Aspirante optimiste > 20 ani (8)
Raspunsuri - Pagina 21
Luna1 spune:
Fetelor va citesc de mult timp insa nu am avut curajul sa intru cu voi in vorba. Povestea mea e asta: am un baiat de 5 ani insa am ramas f greu gravida cu el, am fost diagnisticata cu endometrioza de Dr Mateescu de la Elias. Am ramas dupa 3 ani cand imi luasem gandul deja ma gandeam ca soarta mea va fi adoptia. Nu a fost asa, am o mandrete de baiat si acum de cateva luni am decis sa incerc din nou ,sotul s-a dat batut (la inceput nu era sigur insa acum abia asteapta) si trebuie sa recunosc ca am nevoie de incurajare. Deja mi-e frica de depresia in care stiu ca intru dupa o perioada de incercari. Sa speram ca de data asta nu va mai dura atat. Am si eu un loc pe listuta?
Laura felicitari, iti cunosc povestea pentru ca asa cum am spus va citesc de ceva timp si tin sa-ti spun ca te admir pentru puterea pe care ai avut-o sa treci prin toate. Eu nu stiu ce as fi facut. Felicitari si iti doresc sa ai o sarcina usoara si un copil sanatos.
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Laura Ioana spune:
Luna1 imediat te pun pe listuta! Bine ai venit si sa dea Domnul sa ramai cat mai repede graviduta!
Iti multumesc mult pt felicitari
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
turturica spune:
luna1, bine ai venit, iti doresc sa ti se implineasca cit mai curind dorinta
laura, toata ziua m-am gindit la tine, ma bucur de parca as fi avut eu testul ala cu 2 liniute. Esti asa de sufletista si de optimista mereu, desi viata te-a incercat din greu. Dar ai dovedit ca esti o luptatoare si meriti sa ai parte numai de lucruri bune de acum inainte. Eu astept sa ne auzim peste 9 luni si sa ne arati pozele cu puiul mic si scump
Liana30 spune:
kory eu am facut testul postcoidal..si a iesit bun..adica gigeii ajung unde trebuie..pentru asta e testul..dar eu iti spun ca putini se bazeaza pe acest test...au ramas fete insarcinate si cu TPC negativ..asa ca parerea mea e ca il faci degeaba..
bun venit aspirantelor noi..sper din suflet sa fugiti cat mai repede la gravidutze..
eu sunt super ocupata!!da revin io in forta doar ma stiti
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu...sufla..."
"Nimic nu-i imposibil!"
ancadragoman spune:
Pam mai asteapta ca stii ce urat este sa vezi doar o liniuta...
Luna1 sa stii ca aici o sa gasesti tot sprijinul de care ai nevoie.
Va pup
anca
http://www66.rockyou.com/slideshow-create.php?instanceid=41662922
Liana30 spune:
uitai..
Pameloooooo daca nu ma asculti nici acum..chiar daca sunt foarrrrteee ocupata vin cu paru peste tine...mama ai rabdare ce draku..chiar asa?pai io imi racesc gura de pomana?>sau vrei neaparat sa vezi cum imi sta cu paru in mana?
hai stai potol..si multa bafta..poate reusim de data asta sa terminam castraveciorii aia
aurel_cris sper din tot sufletul sa primesti si o steluta in burtica cat mai repede
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu...sufla..."
"Nimic nu-i imposibil!"
zozela spune:
Felicitari Laura!!Va doresc din inima sa fiti sanatosi si sa cresteti frumos!!
Nunta noastra de vis
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..
Laura Ioana spune:
ZozelaTurturico multumim frumos!
Sa auzim de vesti bune si de la voi, cat mai repede!
Am fost la ctrl si sarcina e in uter, deci am scapat de SEU Inca nu se vede decat mucoasa uterului foarte ingrosata si o portiune in care se forma saculetul
Luni fac Bhcg si sambata viitoare merg iar la eco.
Mi-a dat tratament si ma apuc de azi sa-l iau
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
karra80 spune:
Buna fetelor...am intrat sa o felicit pe Laura Ioana ma bucur enorm de mult pt fericirea ta...de cand am plecat la odisee am tot intrat sa citesc ce se mai intampla cu tine pt ca stiam ca din septembrie ai unda verde si eram sigura ca vei reusi sa ai si tu puiutul mult visat.Cred ca meriti cel mai mult aceasta bucurie...sa de-a D-zeu sa ai o sarcina usoara si un bebelus sanatos ca asata e cel mai important si sa fii si tu si sotul sanatosi sa va puteti creste bebelul mare!!
Felicitari din suflet si sa ai grija de tine.....
Te pup dulce
Karra http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;17;29/st/20070319/dt/-4/k/1de9/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
Laura Ioana spune:
Karra esti o scumpica! Multumesc mult pt urarile tale! Sa ai o sarcina usoara in continuare Pupam burticu'
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye