Durerea unei pierderi de sarcina (7)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

sunt foarte impresionata de cate mi-ati raspuns.Stiam eu ca ma pot baza pe voi...
Acelasi lucru i-am spus si eu sa mai ceara alte pareri...
Asa am facut si eu la prima sarcina (eu nu am sangerat si nu am avut nici un simptom ca sarcina s-ar fi oprit din evolutie), pe langa doctora mea am mai facut alte 4 ecografii si abia pe urma m-am dus la chiuretaj.Abia dupa ce am fost ferm convinsa ca doctorii au dreptate...Nu ma gandisem la dr.Tutunaru, dar asa amsa fac ...
merci de sustinere ....

pupici si o sa va tin la curent...

mirella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

am uitat sa va spun ca am numerele de telefon ale dr.Tutunaru pentru ca abia am facut pentru mine o programare la dansul...

O zi buna in continuare

mirella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Mari ce veste minunata! Felicitari!
Iti doresc sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.Sunt sigura ca testul de diseara va arata clar II liniute!
Doamne,ce frumos,se pare ca rasare soarele si pe strada noastra!
Ma bucur foarte mult pentru tine!

Ileana o sa fie bine,ai sa vezi! Din pacate,asta este sistemul!Sunt sigura ca totul va fi bine cu tine si copilasul tau! Fii increzatoare!

Ralu eu nu sunt de acord cu ideea conform careia,copii sufera din cauza pacatelor parintilor.Eu cred ca nici un pacat nu poate fi prea mare incat sa-ti pierzi copilasul sau sa sufere din pricina unor boli, si sa ramai in suflet cu asa durere!
Cunosc fete care au facut "n" avorturi,care sustin sus si tare ca nu-si doresc copii si totusi raman insarcinate,au sarcini usoare si aduc pe lume copii sanatosi! Este nedrept!

Va !

MIRELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Flavia, e SUPEEER!!! Nici nu stii cat ma bucur pentru tine!

Si, fetelorm trebuie si eu sa va anunt ca sunt!
Marti am facut primul test. era un dr. Sigur si linia a iesit aproape de aceeasi intensitate ca si linia de control! Cum aveam ceva indoieli, a doua zi dimineata am fost la farmacie si am mai luat un test. de data asta farmacista mi-a dat un test "BabY", de care nu stiam mai nimic, asa ca am intrebat-o: sunteti sigura ca e bun? Si ea foarte convinsa: DAAA! Asa ca acasa am repetat testul si surpriza: linia a fost mai putin vizibila decat la primul!
Asta m-a cam demoralizat si m-am gandit sa nu mai fac nici un test si astept pana merg la eco. Dar parca nu am rabdare, asa ca o sa cumpar inca unul in seara asta si va tin la curent cu ce iese!

Tin pumnii pentru voi toate! Si va anunt ca eu fara voi nu merg la odisee!

Va pe toate!

Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Mari felicitari! A inceput sa rasara cu burtici. Cred ca pana la urma o sa facem noi odiseea noastra aici "mamici de 2007". Pot sa-l schimb pe cu ?

Ileana 10+
my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Ileana , se vede treaba ca ai avut mana buna! Hai sa asteptam pana diseara si apoi te anunt!
Tu ce mai faci? Esti ok? Cand ai programarea la medic?

Eu nu am mai intrat de ceva vreme! Am avut si probleme cu site-ul si o perioada super de nasoala la munca, plus ca picasem asa putin in depresie! Intre timp, parca ma consolasem oarecum cu ideea ca nu va fi foarte repede si am decis ca e momentul sa ne luam un motanel: asa ca acum il avem si pe Pipo: un dragut gri cu alb, de vreo luna si jumatate!

Laura , tu cum mai stai cu moralul?

Mirela , sa nu te prind ca esti suparata! La mine s-a intamplat cand eram aproape sigura ca luna asta nu va fi nimic! Si la voi trebuie sa fie cat mai repede! sunt sigura!

Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Am uitat sa va spun ca azi am sunat la spital sa intreb de programare si mi-au facut pe 9 noiembrie, cam pe la 15s. Nu stiu ce sa ma fac cu ei . Acum nu am ce face decat sa astept aproximativ o luna pana ajung la eco. Dar am deja programarea si pt luna decembrie, pe 6. Vad ca tot nu ies din sistem chiar daca au promis mai multa atentie.
Adela am citit articolele. Mi-au impresionat f tare amandoua. Abea astept sa il citesc pe urmatorul.

Ileana 10+
my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Si eu vreau burtica!!!
Laura imi permit sa zic,ca luna aceasta ne vei da si tu vestea cea mare II! Ce zici?

MIRELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Maaaariiii!!!!! Ce surpriza!!!!! mi-au dat lacrimile iar!!! Sa fie intr-un ceas cu noroc si sa ai un bebe sanatos

Mirela esti culmea!!!! De la tine am aflat ca e Mari, inainte sa citesc mesajul ei Paranormalo

Vreau si eu burticaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

mari, n-ai idee cit ma bucur ptr tine, chiar ma intrebam ce mai e cu tine, si uite vii cu vestea cea buna...super fain , in cite saptamini esti, cred ca sintem pe aproape, ca si eu tot marti am facut testul,daca nu faci testul cu prima urina de dimineata risti sa nu iasa bine..... vai ce fain, eu, conform calculului tre sa nasc pe 19 iunie, dar astept sa confirm la medic.....

laura, mirela, lasa c-o sa fiti si voi si inca atunci cind nici nu va asteptati, uitati la mine si la mari,
si mie mi-a venit sa rid c-am aflat de mari de la mirela, si pe urma am citit mai jos...

ileana, imi pare rau ca nu iese cum vrei tu, dar uite ca eu la dominic nu am avut decit o singura eco, aveam cam 6 luni, si a fost bine, la al doilea mi-a facut eco la 11 sapt jumate, si uite ce s-a intimplat, asa ca nu te mai stresa, stiu ca nu-i usor, ca si eu am inceput sa-i stresez pe astia, dar mi-au zis ca tre sa mai astept, tre sa fii optimista, si ai sa vezi ca va fi bine, gindurile negre nu ajuta, nici stresul, cel putin eu incerc sa fiu cit mai zen.

mirella76, imi pare rau de pierderile tale, eu cred ca si inainte se pierdeau copii, dar era un subiect tabu, si nici nu stiau femeile atit de repede ca sint insarcinate, si acuma sint unele care nici nu-si dau seama ca au pierdut o sarcina este ca un ciclu in intirziere. in legatura cu prietena ta si eu zic ca tre sa ceara o a doua parere, si eu am cerut 2 pareri diferite, ca sa fiu sigura......

ralu,imi permit s-o citez pe mirela, ca sint de acord cu ea!! "eu nu sunt de acord cu ideea conform careia,copii sufera din cauza pacatelor parintilor.Eu cred ca nici un pacat nu poate fi prea mare incat sa-ti pierzi copilasul sau sa sufere din pricina unor boli, si sa ramai in suflet cu asa durere!
Cunosc fete care au facut "n" avorturi,care sustin sus si tare ca nu-si doresc copii si totusi raman insarcinate,au sarcini usoare si aduc pe lume copii sanatosi! Este nedrept!" fiecare ne agatam de ceva, tu ai gasit religia, dar nu trebuie deraiat, sint altii care ar avea pacaturi mai mari ca mine de spalat si sint bine merci.

si cu asta revin la della, esti o persoana f logica care nu accepta ca nu ar exista un de ce?, te inteleg, la mine de ce-ul nu exista clar, da sintem siguri 100% ca l-ai pierdut de aia....nimeni nu mi-a putut zice asa, fiinda medicina din pacate nu e deloc o stiinta exacta, un simplu exemplu, cind l-am nascut pe Dominic la exact 1 luna am ajuns la urgente cu o hemoragie si febra mare de tot, facusem septicemie, ca mi-a ramas o bucata de placenta si s-a infectat, bucata era mare +1cm, si dr in fata mea mi-a verificat cu mare atentie placenta, atuncea intrebam de ce mie, de ce s-a intimplat, am facut un chiuretaj si atunci, si aveam un bebe nou nascut de alaptat, care plingea ca din gura de sarpe, si eram eu si sotul meu doar........un alt exemplu de de ce, este cind m-am operat la sin, erau siguri la mamografie ca am cancer mamar, si nu aveam...de ce s-au inselat? nu intotdeauna exista acest de ce si nu intotdeauna stim ce este acest de ce, poate ca el exista undeva, incompetenta medicilor, lipsa de medicamente, etc, totul e cum spui si tu sa mergi mai departe si sa vezi viitorul sa inveti sa traiesti cu ceea ce s-a intimplat.....inca mai fac cosmaruri cu ce mi s-a intimplat, azi noapte am visat iar ceva urit si nu puteam face nimic sa-mi salvez copilul....trebuie sa ne inconjuram de ginduri pozitive, ca viata e numa una si daca inca sintem aici, inseamna ca merita sa traim aceasta viata, ....sper si eu ca n-am suparat pe nimeni.

sorina, tin pumnii sa fie cu ochi, in general pe mine ma dor ovarele la ciclu si cind ovulez, de multe ori nu se diferentiaza exact simptomele dinainte de ciclu cu cele de sarcina, dar hai ca nu-i mai mult pina duminica.

hai ca iar am scris de numa.....

Flavia, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sgflavia/album?.dir=/f878
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput