Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 141
Raspunsuri - Pagina 18
pusichet spune:
multumesc mult alina.a, cum am un rezultat sigur va anunt
Doamne ajuta sa fie bine, adica sa fiu mamica, ca astept vreo citiva ani
ana maria
X-ray spune:
sa dea DD!
daca e ar fi bine sa te linistesti ,si sa fi atenta cu tine.nu uita sa ne anunti.
alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
amameda spune:
Pentru Pusichet:Poate nu ai ovulat in z10.
Fertility Friend-"Ovulation spotting: Some women see slight spotting at the time of ovulation. This is quite rare, but you may see that your cervical fluid is streaked with blood or has a pink tinge. If you do notice this, it should be noted. If it is heavy, unusual for you, or lasts longer than a day or otherwise a cause for concern, you should ask your doctor about it."
Irlandezo,munceste nu sta . Ovulatia se produce in 12-24 ore de la pozitivare si intr-adevar urmatoarele 3 zile de dupa sunt considerate fertile. Tine-ne la curent cu temperatura de maine.Si eu m-am chinuit ca tine in fiecare zi dar luna aceasta o sa prestez din 2 in 2 zile.
MEDA
dj_mama spune:
Spun fetelor care se confrunta cu lipsa de ovulatie si mai ales, obisnuite sa aiba ciclu neregulat sau menstra la 3-4-5 luni.
Am ramas muta de uimire si bucurie sa aflu despre o prietena cu astfel de probleme pe care nici un medic si nici un endocrinolog nu i le-a rezolvat, ca este gravida in luna a 4-a;
Marele Doctor a fost Dumnezeu; s-a dus la dr. asa de rutina ca nu era prima oara ca dura 4-5 luni ciclul ei si este si f. ocupata si ce credeti ca dr. o felicita ca este gravi in luna a patra !?!
nimeni nu se astepta; nu a facut nici un tratament, nu a luat naturiste, nu a ramas niciodata in vreo 5 ani de cand e maritata, avea mari dereglari gormonale si endocrinologice; s-a intamplat pur si simplu
PS-are vreo 29 ani, adica foarte tanara (pana la urma asta este cheia)
chivutamonica spune:
Dj-mama,
ai dreptate ce ai scris la PS.,,da tineretea rezolva mult mai repede problemele,sperantele sunt mult mai mari,asa ca fetelor nu va lasati mai ales ca sunte-ti mult mai tinere ....
,,luptati si iar luptati si poate D-zeu se indura sa va asculte inima.''
,MONI
merdan spune:
Andra M eu cand imi provocam ciclul cu progesteron imi venea cam la 2-3 zile dupa ce intrerupeam pastilutele nu in timp ce luam.
Pusichet dea DD sa fie bine!
Acu sa va zic depre mine: fertility friend m-a cam bagat in ceata si anume dupa ce mi-a detectat ovulatia in z24(cand am avut crestere de temp de la 36.3 la 36.7 in z25) acum imi zice ca am "triphasic pattern"(adicatelea ciclu trifazic).Mai pe romaneste a crescut asa:
z0-OVULATIE-36.3
z1 dpo-36.7
z2 dpo-36.6 CS
z3 dpo-36.6
z4 dpo-36.8
z5 dpo-37.0
z6 dpo-36.75
z7 dpo-36.9
z8 dpo-36.8
z9 dpo-369
z10 dpo-36.9
z11 dpo-37.0
azi z12 dpo-37.1-cea mai crescuta din intreg ciclul!
Acum eu ce sa mai cred ca faza luteala se va lungi mai mult de 14 zile? Ca daca ar fi venit maine-poimaine la o faza luteala normala de 13-14 zile temp ar fi trebuit s-o ia in jos sau cel mult sa se mentina nu s-o ia in sus, nu? Nu sunt racita si nici insarcinata ca n-am avut contact sexual in preajma ovulatiei(doar cu 4 zile inainte si 2 dupa ovulatie si nu se pun).
Ce-i mai fetelor cu ciclurile astea trifazice cine a mai avut asa ceva si de ce oare?
Sunt eu defecta total sau se mai intampla si asa?
merdan
Andra M spune:
Buna fetelor am facut sambata un test de sarcina de la ozone si a fost negativ.
Dar ciclul tot nu vine.. azi sunt z33 in cel mai prost caz si am 7 zile de duphaston.
Fetelor care luati duphaston, eu stiu ca asta ajuta sa vina ciclul daca nu e sarcina, nu-i asa? Mai am doar 6 pastile pe folie, dupa ce le termin daca nu vine ciclul ce fac?????
Se pare ca m-am dereglat cu totul.
Andra si Adelina Dora (26.04.2004)
irlandeza spune:
quote:
Irlandeza, daca ai prestat in fiecare zi, nu aveai cum sa ratezi momentul! Sotul cum sta cu ? Banuiesc ca ati cam epuizat stocul!
E cam obosit , dar mai avem 2-3 zile si apoi il las in pace vreo 2 sapt. (da' nu rezista el asa mult fara
Noi 2 singurei
irlandeza spune:
Meda , si azi temp. e tot 36.2 , Fertility Friend mi-a aratat ca am ovulat in Z 14, azi sunt Z 17 , a treia zi dupa ovulatie. Il mai chinui pe sot poate 2-3 zile si gata , apoi astept. Macar de n-ar fi fost in zadar toata munca de luna asta.
Saptamana asta trebuie sa-i vina rezultatul de la spermograma , si mie de la testul de sange din Z 3. Vineri merg din nou la luat sange.
Tu cum stai ?
Noi 2 singurei