Aspirante optimiste > 20 ani (8)
Raspunsuri - Pagina 30
AndraZ spune:
fetelor!!!!!!!!! z1......nu pot sa cred!!!!!!!!!!!! au venit rushiii!!!!!!!!!
PamELLA, nu vreau sa te dezamagesc, dar si eu tot Femina am facut azi si se vedea o liniutza fiiiina.....si uite ca dupa 6 ore au venit rushii, cu 1 zi mai devreme! sa dea DD ca la tine sa iasa II si clare si sa nu mai vina uratzii astia.....
halal aniversare de 2 ani de casnicie...nu puteau sa vina maine?!?!?! macar nu era de ziua noastra vestea asta proasta....
cine mai e z1? ca sa am cu cine numara....
Andra
AndraZ spune:
fetelor, va multumesc la toatept sustinere!
acum nu imi ramane decat sa va fac eu voua galerie si sa astept perioada de varf!
va pup dulce pe toate si sa imi dati voi vesti bune, ca sa imi mai treaca supararea.
Andra
PamELLA spune:
AndraZ,noi iti tinem pumnii oricum pentru luna care a inceput,o sa vina el ,iar la rusi da-le o bataie sa n-o uite usor poate se-nvata minte odata !eu femina am facut si cand am fost insarcinata si mi-a aratat bine,dar a iesit o data si o a2-a liniuta clara si nu eram!
"Cand taci,lumea are bunatatea de a crede ca gandesti,si ca gandesti cu minte!"
AndraZ spune:
multumesc din suflet pt sustinere, pamella! din pacate stii cat de mult inseamna sa fie cineva langa tine si sa te inteleaga inmomentele astea.
nu renunt atat de usor....este o lupta din care trebuie sa ies invingatoare....oricat ar trebui sa astept....
si parca am stiut ca asa va fi. inainte de a pleca de la birou m-am dus la toaleta si atunci au venit uratii. m-am abtinut sa nu plang pana acasa. spre uimirea mea, am condus mai calm ca niciodata.....de parca masina stia singura drumul catre casa....in parcare era sa ma bufneasca plansul, dar m-am abtinut eroic pana in casa....
o sa bem o cupa de sampanie in cinstea noastra(a mea si a sotzului),o sa ii multumesc lui DD ca il am langa mine si ma sprijina si ca suntem sanatosi si o sa speram ca luna viitoare poate vom fi 3....
un pas in fund e un pas inainte, nu-i asa?
Andra
"Cere si ti se va da!"
PamELLA spune:
bravo,AndraZ,esti o optimista si asta conteaza cel mai mult,doar stii ca optimistii obtin mereu ce isi doresc !petrecere frumoasa si inarmeaza-te cu multa voie buna pt a-l primi pe bebe luna asta!
"Cand taci,lumea are bunatatea de a crede ca gandesti,si ca gandesti cu minte!"
oana_2006 spune:
cu mine poti numara zilele, andra z. urmaresc de mult timp acest forum si pana ieri aveam aceleasi simptome ca si tine, fiind sigura ca sunt insarcinata dar testele m-au contrazis la fel ca si rusii. ce mi-a mai ramas decat sa sper in continoare la fel ca si in ultimele 12 luni.
AndraZ spune:
PamELLA, daca ti-as spune ca nu sunt o fire optimista, te-ai mira.dar am credinta ca DD ma va ajuta, asa cum a facut-o de fiecare data. la mine toate au venit greu, dupa "munca" asidua. niciodata nu am primit nimic imediat ce mi-am dorit. a trebuit sa dovedesc ca "merit" sa am ceea ce-mi doresc si exact cand eram la capatul puterilor, atunci se intampla minunea. ar fi fost anormal sa se intample totul prea repede....dar daca asa mi-e scris, trebuie sa accept si sa merg mai departe si sa sper ca acea clipa in care imi voi strange copilul in brate nu este departe.
speranta moare ultima....si daca nu am spera, niciuna dintre noi nu ar mai posta pe acest site.....
asa ca forta multa si sa iesim victorioase!
Andra
"Cere si ti se va da!"
AndraZ spune:
oana, luna asta suntem colege de suferinta!
poate intampinam anul nou cu burtica....fie ea si de cateva saptamani...
doamne ajuta!
Andra
"Cere si ti se va da!"
blueeyes2003 spune:
Fetelor, Laura a deschis un nou capitol
http://forum.desprecopii.com//forum/topic.asp?TOPIC_ID=86699
Mirela
mi_a spune:
Fetelor , pana azi la pranz eram si eu f. optimista, fiind z22 si asteptand sa se intample minunea. Dar nu a fost sa fie , pt. ca mi-a aparut spottingul ala nenorocit care anunta venirea scarbelor in cateva zile. Prin urmare...... trebuie sa o iau de la capat. Momentan nu mai sper nimic, sunt doar f. furioasa pe situatia mea , pe ceea ce mi se intampla. Sunt alaturi de voi si faptul ca stiti prin ce trec ma face sa ma simt mai bine.Va pup pe toate ,insa nu stiu cum as putea sa va incurajez, cand nu mai am putere nici pt. mine.