Bebelusi de ianuarie -februarie 2006 (100)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Pfuuuuaaaa.. ce mi-au facut astia cu forumul lor !!!!!! Mai nu stiu ce tot fac oamenii astia, ce modificari tot trag, dar azi mi-au tinut gura inchisa toata ziua. NU am reusit sa intru pe pagina de raspuns la subiect, deloc, pana acum, cand am incercat cu Explorer, si nu cu Opera cu care intram eu de obicei. Mai baieti mai, nu ma lasati fara Opera, ca explorerul nu tine minte unde am ramas cu cititul si ma bulversez cu totul.

Am vazut filmulete, cu Dia cu Marco .. si nu mai stiu cu cine .. ca am citit de dimineata .. si tot incercand sa scriu, am uitat.

Moni, si Daria face exact ca Dia de vre-o doua zile. Ieri ne-a cantat pana la 12:30, cand am inghesuit-o cu noi in pat si am stis lumina, si nu a mai avut cui sa cante pe intuneric, prin urmare, a adormit vre-o 3 ore a cantat incontinuu, si si ea da tot asa din manuta, ca sa faca a-a-a-aaaa...
Bravo ca ai descoperit metoda de extras mucisori , sanatate multa, si tie si Diei.

Daria si azi si ieri a avut program artistic de seara. Adica incontinuu canta, se intoarce prin pat, si in cap si in coada, numai cu zambetul pe buze. Si daca ne uitam la ea... trage cate un chiot din ala de bucurie si surpriza, de zici ca ce mare lucru s-a intamplat Ieri pe la 12 noaptea, era deja cu ochii inchisi, si tot mai canta. Si se intorcea pe burta, si radea cu gura pana la urechi, dar cu ochii inchisi, ca ii era somn, si incerca sa se joace dormind Ori vroia sa ma pacaleasca pe mine ca doarme

Cred ca a invatat sa faca tai-tai. Ridica palma sus, si o flutura numai din incheietura, si mai pe seara incepuse sa si zica tai-tai-tai...

O sa pun in seara asta filmulete pe drop, dar tebuie sa le mai scurtez un pic.

In alta ordine de idei, am fost la Carrefour, si mi s-au lipit doua perechi de sosetute groase pentru Daria. Unele rosii cu bentita alba (zici ca sunt cizmulite de mos) si unele trei sferturi, cu niste bebelusi imbratisati. Dar de fapt vreau sa va povestesc ceva care m-a impresionat tare. La raionul cu carti, am vazut o fetita, saracuta (se vedea dupa haine, era si slabuta si mai neingrijita), dar nu tiganca. Mi-a atras atentia ca citea din carti. Lua cate o carte de pe raft (din astea de povesti, cu scrisul mare) si se punea intr-un colt, si citea urmarind cu degetul. M-am chiombit ca proasta la ea, ca m-a surprins, si si-a ridicat privirile la mine, un pic speriata. Probabil ii era frica sa nu o gonesc de acolo. Atunci am vazut, ca pe umar avea doia papagali adevarati, galbeni si tare frumosi. Stateau aia atat de cuminti, aproape nemiscati. Nici nu stiu ce m-a impresionat mai mult, faptul ca umbla cu papagalii pe umar, sau faptul ca draguta, citea in magazin. Probabil ca acasa nu avea nici o carte

Pupici, si va urez o noapte buna

Deea
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?

Mergi la inceput

Ana M, ... macar te-ai gandit si la noi cand ai intotat printre meduze pe acolo ?

Deea

Mergi la inceput

AnaM, mai vrem poze cu printesa dulce

Deea

Mergi la inceput

Oricum vad ca sunt singura la orele astea, dar daca nu am avut posibilitatea de a scris toata ziua, acum recuperez Am limbarnita

Salopeta de iarna, nu. Am una capatata, dar nu prea imi place, insa nu cred ca s-ar simti bine Daria in ea. O sa vedem la iarna. Deocamdata am in plan sa ii fac un paltonas. Am primit de la mama o patura cu destinatia haina de blana E foarte faina ca material, ca o blana tunsa scurt, dar moale, moale. E in forma de blana de leopard sau de ce o fi animal alb cu pete maronii Ma roade talentul sa imi fac o haina de blana, dar nu am gasit modelul potrivit inca. Parca nu m-as imbraca din cap pana in picioare cu model de leopard , dar e faina tare patura, tre sa fac ceva cu ea Asa ca, o sa incep cu Daria, si daca ii iese ei... imi fac si mie

Azi Daria a avut in meniu pizza A mancat doua felii dintr-o pizza mare (30cm). Nici nu stiu cum le-a inghitit. S-a descuracat cumva. Ma asteptam sa iasa bucatile integi pe partea ailalta, dar nu. A fost ok

Deea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Am fost la un control de rutina sa vedem daca este toul bine. Mama mea ma tot baraia ca nu-i place cum arata, ca nu e bine, ca nu se pisa....si am spus sa ma duc sa vad daca are ceva. Cand l-a vazut a spus ca e...la baza jos avea o punga cu puroi de toata trumusetea. L-a curatat , a curs sange. Acum il pasnsam cu pansament steril, ne dam cu creme cu antibiotic, si gel calmant. Are deja 2 nopti de cand doarme si el ca omul. Cred ca de la asta nu dormea si acum sper sa fi aflat cauza. Acum luni mergem la control si sa-i fac un alt set de analize.

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

neatsa fetelor! mi-ati lipsit! dar nu am mai da pe aici din motive pur obiective:(
din pacate e un personaj p-acilea prin despre copii care se tine de glume proaste si care mi-a taiat cheful de scris. nu e de aici, e de pe forumul de belgia unde eu mi-am mai facut prietene, si und ene-a atacat pe toate intr-un mod mai putin decat elegant.
dar am intrat acu repede si pe scurt sa imic er scuze daca ati vazut cumva comentarii scabroase pe filmuletele cu bruno, si sa va anuntam solemn ca avem primul dintisor, 9kg si ca suntem veseli nevoie mare:) n-am plans din cauza dintilor, sper sa nici nu plangem si suntem innebuniti dupa biscuiti:)
pe de alta parte, am terminat de scris cartea mea. e gata tiparita, si eu va pun 10 exemplare la dispozitie, gratuit evident, iar daca sunteti interesate am sa va rog sa-mi lasati o adresa de posta pe PM si am sa o rog pe mama sa vi le expedieze:)
pupici si sper sa ne revedem mai des:)
muuuah

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata,

Paula ce chestie, poate nu mi-as fi dat seama ca are vreo problema, bine ca ati depistat din timp! Sanatate copilasilor
Giova am vazut filmuletele, nu are Marco nici o treaba cu fetita dar ai vazut ca si ea vroia sa plece, ma distra ce inversunata era Cred ca cel tarziu luna viitoare Marcolino va face primii pasi
Silvi, tu parcā spuneai ca ai facut peridurala? Te mai doare locul ? Eu si acum mai am probleme
Fetelor sa vedeti termen de comparatie la socrosenie: isi tuguiase buzele Angelo si socrosenia cica isi tine gura ca un de gaina Ea spunea cu drag dar ...chiar asa???

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Miri ce fel de carte este? In ce limba ai scris-o ? Pupicei pt. Bruno grasunelul si tie felicitari pt. carte
Anam ma bucur ca ai dat vesti despre voi Tu nu ai carnet de sofer? Pupicei Claritei

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Maraki, mori de inima de ce scot grecoaicele astea . Nu le pune la suflet, ia-le ca atare.
A mea soacra ma suna, zilele trecute, sa-mi spuna ce ingrijorata este ea de celalalt nepot (despre care v-am mai povestit...) ca nu stiu ce examen ar fi trebuit sa dea... de Razvan, naturlich, nici un cuvintel... asa ca...
Miri, vreau si eu cartea. Dar tu nu ai PM... activeaza-l.
Dar nu o poti pune pe net, pentru toate fetele?
Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare tuturor, v-am mai citi si dimineata si am vazut filmuletul cu Dia dar cand sa scriu mi-a tras Alain o kk-ceala si trebui sa spal sconcsul si apoi am iesit toti in oras.I-am luat lui Alain nite papucasi de casa pana la glezna super simpatici si l-am dat pe jucariile acelea care se balanseaza cand le pui jetoane.S-a dat Alain intr-o masina si pe un catel si s-a distrat de minune, nu i-a fost frica.
Maraki, asa e eu am facut peridurala.Nu am avut nici un fel de problema, ma doare spatele cateodata de la cele 11 kile ale lui Alain dar nu in locul acela. Si eu am folosit termenul de hinta, e leaganul de copii cu lant sau bara.Eu asa ii zic ca ii ziceam asa cand eram copil Cat despre soacra ta ce sa zic, e nesimtita nu te supara daca scoate din ea faze de astea?Ce i-ai zis?
Miri, felicitari din toata inima Eu sunt f curioasa sa citesc cartea ( in ce limba e intreb si eu?) Dar cel m0ai simplu ar fi sa o trimiti in format electronic sa nu te complici.Cat despre comentarii rautacioase da-le in colo, sanatosi sa fim ca restul nu conteaza.
Deea si Alain isi canta asa dar eu il las sa-si sustina concertul si sa se culce singurel
Fetelor, multumim pentru aprecieri, si mie mi s-a parut simpatica poza de aceea am pus-o.

Mergi la inceput