Sangerari in afara CM...ce poate fi?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Tdi
Nasol cu programarile acolo....Vorba ta , as intra in panica sa ma programeze peste "n" zile.
Aici trebuie sa ne rugam la Dumnezeu sa gasim un dr. competent care sa isi faca meseria cu drag ...nu doar de dragul "cotizatiei"..
Iti doresc muuulta sanatate!!!

PERLUTZA
FLORILE MELE
Un drac de fata!

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit !!! "

copilutz'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ondrio spune:

Parca am scris eu mesajul asta,ca aceeasi problema o am si eu.Dupa ciclu,de 7 zile am o scurgere maro,nu multa,dar cat sa fie ceva nasol acolo.Si ma intreb ce e?ca am fost la dr.acum 2 sapt.si cica nu e nimic,ca imi intarziase 20 de zile si sarcina nu e...
E posibil ca anticonceptionalele sa fie de vina?iau din prima zi de ciclu-HARMONET se cheama-,asta e a 13-a zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eduard2005 spune:

Buna fetelor,
Eu cand am avut astfel de scurgeri m-au plimbat dintr-un spital in altul, stateam internata 2 zile, a treia imi dadea drumul acasa..... si uite asa pana intr-o zi cand n-am mai putut sa ma ridic din pat si atunci m-au luat cu salvarea si direct in sala de operatie............SARCINA EXTRAUTERINA. Desi mi s-a spus ca sunt slabe sanse sa mai raman insarcinata, multumesc lui Dumnezeu , dupa 5 ani (fara protectie ) am nascut un superb baiat.
Trebuie sa mergi la doctor de urgenta, nu te juca cu sanatatea, este cel mai important lucru din viata.
Sanatate maxima !!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ondrio, s-ar putea sa fie de la anticonceptionale, cica se intampla destul de frecvent sa ai mici sangerari pana se obisnuieste corpul cu pastilele dar nu mai mult de 3 luni, atunci ar trebui schimbate fiind semnal ca nu ti se potrivesc.
Mama lui Edy, multumesc pentru raspuns, felicitari pentru baietel! mi-am facut test de sarcina recent si in mod normal ar fi pozitiv si la extrauterina, sper ca nu-i cazul, oricum ma simt bine, nu am dureri sau alte probleme momentan.

Album Alyssa

Mergi la inceput