Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (144)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Kid zici ca te bate gandul sa treci la bebe2?Super!
Valen ce face samburelul? Cum a fost la doctor?
Maddy e frumos si dj de la vtech mi-a placut si mie dar pana la urma am luat volanul vorbitor. Sper sa-i placa ca de nu....
Diana felicitari pentru Petrutu umblaretu'.
Alexia da semne ca ar porni la drum.Da se mai gandeste..
Toniasi Dinu e umblaret? Felicitari!
Si Alexia e asa razvratita, uneori ma sperie. Daca se joaca cu ceva si vreau sa-il iau din mana urla asa de tare.Nu plange si ea ca tot omu', ea urla.Vrea numai sa i se faca pe plac.Oare e prea rasfatata?
Karmenutza pentru Catalina cea curajoasa

Casiana si Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Am uitat sa felicit sarbatoritii.
La multi ani Robert si Alexandru Mihai!

Casiana si Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Repede sa scriu si eu mesajul de dimineata.

Asa, Diana felicitari ptr Petrut.
E super cum merge.

Antonia si ptr Dinu. Bravooo!!

Si Anca face cativa pasi singura.
si mi-a facut in ciuda ca eu care eram convinsa ca singura va merge ca sa vina la mine. Ea merge singura ca sa se duca la Victor.
Oricum primii pasi singura i-a facut la cresa.

Anya, spune-ne in continuare parerile tale.
Parerea ta e chiar cea mai avizata, desi fiecare dintre noi sustine
ca a sa e cea mai cea.

Valen, am vazut pozele voastre si cele din albumul de 1 an si cele din albumul Canada.
Sunteti super toti 3 in context canadian.
Sarah e chiar o printesuca. sa ii treaca urechiusa.

Karmenutza, felicitari si Catalinei ptr mers.
In leg. cu vaccinul, fetele noastre nu fac niciun vaccin la 1 an, caci ele au facut antirujeolicul la 8 luni.
Mie mi-a zis dr ca la 1 an si 3 luni ii mai face Ancutei vaccin.

Catush, vezi de ce ne facem copii, ca sa ne depaneze netu'

A, si Anca m-a inregistrat cand vorbeam la telefon.
Pasiunea ei oricum este sa imi inchida convorbirea cand vb. de pe tel. fix.

O zi buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

anya, nu cred ca s-a suparat nimeni! eu una sigur nu m-am suparat! si eu vreau sa vorbesti si neintrebata . ar fi culmea sa n-o faci, fiecare ne spunem parerea, iar a ta e cred cea mai avizata!
pt mine a fost doar un prilej sa-mi amintesc cum a decurs la mine alaptarea, nu te-am contrazis. stiu ca e bine sa alaptezi, ca un procent covarsitor de femei au lapte suficient pt bb lor, eu eram convinsa ca o sa pot alapta cu succes, dar n-a fost tocmai asa.
iar daca e sa sfatuiesc alta mamica, as spune si eu exact ca tine.
zi ca nu te-ai suparat! ca sa stau si eu linistita.

uite, vad ca ti-a spus si kid ceva asemanator . chiar ma simt aiurea acum. ce am spus eu nu era un raspuns la sfaturile tale, ci pur si simplu mi-am amintit de cum a fost la mine. sti cum ma plang eu pe-aici pe forum de toate, m-am plans un pic si de alaptat .
hai te rog, nu te supara!

daca n-a fost de ajuns sa-ti treaca supararea, iti mai spun!

diana, felicitari pt plimbaretz!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

diana, eu te felicitasem, dar in capitolul trecut, ca functzioneshte mai greu neuronul meu si nu vazusem ca voi scriati deja la capitolul nou.

am uitat sa va spun ca a invatat ieri si fi-miu sa se ridice in picioare in mijlocul camerei, adica fara sprijin. stiam ca de obicei se invata statul drept si apoi mersul. radu merge deja bine singur, insa nu stia sa se ridice si mai ales nu putea sa stea drept, nu-si tinea echilibrul decat cand mergea, doar in miscare.

asa ca ieri a sarit somnul de dupa-amiaza, ca era prea ocupat sa se tot ridice in picioare in mijlocul patutului. e f incantat.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Ca tot ne povestii cge despre pasiunea Ancai pentru telefon, ia priviti aici

Casiana si Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna dimineata

Diana americanca, felicitari pt. mersul biped al lui Petrut. Cred ca esti tare mandra. Si mie mi se pare bulshit chestia aia cu iq-ul.
Tonnia, felicitari Dinului! Si voua, parintilor lui. Ce mai face Paturica?
Ce-mi place de Ancuta cum il iubeste ea pe Victor.

Matei s-a trezit la 8.20 azi asa ca m-am gandit ca nici o sansa sa fie treaz la 3 cand aveam programare la vaccin, asa ca am sunat la medicover sa reprogramez si abia saptamana viitoare vineri mi-au zis ca au liber si ca oricum numai intre 13-15 pt. cei care nu sunt abonati . E prima data cand aud asta, eu am mai fost cu el si la alte ore. M-am enervat foarte tare pt. ca in intervalul ala copilul doarme. Asa incat cred ca vom schimba doctorul.
Simo, ce mai face filosoful? Cred ca de data asta chiar ajungem la dr. voastra. Mi s-a pus pata rau pe astia de la medicover.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Am uitat sa ma plang ca m-a rapus si pe mine enterocolita, de ieri sunt varza. Bietul copil, acum imi dau seama prin ce a trecut.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Ruxi, acum tu te plangi??? Eu zic ca ai pile la Medicover, eu am sunat ieri sa o programez si cica prima ora libera este pe 24 la ora 1 si 20...pai asta e data? Si zi??? Nu sunt normali la cap, o sa ma reprofilez pe alt doctor, Simo, parca tu ziceai de un dr bun in zona Titulescu? Vreau si eu detalii , plizzz.
Deci, Ruxi, tie ti-au gasit loc mai repede, nu stiu de ce te plangi La mine e ca naiba, eu sunt la serviciu la ora aia cand m-au programat, asa ca trebuie sa strabat juma de oras, sa iau copilul, sa o duc la doctor, apoi acasa si apoi din nou la serviciu. trebuie sa fac ceva...o schimb pe madam Calapod urgent...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

'Neata fetelor,

scuze ca n-am mai dat nici un semn de viata cam de multisor, nu imi mai ajunge timpul sa fac mai nimic, nu stiu cum o sa fie cand o sa vina si bebe doi, atunci chiar cred ca o sa fiu zabauca toata ziua si n-o sa mai reusesc sa fac nici macar cate fac acum...

Noi am serbat motul in tara, Andrei avea vreo 10 luni jumate atunci, aici i-am facut petrecere pentru 1 an si a fost super, am avut si ceva copii mai mari care efectiv au rasturnat toata camera de jucarii cu susul in jos, ne-a luat cateva ore bune dupa sa spalam jucariile si sa le punem la locul lor....Important e ca toti s-au simtit bine si ca a fost frumos...Avem si ceva poze dar zau nu stiu daca reusesc sa le pun sa le vedeti.

De nascut inca n-am nascut, am fost saptamana trecuta la control (controlul exterior, dupa cum v-am mai povestit, ca aici te urci pe masa doar cand nasti), m-au trecut iar pe la analizele de sange ca imi trimisesera scrisoare acasa sa dublez doza de fier, ca sa verifice hemoglobina, apoi musai la scan (ca ratasem scanul de crestere de la 31 saptamani fiind in vacanta dar facusem unul la 27 saptamani), se pare ca bebelica e un pic sub linia medie ca dimensiuni, deci daca Andrei a avut 3.3 kg probabil ca tot pe acolo se invarte...

Dupa datele mele termenul ar fi 19 octombrie, echografiile din tara si de aici au indicat insa cam o saptamana mai tarziu, deci poate ma prinde 24-26 octombrie? O vrea sa fie scorpioanca ca sotul?

Partea super urmeaza de-abia acum...sotul imi pleaca in delegatie in State sambata si revine vineri....va dati seama fericire pe capul meu...
Suntem singuri singurei aici, pe Andrei o sa-l las cu vecina, dar nu stiu cu cine il las 2 zile cat stau eu in spital daca m-apuca cand nu e sotul aici....

In rest suntem bine, Andrei are pe undeva pe la 11 kg, vreo 8 dinti dar il banuiesc ca ne pregateste ceva dintisori extra ca ieri a fost cam marait, merge de-a busilea si in picioare doar tinut de manute...e mai puturos se pare...Dar ar merge kilometri tinut de maini, si baga o viteza...

Imi cer scuze ca nu apuc sa raspund fiecareia in parte, din ce am mai citit in 'diagonala diagonalei', am retinut ca mai toti bebeii merg in picioare (felicitari!!!), Valen, felicitari pentru sarcina, GinaM imi pare rau pentru pierderea suferita, sper sa te refaci cat mai repede, fetelor care vreti sa va apucati de bebe doi, succes, am tot citit ca nu e cu mult mai greu cu doi decat cu unul, asta o sa vad pe pielea mea in curand....

Hai va pupic acum pe toate si pe toti bebeii/copilasi,

Meme

Mergi la inceput