Sangerari in afara CM...ce poate fi?
Ciao, am o problema cu care nu m-am mai confruntat pana acum si la doctor nu pot sa merg deocamdata...poate ma ajutati voi care ati trecut prin experiente similare sa-mi fac o idee.
Deci: am scurgeri rosii-maronii (cantitate foarte mica) de vreo 3 zile, UM a fost 29/09-03/10. am mai sangerat putin in perioada ovulatiei (in august si septembrie). testul de sarcina facut ieri - clar negativ. am deja un bb (17 luni) si dupa nastere mi s-a reglat ciclul care inainte era haotic (2-3 ori/an). ma gandesc ca poate am din nou dereglari hormonale desi n-am mai sangerat in afara menstruatiei pana acum.
ati mai patit careva?
multumesc anticipat!
Album Alyssa
Raspunsuri
Cristina_C spune:
Mie mi s-a intamplat, dar luam anticonceptionale.
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
asi spune:
Fuga la doctor el te pote lamuri cel mai bine.
Poate fi sangerare de la ovulatie sau poate e dereglare hormonala.
Razvan(07 martie 2004)
si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Tdi spune:
pai tocmai asta-i ideea, am si scris ca nu pot sa merg la doctor deocamdata!
multumesc.
Album Alyssa
giulia71 spune:
Deci, concluzia...pot fi multe cauze.
La mine a fost vorba de un fibrom foarte mic , dar crescut aiurea pe mucoasa uterina ..care dadea sangerarile astea neplacute!
A trebuit sa il operez !
Dar nu te panica, nu e musai sa fie la fel!
Cel mai bine te poate linisti un medic...cand vei putea ajunge!
Sanatate maxima!
Sa auzim de bine ;)
acusor spune:
Teddy, acelasi lucru mi s-a intamplat si mie.
Am fost la doctor si la control mi-a descoperit trompele f. inflamate, deci raceala. De cand am inceput tratamentul cu antibiotic mi-a trecut sangerarea si mi-au trecut si durerile de mijloc si de burta. Ca sa fie sigura ca nu mai e altceva, m-a trimis si la eco transvaginala si am un mic chist. Era posibil sa fie si de la el. Mai putea fi sangerarile si de la anticonceptionale.
Dupa ce termin tratamentul, imi fac analize sa schimb si pastilele. Acum ca e si chistul se mai schimba datele problemei.
Deci, obligatoriu tre' sa ajungi la dr.
Sanatate multa!
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
Ramonika spune:
pot exista doua cauze:
1. din cauza aparatului genital in sine. trebuie sa iti examineze uterul, ovarele. poate fi un chist, un fibrom etc.
2. cauze hormonale, care se pot trata cu pastile sau nu.
si eu am patit la fel si m-a tinut trei ani si inca nu am scapat de problema. la mine are cauze hormonale. 
Ramonika
si pisicile Vladutz
Bubulina
Maritza
Fulgushor
Tdi spune:
Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri!
Sper sa-mi rezolv curand problema. Va doresc si voua multa sanatate!
Album Alyssa
copilutzu spune:
Tdi
Si eu am avut acele sangerari "maronii cu un fel de mucus..." ( nu stiu daca m-am exprimat corect). Am fost la dr. si ma tooot aburea cu "este ceva normal" . Dupa un an de zile de "ceva normal"
, doctorelul meu ( fost) a binevoit sa imi faca un chiuretaj biopsic sa vada ce este....
( nu ma dadeam cu capul de pereti daca era un dr. oarecare....ci ditamai dr. specializat in infertilitate...NU DAU NUME!!)
La rezultatul biopsiei s-a dovedit a fii un amarat de polip endometrial. Dupa chiuretaj nu am mai avut probleme cam 5 ani , iar anul acesta au reinceput acele sangerari. Dar mai rau era ca intarzia CM si sangera cate putin cam toata luna... Am mers la alt dr. iar acesta mi-a prescris Utrogestan , iar acum Duphaston . Sangerarile au disparut dar mai rau este ca in urma acelui chiuretaj biopsic m-am capatat cu sinechie uterina.
Acum iau iar Duphaston ptr. ca trebuie sa fac Histeroscopie si nu trebuie sa sangerez in afara CM 9( dr. a spus sa iau preventiv sa nu rascam..).
EEEee.. cam asta am patzit eu...
Multa sanatate!!!
PERLUTZA
FLORILE MELE
Un drac de fata! 
"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit !!! "

copilutz'
Tdi spune:
Of, Copilutz prin ce-ai trecut si tu! Sanatate multa!
Eu am fost in august la ginecolog in RO, am facut echo, laborator si control okiometric
, a zis ca am o usoara raceala pe partea stanga si mi-a dat 10 zile de antibiotic, in rest sunt ok.
motivul pentru care am mers au fost durerile insuportabile de burta pe care le aveam de cateva luni in timpul ovulatiei si sangerarea (1a oara) tot in acea perioada.
aici in IT din pacate nu exista cabinete la toate parterele de bloc (
, asta imi lipseste mult, sunt cam paranoica cu sanatatea si dadeam fuga la dr de cate ori era ceva in neregula). pentru a face o vizita de specialitate (adica nu la medicul de familie) trebuie sa sun la un numar unic pe italia de unde primesc programare in regiunea unde locuiesc...peste luni buuuune! in privat exista un singur centru in orasul nostru, si acolo dureaza minim 2-3 saptamani sa primesc loc plus ca au preturi exorbitante, un control de rutina ma costa 3-400 de euro.
Album Alyssa