Aspirante optimiste > 20 ani (8)
Raspunsuri - Pagina 22
didi-anda spune:
buna CATTY. multumesc pt sfat. am sa incerc sa inving frica si stresul.multi imi zic ca nu raman gravida din cauza stresului.sper sa fie asta problema si nu alta...imi este greu sa ma linistesc,deoarece imi este greu sa fiu departe de cei dragi,dar cu timpul am sa reusesc.sunt sigura de asta. pupici la toata lumea
Luna1 spune:
Fetelor multumesc de buna primire. Deja ma simt ca facand parte dintr-un grup, nu ma mai simt singura in depresia si obsesia mea. EU nu o consider obsesie insa cred ca cei din jur nu prea pot intelege. Eu tot ce as face e sa vorbesc despre bebe. Nu va zic ca l-am carat pe sot weekendul trecut la mother care sa ma uit de patut, carut, lucrusoare de parca deja eram insarcinata. Iar marti a venit CM. Noroc ca am un sot intelegator si chiar m-a luat in serios, ne-am uitat ce ne-ar place, cat costa etc. Cand am ajuns acasa mi-am dat si eu seama ce jalnica sunt, deja ma consider gravida. In fine...
Itrebare: voi luati vitamine ceva? Si inca una: daca a luat cineva contraceptive cam dupa cat timp se poate ramane insarcinata? Aici sistemul medical e diferit, nu prea poti merge la doctor asa cand ai tu chef sa-ti faci analize, abia dupa un an te duci si explici ca nu poti ramane gravida, as vrea sa ma investighez putin, insa daca nu ai motiv nu poti. Oi vedea cum fac si cu asta, poate ma dau bolnava!
Va pup fetele si succes la bebei. Mai este cineva in ziua 5 sa numere cu mine luna asta? Poate mergem la mamici iulie-august.
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
catty spune:
LUNA, uite la noi se zice ca dupa AC indicat este sa ramai cam dupa 3 luni. Stiu insa fete care luna urmatoare intreruperii AC au ramas gravidute si au bebei sanatori. Eu iau vitamina e pana la ovulatie 1/zi si acid folic mereu. In rest merg pe naturiste, adica Branca Ursului 3/zi pana la ovulatie si napraznic 3/zi toata luna. Stiu ca unele fete iau un cmplex de vitamine cu calciu, zinc, magneziu si seleniu.
Indicat ar fi sa faci intai analizele hormonale in z3-5 si z21, si in functie de asta sa vezi daca ai ovulatie sau nu si cum stai cu prolactina, progesteronul, etc. Apoi faci analizele la secretiile de col si alte analize la sange. La noi te pun sa faci si HSG ca sa se vada daca trompele sunt permeabile si bune de pus pe traba.
La sot se face spermograma si spermocultura (ca sa se vada daca nu cumva are ceva infectii in organism care impiedica buna functionare a aparatului lui reproducator).
Cam atat imi vine acum in minte, dar daca mai e ceva iti mai spun fetele.
Pupici si sa ai succes.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
mi_a spune:
LUNA, bine ai venit ! Iti doresc sa stai cat mai putin aici si sa pleci fuga -fuga la odisee. Tu trebuie sa fii optimista pt. ca ai propriul exemplu de ambitie si incredere ! Daca ai avut putere prima oara si ai reusit , sigur acum va fi mai usor!
mi_a spune:
De cateva zile ma framanta cateva intrebari , dar vestea sarcinii Laurei a minimalizat oarecum interesul meu pentru ceea ce va voi scrie imediat: Acum cateva seri am nimerit , butonand , la Dan Diaconescu Direct , unde se faceau niste farse in direct . Pe scurt moderatorul respectiv se dadea drept sotul incornorat din Spania care aflase ca sotia il inseala si il suna pe acesta sa-i ceara socoteala.
Vinovatul , speriat de amenintarea ca sotul va spune sotiei inselate adevarul ,ii cerea incornoratului sa se gandeasca inainte de a face asta pt. ca sotia lui e insarcinata si se chinuie de ceva timp sa aiba un copil. Prin urmare el nu divorteaza samd.
In momentul cand am auzit acest lucru , nu stiu de ce , dar m-am gandit ca poate acea gravidutza e una dintre noi , cele care suferim atat si trecem prin atatea pentru a avea copilul pe care ni-l dorim.
Oare in incercarea noastra de a ne atinge scopul ne scapa din vedere unele dorinte , asteptari , sentimente ,trairi ,nevoi ale partenerului?
Oare sunt multe dintre noi cele care trec mai mult singure prin toate incercarile?
In definitiv, nu am vazut pe DC sau in alta parte vreun topic
" Aspiranti optimisti"...............
Liana30 spune:
mi.a sunt si aspiranti optimisti doar ca stau piti aci se arata mai rar
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu...sufla..."
"Nimic nu-i imposibil!"
Carmen_Marieta spune:
Salutare aspirante dragi, mama ce dor mi-a fost de voi... Am intrat sa vad ce mai faceti si am gasit vesti bune, asadarLaura FELICITARI DIN SUFLET, SA AI O SARCINA USOARA IAR PESTE 9 LUNI SA NE ARATI POZE CU MINUNEA!!!!!
Fetelor eu is catranita rau... cum se p[oate ca unele aspirante sa ia o luna clomifen si sa ramana innsarcinate iar eu nu???? Eu cand voi fi ?????? Doamne lunga mai e asteptarea asta, de ce o pereche de oameni care-si doresc cu ardoare un nu-l pot avea???? saptamana asta cand mergeam la servici, m-a bufnit cand am vazut pe strada o femeie nespalata, neingrijita care cersea de mancare... Suntem multe care avem tot ce ne dorim, care nu fumam, mancam fructe legume luam vitamine etc.... si ne luptam pentru cea mai arzatoare dorinta cea de a avea un Cateodata ma intreb de ce e atat de greu???????? De ce tocmai noi??? si nimeni nu-mi poate raspunde....
Matusa mea care are 40 ani a luat 2 luni un tratament sa-si regleze CM iar in a treia luna a ramas , eu ce sa mai fac????
Sincer nu mai stiu.... nu mai pot nici sa sper, ma rog plangand... iar lacrimile deja incep sa sece... Chiar e atat de greu????????
P.S: Sper ca nu v-am stricat duminica dar nu mai puteam si nici nu am cu cine sa vorbesc, mama sufera si dansa, sotul... nu poate decat sa spere ca si mine... iar voi sunteti mereu alaturi. Va pupic pe toate....
Poze nunta..
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.
mi_a spune:
Carmen, ai spus exact ceea ce gandeam si eu! Cred ca avem aceeasi stare de spirit. Stai linistita, nu mi-ai stricat duminica, pt. ca aceaste ganduri le am si eu mai tot timpul!
Liana30 spune:
Marietooo capu sus mama reusim noi pana la urma!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu...sufla..."
"Nimic nu-i imposibil!"
mami2 spune:
Buna, fetelor! Carmen_Marieta, Mi_a, ma alatur si eu voua cu aceeasi stare de spirit mai ales ca ziua 31 s-a transformat in ziua 1. in momentul asta nu s-ar zice ca sunt o "aspiranta optimista". dar cu credinta in DD o sa iasa soarele si pe strada noastra!toate aspirantele si -ele!