Ce stil de haine purtati voi?
Raspunsuri - Pagina 2
silvana.ady spune:
quote:
Originally posted by Artemis1578
Si nici nu am haine prea colorate, in sifonierul meu predomina negrul! Abia in ultima vreme, la insistentele prietenelor, mi-am mai achizitionat cateva articole vestimentare in culori vesele ( pe care evident nu am apucat sa le port).
Ca sa completez raspunsul meu de mai sus, NU NEGRU. Evident ca am si cite lucruri negre (pantaloni pentru intilniri mai oficiale la serviciu pe care de obicei ii port cu camasi/bluze colorate - roz, rosu, portocaliu). In rest, nu prea imi place negrul... Cind eram mai tinara imi placea mai mult dar de la o vreme l-am cam scos din garderoba.
Sivi - mami de doua printzese
Shirly (12.09.1999)
& Danielle (27.03.2003) 
Poze mai vechi si mai noi
Artemis1578 spune:
Mie imi place la nebunie negrul! Si haine si lenjerie! Plus ca ma avantajeaza........sunt cam durdulie
.
Anka
si Ubitu 
mitumac spune:
Si eu tot sport....sau mai bine zis o combinatie sport-elegant...la servici pantaloni negri+pulover colorat, pantalon+camasa,mai rar combin si cu sacou....stiti din ce motiv....sunt plinuta
si port marimi diferite la pantaloni si sacou sau bluze....deci costume nu-mi pot lua....ma imbrac cu ce gasesc....ca croitoreasa nu mi-am gasit...conceptul meu....te imbraci comod si cum te avantajeaza
nunta noastra http://pg.photos.yahoo.com/ph/mitumac/my_photos
am facut si noi 1 an de casnicie
mofturici spune:
eu sunt mai tinerica si-mi place la nebunie sa ma imbrac sport-casual,dar sunt momente cand ma imbrac si elegant si asta nu inseamna ca na duc la raionul de mujeres,ci imi asortez hainutel cu niste accesorii;si eu sunt mai durdu mai ales dupa sarcina si cum imi place negrul optez una pereche pantaloni negri si o hainuta (nu sacou)gen mai elegant sau mai bine zis mai feminina +o esarfa si gata....
danavasile spune:
sport casual si evit culorile inchise la culoare
sau daca am pantaloni negri trebuie sa am bluza/ camasa culoare deschisa
nu suport sa fiu imbracata complet in negru - decat daca se impune situatie ( nu de alta...dar am tot tinut doliu o perioada mai lunga de timp) si atunci combin culori deschise
alayna spune:
quote:
Originally posted by Artemis1578
Mie imi place la nebunie negrul! Si haine si lenjerie! Plus ca ma avantajeaza........sunt cam durdulie.
Si eu,si euuuuu,dulapul meu e plin cu haine negre
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
Annie80 spune:
poate nu ma credeti dar am numai o singura fusta ascunsa undeva prin sifonier 
in rest pantaloni, jeans, tricouri, camasi, bluzite...desi aici prefer sa stau cat mai acoperita ce se holbeaza astia la o mana goala, sau decolteu (nu mai spun de fuste) mai ceva , ca vitelui la poarta noua
negrul, violetul, bleumarinul sunt preferatele mele (mda stiu ce se spune de Violet, dar nu ma intereseaza
...numai ca sotul mereu ma pune sa port culori mai vesele si sa port doliu dupa ce "se duce" nu cat traieste 
Zenobia spune:
eu incerc sa ma imbrac hippie-casual-sport dar nu prea am cum ca sunt profesoara si daca ma duc in blugi la faculate da cam prost. Daca ar fi dupa mine... oricum mi-am achizitionat nishte fuste hippie si mai salvez din stiffness-ul pedagogic.
Zenobia
36 months+
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
Love, think, help
acina spune:
De cand l-am nascut pe Andrei s-a schimbat si stilul meu .
Mai purtam si eu o tinuta eleganta .
Acum stilul sport sa traiasca .![]()
Anca cu buburuzul Andrei
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
ange spune:
si eu tot sport .
elegant doar cand ocazia-mi cere 
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert