Bebelusi de ianuarie -februarie 2006 (100)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

A dormit Diana vreo ora si ia priviti cam cu ce se ocupa acum 10 minute www.dropshots.com/day.php?userid=183623&cdate=20061014 " target="_blank">AICI mai strigatoare in primul si mai gimnasta dar si prudenta in al doilea.
Ca acum e in tzarc,papa pufuletzi - altceva nu vrea

MONI de DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Asteryaro sarmalute? ar cam trebui sa fac si eu dar imi trebuie si chef ca eu cand fac vin si multe neamuri in vizita.

Fetelor mi-a adormit p[apusa ...asa ca ma duuuuuuuuuucccc sa fac o baie de vreo 2 ore.

la mamici si pitici.

Va doresc o noapte buna si linistita ca nu stiu daca mai intru acuma seara.

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 7 luni

Mergi la inceput

ASTERY nici la mine nu se deschid alea.
ALI baie placuta,fain ca a adormit Iarina,la noi nu stiu pe cand
Ma dispera fata asta,i-am facut acum cereale din alea faine de la Milupa cu lapte iaurt si fructe si abia a papat jumatate si alea numai in pozitii de pozitii,ca nu vrea nicicum sa stea in fund,numai se catzara,ar manca ea dar daca se poate sa ii dai in timp ce merge Da' asa m-a enervat ca in timp ce incercam sa ii bag linguritza in gura,s-a ridicat sa traga de firele de tlefon de pe birou,ca am luat urgent scobitoarea de pe birou si am impuns-o un pic in picior A izbucnit o secunda in plans,dar s-a intors rapid si nu s-a mai apropiat de fire,No,bine ca stiu de-acu,ca daca nu vrea cu vorba buna,scobitoarea o mananca

MONI de DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

gagici am facut o prajitura cu ness,supr buna,amatoarele ma pot apela sa le trimit o feliuta,pacat ca n-am aparat s-a fac o poza,vreti reteta?
nnnnnuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,ca va ingrasati

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

grasu meu a mancat juma de tava,io nu mananc ca ma ingras,numai ma uit la ea,

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

ANASOl Si io vreau prajituraa ,chiar ca n-am acum
Diana abia acum a adormit
M-am pus si i-am dat cefalexin ,ca asa a zis pediatra,daca nu-i trec mucii in trei zile, sa ii dau.Nu s-o fi ea vazut rosu in gat,da' deja ma calca pe nervi ca nu mananca,ceva infectie mica o fi si in gat poate.Plus mucii aia care se tot aud si ies numai cate un pic Voi cand le dadeati antibiotic,cate zile le dadeati? Ca am uitat sa o intreb.Trebuie 3 lingurite pe zi.O fi destul 3 zile,sau trebuie toata sticla???
Mai stau un pic si fug si eu la un dus,dupa aia.
Noapte buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am fost si noi la Metro, doamne ca nu mai aveam nimic, nu mancare ci detergent, hartie igienica, pasta de dinti, etc. Un car de bani am dat.
Moni si Maraki si la noi tot hinta se zice, eu zic leagan ca sa intelegeti voi.
Astery eu am luat cea mai mica punga de lapte praf, Darling. Mi-ai facut pofta de sarmalute. N-am mai mancat de la nunta mea.
Aparatul ala de impaturat sarmale am auzit ca e prostie curata.
Nici mie nu mi se deschid cap. Oare de ce? ca am mai intrat acum cateva zile.
Anasol eu sunt innebunita dupa prajitura cu ness. Dar o las pt. sarbatori. In rest ceva mai simplu si mai usor.
Silvi am vazut pozele. Super Alain. I-am vazut si adidasi. a lui Marco sunt mai inalti.

Am tot incercat azi sa-l fac pe Marco sa-mi dea obiecte, dar vezi de treaba. De luat le lua si pleca, nu mai statea el la taclale cu mine. mama ce bandit va iesi din el.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

GIOVA stai linistita ca si Diana azi de luat le lua si in loc sa mi le dea ,le arunca pe jos probabil ca ii place cand zic "poc" mai trebuie lucrat.Si Daria lui DEEA a fost figura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Chiar ca Daria a lui Deea e figura m,are. Or invata ei, dar mai incolo.

Am pus un filmulte cu Marco azi, la filmulete Marco (2).

Fete va , ma bag la Tv. noapte buna.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Salutare gagicile,
Hai mai sa va dau si eu un semn de viata ca doar va citesc din umbra . Im pare rau de beblusii bolnaviori , of of , pupěci sa le treaca repede si putere mamicilor.
Asa, acum despre noi. De vreo 4 zile face urat de tot seara la culcare, e super obosita dar nu poate prinde somnul, nu vrea nici in brate, nici in pat cu mine, nici in patutul ei ca se ridica in picioare direct , si uite asa plange si nu mai stiu ce sa ii facem . Deja ma ia rau cand vine seara . Nu stiu ce sa zic.
Cu papa asa si asa , cred ca noi am ramas codase cu greutatea si Diana a lu Moni cred ca ne-a luat-o inainte.
Noi azi am fost la plaja , aici inca se poate face azi au fost 23 de grade, am facut si baie .
Asa, in alta odine de idei , m-am apucat de soferit cu al meu sot nerabdoator alaturi . Vrem sa ne luam o masina noua, luni asteptam sa ne aprobe creditul.
Mi-am gasit loc de munca la un birou , as pleca zburand incolo dar trebuie sa iau foarte multe in considerare : trebuie sa ne mutam de aici, programul ar fii de 10 ore pe zi , trebuie sa conduc masina si altele . Asa ca imi vine sa Asa ca am cu sa imi bat capul noapte si sa nu dorm .
Pe de alta parte sunt tare , asa ca de luni ma bag si eu la cura aia cu lapte batut, chiar mi-am pus azi 2 l de lapte la acrit ca aici nu au lapte batut. Nu stiu daca o sa ma pot tine de ea dar incerc. Chiar acum am terminat de facut o portie buna de Rafaelo .
Na bine ,acum va las v-am tzucat pe toate.

Ana si bb Clara Francesca (16.01.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput