Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 141

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by mirella76

Neata fetele! Sa aveti o saptamana de la excelent in sus plina de vesti super. Destupati la minte o nestiutoare ca mine, daca miercuri pe 11.10 testul de ovulatie a fost pozitiv; joi pe jumatate pozitiv si vineri a inceput sa creasca temperatura inseamna ca vineri ovulai?
Si daca da, cand trebuia sa fie chestia cu programul artistic ca sa acopar perioada?

merci
pupici la fetite

mirella

Eu stiu ca daca testul iese pozitiv trebuie sa in urmatoarele 12-24 de ore.Mai asteptam pareri.Pupici

anca

Mergi la inceput

Ingeras multumesc pentru raspuns.

anca

Mergi la inceput

Floricica eu acum am mai cumparat o cutie cu teste pentru ca cele de vineri,sambata si duminica au iesit negative.Eu azi sunt in ziua 17 si ma gandeam sa mai fac inca 3.Pe la 2 fac testul si va spun ce a iesit.Bafta la

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

fetelor eu sunt Z28, CM nu a venit nici la 24 zile si nici la 26 zile cum am avut in ultimele luni.am facut test de sarcina azi si a iesit negativ.temperature su mentine la 37. e posibil ca testul sa nu detecteze sarcina in Z28?

oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

Neata fetele! Sa aveti o saptamana de la excelent in sus plina de vesti super. Destupati la minte o nestiutoare ca mine, daca miercuri pe 11.10 testul de ovulatie a fost pozitiv; joi pe jumatate pozitiv si vineri a inceput sa creasca temperatura inseamna ca vineri ovulai?
Si daca da, cand trebuia sa fie chestia cu programul artistic ca sa acopar perioada?

merci
pupici la fetite

mirella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Nu mi-a spus doctora nici o dimensiune cand a zis uter mic.Doar atat"draguta ai un uter mic".Din cauza asta sa nu raman insarcinata sau devin paranoia?

anca

Ca sa vezi cum ai uterul, du-te si fa-ti ecografie intravaginala, este foarte concludenta :) la control manual nu are cum sa-si dea seama ca ai uter intr-un fel sau in altul :)

Pupicei, Ingeras 30+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

neata fetelor....
sunt fericita posesoare a unui test de ovulatie cu doua liniuteeeee!!!!!!
sunt asa de bucuroasa...cand credeam ca nu sunt bune testele astea de nik...uite ca totusi...
sunt ziua 14...ultimile doua cm au fost de 28 de zile...deci as putea spune sa functionez conform instructiunilor...si chiar de dimineata am avut io un feeling ca e ceva..asa ca am avut putin program artistic....dupa de in wk nu am prestat nik...

imi vine topai...de bucurie...da sunt la birou si nu imi permit...
insa am pus testu in geanta , sa il arat sotului deseara..poate maine dim.mai facem putin program artistic...
sambata si dum.nu am facut teste de ovulatie, dupa ce vineri imi iesise negativ...am uitat cutia cu teste la birou ,asa ca, abia acum am mai executat ultimul test..si uite domle ca iesi...

va pup si revin mai tarziu cu ,comentarii..
anca , uite vezi ca se poate ,contiunua cu teste de ovulatie...
pupici..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geany_bc spune:

Bravo Floare de colt.
Sper ca peste 2 saptamani sa ne anunti ca esti mamica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geany_bc spune:

Oana, mai asteapta 2 zile si fa din nou test.
Sper sa fie pozitiv.
La ce doctorita mergi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Ingeras multumesc pentru raspuns.

anca

Cu placere! Bafta multa, multa si bebel repede!

Pupicei, Ingeras 30+ Maya

Mergi la inceput