Aspirante optimiste > 20 ani (8)
Raspunsuri - Pagina 31
stancutza spune:
quote:
Originally posted by mirella76
Hai Andra! Curaj, ti-am mai spus doar hai ca sunt in spatele tau.
Daca a fost II chiar si palida, o mai vezi si maine si poate e mai clara.
Stiu ca Clearblu este cel mai bun test.
mirella
dragele mele,
sunt si eu pe-aici un "nou venit" care aniverseaza un an alaturi de DC . nu am fost prea harnica la scris, dar am citit mult
de ieri dimineata pana acum am facut 3 teste (unul Barza si 2 de la Ozone) si, pentru prima oara dupa aproape un an de incercari, am vazut si a doua liniuta. palida. la toate testele. ultimul test l-am facut azi dimineata - cu primul pipi.
azi sunt in ziua 30 a CM, da obicei cam azi sau maine trebuia sa-mi vina. ceea ce m-a facut luna asta sa-mi cumpar testul a fost faptul ca sanii mei, in loc sa se mai inmoaie putin cum se intampla cu o zi-doua inainte de CM, au ramas cam la fel...mai mari si destul de sensibili.
altfel, asta a fost singura luna in care (saptamana trecuta) m-a apucat o jale si un plans ca ne chinuim de un an si nu iese nimic...ma gandesc ca, poate, DD s-a gandit sa-mi "pedepseasca" nerecunostinta
trimitandu-mi ceea ce imi doresc mai mult pe lume...
credeti ca e rost de incurajare???
pupici, stancutza
PamELLA spune:
Fetelor,haideti sa postam la noul capitol!!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=86699
"Cand taci,lumea are bunatatea de a crede ca gandesti,si ca gandesti cu minte!"
alibebe spune:
Salutare fetelor! Si eu tot in z1 sunt asa ca AndraZ sunt alaturi de tine si de celelalte fete necajite
pe toate fetele de aici
Laura felicitari,sarcina usoara si un sanatos si frumos
Tuturor -lor multi si multe
Si de aspirante si fruntea sus,nu? Ziua cea mare se apropie si ptr. noi,da? Ma ptr. toate!