Ce stil de haine purtati voi?
Desi ma apropi de 40 de ani ,in magazine ma gasesc la rayonul pt tineret, e drept nu imi prea place nimic de la femei si de aceea ajung mereu acolo involuntar .
Acum imi dau seama ca la varsta asta ar trebui poate sa ma imbrac cu haine mai serioase dar parca ma fac de o suta de ani si nu imi vine sa cumpar nimic.De cate ori imi pun o fusta ai mei copii comenteaza ca parca sunt profesoara lor de religie asa ca mereu ma schimb in blugi mei rupti si un tricou .E drept ca fusta nu m-a facut niciodata fericita sunt o fire ateletica sau am fost .... dar fusta si rochia nu au fost prietenele mele niciodata .
Voi cum va imbracati (bine nu la nunta sau la o petrecere )asa de zi cu zi in afara de servici unde trebuie sa mergi la sacou si 4 ace.
Raspunsuri
Anyela_M spune:
Din fericire nu trebuie sa meg la servici imbracata la 4 ace. Asa ca mai mereu ma imbrac in blugi si tricouri cat mai stramte. Pe timp de toamna, la fel, blugi, bocanci, geci de piele...e stilul care ma si caracterizeaza...
lulu77 spune:
La birou tinuta ,in general ,business ,casual .
Sacou + fusta+ camasa (sau o bluzita adecvata);
Sacou + pantaloni(lungi sau 3/4) + camasa ( sau o bluzita adecvata);
Sacou + blugi clasici + camasa + ciocate (sau o pereche de incaltari care se potrivesc).
Indiferent de combinatia aleasa ptr . birou intotdeauna cauta sa fie frumoasa ,placuta ,vesela .
Folosesc cukori placute ,colorate ,asortate si asortez cu accesorii adecvate (margele ,curele ,esarfe ,etc.)
In timpul liber :
Tinuta sport , foarte sport .Sunt fan tot ceea ce inseamna vestimentatie Nike .
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Idora spune:
quote:
Initial creeata de Lemoni
mereu ma schimb in blugi mei rupti si un tricou .E drept ca fusta nu m-a facut niciodata fericita sunt o fire ateletica sau am fost .... dar fusta si rochia nu au fost prietenele mele niciodata .
Asta e si stilul meu si nici eu nu ma impac cu fustele si rochiile, ce sa mai zic de costume, e o mare corvoada cand sunt nevoita sa port asa ceva
Stilul meu e sport si sexi (adica bluze, jeansi, pantaloni scurti,s.a.-totul mulat, )si pantofi fara toc sau cu toc f.mic.
Imbracata elegant ma simt groaznic si nici nu mi se potriveste stilul.
------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.
poze
Liseberg-Göteborg
olim spune:
Si eu sunt inebunita dupa stilul sport, dar la servici o tinuta busines, ca nu am alta solutie

kamelika spune:
pentru mine a te imbraca e ca si cum ti-ai pune un "costum."
de la genul sport trec la genul "femeia fatala",apoi casual,....am mare grija sa accesorizez foate bine tinuta iar hainele sunt relativ simple.O mare grija am in ce priveste partea de make up pentru ca trebuie sa fie in ton cu ce port .cu putina imaginatie poti crea un stil personal si asta in ciuda noilor tendinte vestimentare.....e la moda DOAR ce te avantajeaza!!!!!
silvana.ady spune:
Lemoni,
mi-ai luat-o inainte cu topic-ul asta.
Si eu ma imbrac tot timpul in blugi (eleganti, rupti sau mai simpi) si cu un tricou. Am noroc ca la noi la serviciu nu se cere o tinuta mai oficiala asa ca efectiv nu ies din blugi aproape niciodata. Daca caut bine prin dulap poate ca o sa gasesc vreo 2 sau 3 fuste si o rochie doua. Nici eu nu mai sint foarte tinerica si imi faceam si eu probleme de genul - poate nu sint adecvat imbracata pentru "virsta" mea. Dar nici cu alte haine parca nu ma simt in largul meu asa ca continui cu stilul asta. Mi-e bine asa!
Sivi - mami de doua printzese
Shirly (12.09.1999)
& Danielle (27.03.2003) 
Poze mai vechi si mai noi
alayna spune:
quote:
Originally posted by daniella4
Tot sport, cat mai sport.
Idem
Cat mai sport,oriunde si oricand
Nu ma simt bine ,nu ma simt in largul meu daca nu sunt imbracata sport sau sa am blugii pe mine
Cred ca in rochie sau fusta ma imbracac 1-2 ori/ an .Detest
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
Artemis1578 spune:
Sport doar prin casa sau la cumparaturi si plimbari prin apropiere, in rest camasa si pantalonii (sau fustele) sunt la mare cinste!
La job nu m-am imbracat niciodata in tricou, nici macar vinerea, cand aveam "zi de blugi".
Si nici nu am haine prea colorate, in sifonierul meu predomina negrul! Abia in ultima vreme, la insistentele prietenelor, mi-am mai achizitionat cateva articole vestimentare in culori vesele ( pe care evident nu am apucat sa le port
).
Anka
si Ubitu 
gangurici_licurici spune:
Eu cred ca raionul acela pentru femei cum ii spui tu e de fapt raionul pentru femei care nu stiu sa se imbrace. Oribilitatile pe care le vezi pe acolo nici macar nu merita numele de haine. Si eu nu cred ca daca ai ajuns la o anumita varsta (oricare ar fi aia) trebuie sa te imbraci cu costumase de matasica, pulovere tricotate din mohair, fusta de stofa trei sfert si crapata 10 centimetri in spate- daca se poate purtata impreuna cu o vesta lunga din acelasi material (de culoare verde sau visiniu) si bluzita de matase (eventual de culoare bleu sau roz, ca sa fie perfect asortate)...brrr mi se face pielea gaina numai cand ma gandesc. Nu stiu de ce in Romania exista aceasta idee cum ca de la o anumita varsta (sau dupa ce ai copii) trebuie sa te imbraci serios (unde serios=prost). Din pacate romanii sunt o natie foarte prost imbracata, si va fi nevoie de multa vreme ca sa depasim moda de bazar, de magazine chinezesti, turcesti si altele asemenea. Si nu vreau sa spun ca turcii, de exemplu, nu ar avea haine de calitate (a se vedea polo garage, de exemplu).
Eu am ajuns la concluzia ca decat sa am haine multe si de proasta calitate, mai bine mai putine si bune.
Ca sa raspund totusi strict la intrebare, ma imbrac cat mai modern dar fara sa fie prea modern, nu stiu daca stiti ce vreau sa spun. Ca stil, undeva la business casual cred ca m-as incadra.
Numai bine.
quote:
Initial creeata de Lemoni
Desi ma apropi de 40 de ani ,in magazine ma gasesc la rayonul pt tineret, e drept nu imi prea place nimic de la femei si de aceea ajung mereu acolo involuntar .
Acum imi dau seama ca la varsta asta ar trebui poate sa ma imbrac cu haine mai serioase dar parca ma fac de o suta de ani si nu imi vine sa cumpar nimic.De cate ori imi pun o fusta ai mei copii comenteaza ca parca sunt profesoara lor de religie asa ca mereu ma schimb in blugi mei rupti si un tricou .E drept ca fusta nu m-a facut niciodata fericita sunt o fire ateletica sau am fost .... dar fusta si rochia nu au fost prietenele mele niciodata .
Voi cum va imbracati (bine nu la nunta sau la o petrecere )asa de zi cu zi in afara de servici unde trebuie sa mergi la sacou si 4 ace.