Mamici de noiembrie - decembrie 2006(47)
Raspunsuri - Pagina 12
doradora spune:
iar eu si iar de soacra-mea - mie imi spune la telefon ca nu are loc sub nici o forma de hainute, iar lui alex, cand o ia la intrebari, o da intoarsa ca sigur ca da, dar doar cele care nu ne mai trebuie, cand mai creste copilul. stand eu si gandindu-ma, si relationand ultimele evenimente, incep sa ma intreb daca nu cumva e mai mult decat a o da intoarsa. mie incepe sa imi miroasa a stramba, ce e asta mie sa imi spui ceva si lui fi-su altceva? adica ma face mincinoasa? nu stiu daca intr-adevar asta a fost scopul ei sau pur si simplu a incercat sa nu se certe cu alex si sa se fofileze, dar pe undeva mi s-a aprins un beculet. de obicei instinctul meu functioneaza f prompt si sesizez de indata cand ma musca careva de posterior, scuzati expresia, acum nu sunt ferm convinsa, dar iau in calcul posibilitatea. alex zice ca sa o mai vedem daca mai incearca ceva de genul asta o data, sa se ia de ea, iar eu nu prea stiu cum sa procedez, ca ea nu e omul cu care sa discuti ceva ce nu ii convine, prefera sa se ascunda dupa deget si sa se prefaca ca nu s-a intamplat nimic, si in consecinta nu se prea poate discuta cu ea ca face pe proasta. daca era oricine altcineva, o muscam si eu inapoi de aceeasi parte anatomica si limitam contactele. dar asa e totusi mama lui alex, daca voia sa imi puna bete in roate, avea un miliard de ocazii, si nu a facut-o, si zau ca nu prea stiu cum sa abordez toata situatia.ca si sa ii zic ca nu sunt proasta si ca am sesizat miscarea si ca nu o apreciez, nu e o treaba, ca o sa imi zica ca nu am inteles si ca oricum nu e nici o problema, sa aducem hainutele, cum sa nu, de-a dreptul ma si ajuta sa le sortez. deci am de ales intre a face pe proasta si a fi luata de proasta pe fatza, si in situatia asta nu e cazul de nici una dintre cele doua. ce naiba fac si cum ies eu cel mai bine din chestia asta? voi ce ziceti?
chris
31+
alexandra
porumbita80 spune:
Chris80 eu una iti zic sa nu-i dai apa la moara mai bine nu cobori la nivelul ei abia asteapta prefate ca totul e ok soacra tot soacra o sa ramana, mai bine gandeste-te la cei dragi tie. Nu-ti umple capul cu tot felul de chestii neimportante ca nu are cum sa te afecteze.Fii calma ca nu ai nevoie de stres acum. te pup pa
stela
aelita spune:
dupa smotrul de ieri,cand am fost tare activa,azi am fost leguma de pus la muraturi ,nu alta.am dormit in reprize toata ziua,asa ca sa vedeti bantuiala ce fac eu noaptea asta pe aici. m-am simtit aiurea,si imi era frig.al meu in tricou, si eu cu toate pe mine.zic,haida,ma ia raceala,cred,ca ieri am defilat cu toate geamurile deschise pana la 12 noaptea! la curatenie,apoi cu musafirii cu fumatul. si ma dureau toti muschii,si nu aveam pofta de mancare,si o staer de moleseala...M-am gandit sa ma bag in cada,cu apa calda,sa ma incalzesc,ca nu se putea nici cu patura.si doar frig nu era! mi-a pregatit al meu cada,cu sare,si m-am bagat.ce ziceti,imi era frig apoi in cada! am inceput sa pun dushul pe mine dinc e in ce mai fierbinte,ca ajunsesem sa dau la gradele pe care nu le-am folosit niciodata! si eu tot nu simteam! apoi am mai zacut pe canapea,infofolita,si intr-un tarziu m-au apucat caldurile,sa vedeti ce le aruncam de pe mine! am atipit de cateva ori pe canapea,incomoda de cand cu burta,si in final m-am tarat la dormitor,unde am dormit pana seara! aa,si am luat un paracetamol,primul din sarcina! si m-am trezit mai bine,desi azi nu am mancat decat lapte cu cereale si apoi cremvusti.nu ma suport cand ma simt asa leguma,mai ales ca aveam plan de calcat,azi.dar nu am fost in stare.
chris,bine ca ai gasait o crema care sa fie buna pt umflaturi!! mai rasufli si tu usurata.
haha te-a dat bebele pe spate!
Mirona,eu sunt pacatoasa,si mai ales ca nu am stiut ca e sarbatoare.desi am auzit eu ceva,dar apoi UIT. nu am tinut in viata mea sarbatorile,nu stiu cu ele,nu sunt in stare,oricum nu stiu cand sunt,nu am calendar ortodox..ce mai ,sunt varza.si bisericoasa nu sunt.duminica nu am tinut-o niciodata.mama imi facea scandal,ca spal duminica,sau mai stiu eu ce faceam.si ii spuneam ca m-am trecut la altii si tin sambata de acum,haha,dar eu si sambata muncesc.nu sunt de mine sarbatorile si posturile.abia daca stiu Craciunul si..cam atat ca si Pastele se schimba,si trebuie sa ma bati pe umar sa imi amintrsti,si tot nu stiu ce si cum.pacatoasa,ce mai!
da,la cosulet nu cred ca merge mai mult de trei luni,ca zvacneste odata si sare-n cap . dar am deja si patutul de lemn,pe care am sa il las la copil in camera,si cand e momentul,mutam cuibul.in asta ma incanta ca o pot muta ziua prin casa,dupa mine,si s-o tin si in sufragerie in cosulet.si la bucatarie eventual,s-o iinvat sa gateasca.daca-o fi vreo sclifosita si trebuie sa ma simta aproape,si trebuie s-o mut dupamine,in brate nu am de gand,SPER,si treaba prin casa nu o sa aiba cine sa mi-o faca.asa ca ea sa se cracaneze de stat in cos,si pe mine sa ma lase sa-mi fac treaba.
Ralu e inca 2 in 1 ? hahaha ce haioasa esti,Miro.sa-i printeze sa aiba ce citi sa-i treaca timpul! ea stie mai bine,si medicii,ce are de facut,ma gandesc ca nu poate fi in pericol daca e sub supraveghere.iti tinem pumnii,Ralu,si ADINUTA SA IASA ATUNCI CAND CONSIDERA EA CA E MAI BINE ,SANATOASA !
porumbita,daca asta face garmastanul,atunci sper ca si mustela 9 luni face ceva asemanator.ca parca tot de elasticitate scria pe acolo,ceva..
SI TUUU?? cu contractii???fetelor,ma bagati in sperieti !aoleeeu,o fi pe vine.deci la apa calduta scad contractiile,sa bagam la cap!
sa nu cumva sa dispari fara sa ne spui,cand fugi la spital.
lasa parola sotului sa ne spuna .dar poate mai intarzii o saptamana,doua...
mayaione

pupici mii !! sa aimult mult curaj ! astept cu sufletul la gura sa veniti cu vesti bune!
adinazot,unde e cosuletul tau ? mai vor fetele sa cumpere,poate le place,da un link ca eu l-am cautat si nu ti-l gasesc.
nu face nimic daca e bleu! merge si pt fetita! si confectionezi niste funde mari,rozzz,dintr-un material lucios,si le aplici ,si merge de minune!!! si o sa fie Alessia o printesa!
atudor,intepaturi nu am,dar ma gandesc ca nu e grav daca nu te doare rau rau si regulat.sa intrebi,totusi,medicul,data viitoare!
cristina74,ma amuza rau cum povestesti tu,dar stiu ca daca eram eu in locul tau faceam si pe mine si ma puneam si pe tipat,poate.sau cine stie,te intareste cineva de sus.dar tot imi place povestea cu negrii si cu nadragii :)))
lasa,ia si dospeste acasa acolo,ca e mai bine asa!stai potolita siscrie.ne aici cand te plictisesti,mai fa si tu o Macarena cu Iasmina,cum facea..cine facea ??
kokorina,apai stiu ei ce stiu ca nu te potolesti si nu stai in pat,de te tin 5 zile acolo.tu trebuie sa fii legata cu cureaua de pat :)) Super ca ai o asemenea clinica acolo,si ca esti tratata sigur si mai ales,ca esti in siguranta!La mine,dumnezeu cu mila,cum o fi norocul..ca daca la vara-mea nu s-au uitat...adica s-au uitat,dar au contrazis-o ca e ca ei,ca nu e lichid,si ce sa le mai faci?? ca doar ei sunt mai dasshhtepti,stii.mi-a mai povesttit o fata,la fel,ca s-a dus la control,si au zis ca nu ai nimic deocamdata,du-te acasa.dupa ecografie! cand se da fata jos si se imbraca,zice,da dar totusi eu am un lichid...parca fac pe mined ar nu simt. a,da? ia mai urca odata ! si se uita iar la ea si ii zice: tu tre sa nasti ! ramai in spital!
si cu 2 minute mai devreme,dupa ce ii facuse ecografie ,o trimitea acasa!
sper sa mi se rupa naibii odata toata,sa nu mai fie dubii!sa inund casa.
auziti,ce ma gandeam eu acum,de cand va aud cu fisurile,si ziceai tu ca te.-ai trezit fleasca.ce ma freaca pe mine la ora sta,auziti! daca sa cumpar protector de saltea,ca sa nu fac fleasca salteaua in caz de...Sunt dusa cu capul,ha?
aoleeeu,esti deja in 34 ,mamiiiiiii !! ma uit la tine ca la dzeu,ca eu am abia 29! ma bagati in sperieti voi pe mine,pana la finalul meu!
chrisstin,multumim pt urari,asemena si tie iti doresc!!imi pare rau ca ai avut probleme,ca inca stai cu sufletul cat un purice,dar daca ai ajuns pana aici,ai sa vezi ca vei naste la termen ! important e ca ai facut tot ce trebuia,cerclaj,ca ai stat cumintitca,si o sa se poata sila tine!!
jojo,si eu am avut zile cand a miscat putin,nu te speria,nici nu mai are loc,si se mai leneveste si ea in anumite zile! si gandeste-te ca eu am abia 29,la 35 e clar ca misca mai putin.ca deja e mult m ai lenesa fatza de cum era acum cateva luni,saptamani,cand zbenguia ca apucata!acum o si simt greoaie,are niste miscari de sarpe lenes,ridica burta si apoi isi da drumul deu undeva de sus,de lene! si bubuie burta.alteori,ca un gandac de colorado,da din maini si picioare,parca racaie ca un porcusor.extraterestra mea!
important e ca misca ,cat de putin,cat sa simti ca e acolo!
kokorina,la DPN la tine apare asa: DPN.00.00.06
nu s-a modificat nimic in lista.doar aicila semnatura,34 sapt. si carucioarele.macar stiu ca mai ai 6 sapt,teoretic:)da´cu tine nu ma tin eu calda,oodata te sucesti!
veronici,chiar nu mai stie nimenid e ea nimic? nu poate lua nimeni legatura cu ea sa stim ca e bine?
marcela,stai cumintica pt ca tumai ai de asteptat!!respira corect si nu intra in panica,probabil nu va fi nimci,doar se pregateste !
ce poveste trista cu fata de 24 de ani... :(
danita,nu fa prostii ,nu te misca,mai ai cateva sapt de asteptat! stai cumintica acolo!
chris,pai de ce sa astupi gaura? o folosesti la fel si cu masa si fara masa. adica ridici frutunul agatat de cadita,nu are un fel de carlig? si fiind ridicat,apa nu curge.apoi,la final,doar pui un lighean si golesti pe furtun,as anu te chinui cu ditai cada cu apa.da o poza sa vad cum e ca sa iti pot da idei.
cristina,nu stiu ce sa zic sa faci de plictiseala.eu am multe de facut,ca tot nu am terminat cu toate dantelutele si funditele si aranjamentele pt copil.si am de calcaaaat,tot nu am calcat,am teancuri cat casa! pana la tavan! dar azi nu m-am simtit bine.cand nu,stau pe internet,vorbesc cu voi sau cu alti prieteni de iese fum din maini. sau inchiriez dvd.uri si ma uit la filme,sau cos,sau citesc.depinde ce iti palce tie,ce iti umple timpul.
eu in general,in afara de maruntisurile insirate,am multe pasiuni,si daca m-as apuca de toate,nu as avea timp sa mai dorm.
madaluta,si mie mi s´-a parut subtire salteaua de la patutul normal,cel de lemn,mare,si asa am luat doua saltele,la fel,una pste alta.si e mai sus acum.daca ti se pare tare,ia alta ,cum iti place,si o pui peste aia.
chris,soacra ta se fofileaza,nu a avut tupeu sa ii spuna fiului NU in fatza.eu zic sa lasi chestia asta asa cum a cazut,important e ca a reusit el sa duca hainele acolo.eu nu cred ca a facut.i intentionat acum,mai ales ca ai zis ca ar mai fi avut ocazii,cred ca atiinsistat,el poate i-a zis pe alt ton,si nu a putut sa refuze.las-o asa .
kokorina,am intrat pe linkul de la semnatura ta,sa ma mai uit la camaruta si la poze,si nu a mai mers! ori a fost de la mine..
29+
dolores spune:
buna dimineatza...eu ma pregatesc sa ma duc sa-mi fac niste analize,iar miercuri ma duc iar la control..va pup...o sa intru mai tarziu pentru ca azi am ceva drumuri de facut, de platit telefoane, intretinere, lumina etc..v-am pupat..ce ma deranjeaza e ca ploua si imi ingreuneaza mersul lucrurilor....pupici
dolores
33+
David Cristian
poze
poze dolores
"Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi este acum."
doradora spune:
`mneata!
iar ati fost unele mai matinale decat mine, dar nu face nimic, eu recuperez sambetele si duminicile!
dolores tare imi pare rau ca trebuie sa iesi prin ploaia asta. mie mi-e atat de sila de vremea asta, ma imbolnaveste, pur si simplu! cred ca m-am nascut in tara in care nu trebuie!
aelita cum te mai simti?
cat despre sarbatorile religioase, esti sigura ca nu suntem surori? sincer, trec pe langa mine de nu ma vad si chiar am probleme a 3a zi de craciun de exemplu, ma racaie ca am rufe murdare si imi vine sa le bag in masina. si daca ma intreaba cineva, eu nu consider ca spalatul la masina e pacat. ce, apas un buton? hai sa fim seriosi! sau fac apa murdara? pai atunci cum facem cu vasele? ca doar nu8 o sa le las 3 zile nespalate! si daca tot fac apa murdara de la vase, unde chiar cu mana mea se produce fenomenul, ce relevanta mai are ca bag masina de rufe in priza? frumos ar fi sa nu facem nici una, nici alta, dar cum nu se poate...
cadita nu are furtunul, si nici una nu avea, asta e problema, dar are orificiul. sigur nu merge cu poxilina?
chris
31+
alexandra
doradora spune:
si daca tot ma bag in seama, am schimbat si semnatura!!!!!!!!!!!!!!
chris
32+
alexandra
asiza spune:
Buna dimineata, mamici cu burtici!
N-am mai intrat de multisor si am ceva de recuperat la citit...
Daca vineri ma laudam cu un somn lung si linistitor, de atunci incoace am avut niste nopti groaznie, cu cate 3-4 ore de somn/noapte. Mai dormeam eu ziua, insa nu e acelasi lucru. Chiar si azi sunt treaza de la 4.30. Bb misca aproape in continuu...
Miro, vad ca ai probleme cu tensiunea...cum esti azi? Nu cred nici eu ca deocamdata e cazul sa te ingrijorezi foarte tare, intrucat (pre)eclampsia este insotita, pe langa cresterea tensiunii, si de dureri severe de cap, dureri stomacale, ameteli, greata si voma. Doar supravegheaza-te atent si dca ti se pare ceva in neregula, fugi la medic. 
Cleo, bafta azi la control...stiu cat e de stresant si-ti tin pumnii sa nu fie amenda foarte mare...
Chrisstin,bine ai venit in
...sa ai parte de o sarcina si o nastere usoare in continuare...
Aelita, si mie imi place mult cosuletul pentru bb...in ceea ce priveste miscarile lui bb...da, si ie mi se deformeaza uneori burtica ca impinge/trage/se intinde el sau uneori mai boxeaza sau da din picioruse, insa nu e senzatie de durere...mi se pare ciudat si tresar mereu cand loveste mai puternic...manca-l-ar mama de miscaret!!!![]()
Ralumat, poti citi www.circumcizia.org/decalotarea.html" target="_blank">aici cate ceva despre decalotare...si eu va trebui sa ma documentez serios privind subiectul...in orice caz, din cate am observat, parerile sunt impartite si pe acest subiect: unii recomada decalotarea, altii ba...ramane sa ne informam serios...
kokorina, iar ne-au speriat puiutii astia ai tai...pun tot DC-ul pe jar..bine ca s-au hotarat sa mai stea la mami in burtica!
...Ai grija de tine!!! 
Revin...
Oana
30+ cu
Denis Cristian
Personality can open doors, but only character can keep them open!
roxana c. spune:
Buna dimineata si o saptamana buna sa aveti, fara contractii, fara tensiune mare....etc. Eu va scriu de la servici, deci mesajul va apare iarasi aiurea. 

Chris, in legatura cu socrita ta, las-o in pace si n-o baga in seama, si mai mult ca sigur ca daca o ignori, se oftica mai tare. In treaba cu cadita, nu stiu ce sa-ti spun, sorry!
Cleo, bafta azi ! Au spus bine fetele: baga burtoiu la inaintare, poate merge. Eventual joaca si tu putin teatru![]()
Dolores, ai grija, nu sta mult in picioare, 
Mai stie cineva ceva de Dandusa?
Roxana
34+
,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
asiza spune:
Dolores, vad ca-i tii companie Mironei cu tensiunea...cam maricica...ce analize ti-a dat sa-ti faci? Sper sa ne aduci vesti bune, ia-ti medicatia si poate scapi de internare. Ai grija de tine si de Davidut! 
Madaluta, pentru primele doua intrebari nu am raspuns, ca eu m-am interesat mai mult de patut de lemn, pentru ca din ala imi voi lua, iar Garmastan stiu ca e doar pentru mameloane, nicidecum pentru a unge tot sanul. 
Nu mai pot raspunde nimanui ca-mi pica ochii-n gura de somn...cred ca mai trag pe dreapta o tura...of, ce m-am saturat de asa program haotic!!!! 
Oana
30+ cu
Denis Cristian
Personality can open doors, but only character can keep them open!
atudor spune:
Buna dimineata burtici
O zi ploioasa si friguroasa pe aici, dar o inveselim noi cumva…
.
La mine au revenit arsurile…tocmai cand ma gandeam ca am scapat, iar bebe a fost tare miscator toata noaptea. Ieri tati lui a pupat burtica dar cu zgomot asa si vreau sa va spun ca a tresarit de m-am si speriat ![]()
Madaluta, referitor la intrebarile tale:
1. Salteaua noastra e din paie si intr-adevar e cam tare, dar cica asa e buna pentru ei; patutul nostru are 3 nivele; deocamdata il voi tine cat mai sus (si din cauza viitoarei cezariene – sa imi fie mai usor)
2. Nu am cumparat.
3. Pt Garmastan, vezi instructiunile din cutie; eu stiu ca e pentru mameloane, exclusiv; a scris si Chris 
Chris, cu soacrele e jale mare…eu m-am lamurit; chiar si a mea care nu are saraca intentii rele. Are toane, parerea mea; si cred ca vrea sa fie mai mult bagat in seama. Se gandeste ca va veni acum bebica si ca ea va fi lasata in umbra
Asiza, multumim pentru articolul cu decalotarea; o sa-l studiez cu atentie 

Va pupic si va doresc o saptamana frumoasa fara evenimente neplacute 
Ana
37w3d cu
Tiberiu Mihai