Mamici de martie - aprilie 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 4
magdutah spune:
Buna mamicilor, eu ma scuz mai intai ca nu am scris nimic de cand m.am trecut pe lista mamicilor. Dar poate ma scuzati caci am fost in concediu la mama acasa si am stat cam 2 saptamani. A fost tare bine, mai ales ca mama imi facea de mancare tot ce imi doream .... iar eu cum nu am greturi am tot mancat si mancat pana am pus 4 kg pe mine !
Astazi am fost la si l-am vazut pe bebe, doar ca nu mi-a dat nici o poza sa ii arat si sotului . Cum am ajuns mi.au luat tensiunea si i-am speriat pe toti caci aveam 150 cu 90. Insa dupa ce l-am vazut pe BEBE au mai masurat odata si revenise la normal: 120 cu 70. Ne-am linistit cu totii, caci eu deja de 3 saptamani i.au magneziu de 3 ori pe zi si Jutabloc ca sa imi scada tensiunea.
In rest totul pare sa fie in regula, saptamana viitoare trebuie sa ma mai duc odata sa dau sange pentru AFP si sa vada cum stau si cu rubeola (caci ei inca banuiesc ca nu sunt imuna si vaccin nu am facut).
Va pup si eu deja in 15+4
kmi78 spune:
Katink sa-ti traiasca nepotica sa fie frumoasa, sanatoasa si cuminte! Frumoasa greutate si lungime, intradevar era greu de nascut normal un bebe asa de mare.
20
adelyna spune:
Mama ce repede mai scrieti....
Eu il simt pe bebe de cateva zile si din ce in ce mai multisor.Mai ales cand sunt obosita.Azi chiar am simtit-o de 4 ori.
Sunt stresata asteptand rezultatul la amniocenteza dar incerc sa nu ma gandesc.
15+
Lili_g spune:
Fetelor, va pup pe toate.
Eu scriu rar dar site-ul asta chiar ca creeaza dependenta. Eu vin dimineata la serviciu, imi deschid prima calendarul si apoi citesc mesajele voastre (spre exasperarea sotului care ma "cearta" ca ma uit pe internet in timpul serviciului)...Si mai deschid de 4-5 ori in timpul zilei ca sa fiu la curent cu ce mai e nou...
Eu sunt bine, am urmatorul US pe 26 oct. In greutate sunt OK, acu' 2 sapt la controlul de 16 sapt aveam 0.5kg in plus. Bebele era bine, mi-au mai luat o tura de sange...nici nu mai stiu pentru ce analize...doctorita mi-a spus ca raca riscul pentru boli genetice este mare o sa ma sune - slava Domnului nu m-a sunat deci totul este bine.
Va doresc sa aveti zile bune, sa fiti vesele si sa va bucurati
Lili mamica lui Alina, Maria si bebe de 17s 3z
suzy78 spune:
Buna seara gravidutelor,
Laura oana si eu am tensiunea ff mica.....sapt trecuta am avut 70 cu 40....cand este 90 cu 60 si pulsul ff mare 100-110 oscilant sunt fericita.....eu beau zilnic jumate de ceasca de cafeluta.....si ma simt mult mai bine.....(pana la 10 sapt n-am putu sa inghit cafeluta si ma durea capul inrozitor)
la inceput nu voiam sa beau sa nu-i fac rau lui bebe......desi mama si soacra imi spuneau ca nu beau cu cana de lape ca sa-mi fac probleme....inclusiv medicul de familie si ginecologul mi-au spus ca pana la 3 cescute este ok.....dar mai slabuta si cu lapte;......
kmi78 am vazut filmuetul si m-a impresionat.....prietena mea a nascut normal....eu deocamdata nu ma stresesz cu nasterea o sa avem timp la momentul potrivit....si la job o sa merg inclusiv luna a 8-a....nu vreau s astau acasa sa am timp sa-,mi plang de mila....
katink felicitari pentru nepotica, multa sanatate si sa creasca mare si frumoasa;
mary lope unde esti?????? n-ai mai dat nici un semn de viata.....speram ca esti bine.....cand ai timp da-ne si la noi vesti proaspete....
Suzy 20+
AncaGabriela spune:
ciao! sunt anca gabriela. sunt noua in clubul mamicilor de anul viitor din martie. am 28 de ani si sunt brasoveanca, dar in prezent sunt in italia unde imi doresc sa aduc pe lume primul bebelus al nostru! inca nu stim daca este baiat sau fetita iar data probabila a nasterii este 26 martie. va salut si astept mesaje!
anaalina spune:
Salutare!!
Mama mia dar ce repede mai scrieti fetelor, parca ati avea motoras la degete. Noi suntem bine ,azi implinim 15sapt si peste vreo 2 sapt mergem la "nenea" Herghelegiu sa ne masoare. La 12 sapt am fost aici in Focsani si totul a fost bine. Abia astept sa-l vad pe bebe peste 2 sapt
Va pup pe burtici
BiancaM spune:
Buna fetelor!
N-am mai scris nici eu de multa vreme, dar lucrurile au fost cam monotone. Am vazut ca va plangeti ca aveti probleme cu constipatia,eu deocamdata stau bine. Citisem mai demult sfaturile unei maicute pentru cei care postesc si ea zicea ca, compotul de mere este un foarte bun laxativ. N-am incercat niciodata, dar ma gandesc ca nu are ce rau sa faca.
Acum problema mea este ca de cateva zile tot simt in partea stanga a burticii ca niste intepaturi, care uneori dor rau de tot(ca si cum ma intepi cu un cutit). Nu stiu ce sa cred. Noaptea trecuta am simtit si cand dormeam pe partea stanga. SA fie oare vreun muschi ceva? Dupa ce mi-am pus o pernuta sa-mi sprijine burtica n-am mai simtit durere. Mai iau si eu cate un no-spa pe zi (ca mai multe nu am de unde)si stau intinsa pe canapea cu telecomanda in mana.
Eu cred ca nu l-am simtit inca pe bebe. Tot ce simt sunt bulbucii din intestin sau din stomac. Mai rau e cand am gaze.
Luni avem si noi programare la medic, sa vedem ce ne mai zice si el. Pana atunci trebuie sa mai rezist intepaturilor.
Va pupacesc si va doresc un sfarsit de saptamana frumos!
15+4
Sa fiti iubite(iubiti)!
Vani spune:
Dragele mele,cele care aveti probleme cu constipatia ,va dau o solutie care la mine functioneaza.Fructe uscate ,care va plac,eu mananc prune uscate,caise uscate si e o.k.Incercati poate mege si la voi.
Vani
magdutah spune:
nici eu nu am probleme cu . Dar din cate stiu se gasesc diverse cereale care ar ajuta. Eu de exemplu imi mai pun preventiv linte in iaurt. Poate va ajuta si pe voi!
Pupici tuturor