Mamici de noiembrie - decembrie 2006(47)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Of, ma plictisesc de mor,imi vine sa-mi iau campii..
Kaveh e la firma,Iasmina e ocupata cu ale ei,iar eu bantui prin casa de colo pana colo, zici ca sunt fantoma.Am mai lucrat eu ceva pe computer,insa acum nu mai am ce face.Nu mai am rabdare nici sa ma uit la televizor,cred ca mor daca trebuie sa mai stau asa vreo inca doua saptamani. Cica nici sa conduc nu mai am voie, ca se teme Kaveh pentru noi....
Imi vine sa plang,nu alta.Daca ma duc la soacra-mea, mor si acolo, ca aia nu fac altceva decat sa bea ceai,sa stea in fotoliu si sa se uite la prostiile alea de canale de tv iraniene,pe care eu nu le suport.
Am vorbit si cu ai mei la telefon o ora, pana am epuizat toate subiectele posibile pe lumea asta........
Of, of,.....voi ce mai faceti? Cum va mai umpleti timpul? Nu va plictisiti?

34+,Iasmina Timeea si bebe georgia Helia

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

vin si eu la raport.
zilele acestea a avut sotul treaba pe calculator asa ca a trebuit sa iau o pauza.
de azi avem patut. ni l-au dat niste prieteni, al caror copil are aproape 2 ani si nu-l mai foloseste.

30 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

cristina, daca iti place apunca-te de tricotat.

30 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Tricotat? Eu abia stiu sa tin ata in ac .
Mersi mult, pentru sugestie,dar nu m-ai nimerit,nu le am deloc cu de-astea.
oricum,te pup ca te-ai gandit la mine.

34+,Iasmina Timeea si bebe Georgia Helia

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

cristina sugerez si eu : album de fotografii cupilasii pe calculator , pagina web ptr ei , jurnal cu ceea ce simti acum :) , asculta muzica clasica sau ce iti palce tie .... si in timpul asta uita-te pe revistele mondene de pe net .... tre sa gasesti ceva ;)

pupici si succese
D

BeBelusca

Mergi la inceput

Danita,saru'mana!
Asa cred ca am sa fac, dar mai tarziu, ca acu' m-a pocnit sa fac clatite,si-s in toi.
Fetelor, eu cred ca va urez noapte buna la toate,va transmit mii de pupici la toate si va urez un somn cat se poate de usor.
cand termin clatitele astea, am sa ma uit la un DVD cu nasterea Iasminei mele,ca tare mi-e drag sa-l revad,si, daca mai am timp,o sa ma mai uit la inca unul, cu nepotica mea,din Romania, de care mi-e tare, tare dor.
Pupici multi si aveti grija de voi si de cei mici

34+,Iasmina Timeea si bebe Georgia Helia

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Salut! ma bucur sa va regasesc bine, sanatoase...Cat despre contractii, vad k sunt normale si eu veneam sa ma plang putin....
Ieri trebuia sa mergem la echo dar dr nu a putut veni si ni s-a amanat vzita...
Voiam sa va intreb mai multe lucruri:
1 Patutul-tarc mai necesita si o alta salteluta sau ii este suficienta cea din dotare? Mie mi se pare cam subtire si cam tare, dar poate asa este normal.
2 A cumparat cineva minipat pliant de la Babyconfort? Voiam sa stiu cum ati reusit sa aflati dimensiunile, caci pe site vad mai multe modele, dar nu imi dau seama daca toate sunt la fel si cam ce dimensiuni au.
3 Garmastanul se da pe tot sanul sau doar pe sfarc si in jurul lui?
...cam atat...scuze k v-am asaltat cu intrebari.....va dau cate unsi cate o pt fiecare raspuns......

Madalina 31+

poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

am schimbat si noi semnatura si am mai pus niste foto cu burtica de saptamana trecuta...

1. La patutul tarc este contraindicata salteaua suplimentara la etajul superior(pt bb pana la 6 luni).
Pentru atunci cand nu voi mai folosi etajul, eu o sa iau o saltea suplimentara din 2 motive: si pentru ca nu mi se pare suficienta cea din dotare si pt ca o saltea suplimentara o sa il mai ridice pe bb cu vreo 10-15 cm, ceea ce imi convine avand in vedere cat de jos sunt toate patuturile pliante.
2. nu stiu
3. eu stiu ca se da doar pe mamelon, dar eu inca nu folosesc crema de asta...

marcela 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

la punctul 1 raspunsul meu coincide cu cel al narcelei, la 2 nu am idee, si nici la 3 nu stiu sa iti dau raspun sul la garmastan, dar kla crema de la chicco scrie ca e pt prevenirea ragadelor, dar sa te dai pe tot sanul.

quote:
Originally posted by madaluta

Salut! ma bucur sa va regasesc bine, sanatoase...Cat despre contractii, vad k sunt normale si eu veneam sa ma plang putin....
Ieri trebuia sa mergem la echo dar dr nu a putut veni si ni s-a amanat vzita...
Voiam sa va intreb mai multe lucruri:
1 Patutul-tarc mai necesita si o alta salteluta sau ii este suficienta cea din dotare? Mie mi se pare cam subtire si cam tare, dar poate asa este normal.
2 A cumparat cineva minipat pliant de la Babyconfort? Voiam sa stiu cum ati reusit sa aflati dimensiunile, caci pe site vad mai multe modele, dar nu imi dau seama daca toate sunt la fel si cam ce dimensiuni au.
3 Garmastanul se da pe tot sanul sau doar pe sfarc si in jurul lui?
...cam atat...scuze k v-am asaltat cu intrebari.....va dau cate unsi cate o pt fiecare raspuns......

Madalina 31+

poze,

chris 31+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

am cautat pe net si uite ce am gasit

Mod de administrare:
Garmastan se aplica usor pe mameloane si areole dupa fiecare alaptare. Pentru mameloanele sensibile se poate folosi o compresa sterila pe care s-a aplicat un strat subtire de crema. Garmastan se poate folosi inaintea perioadei de alaptare. Garmastan crema se aplica, dupa dus, incepind cu luna a aopta de sarcina, pentru a pregati mameloanele pentru actiunea mecanica ce se va exercita asupra lor in timpul alaptarii.

chris 31+ alexandra

Mergi la inceput