Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 141

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

multumesc mult alina.a, cum am un rezultat sigur va anunt
Doamne ajuta sa fie bine, adica sa fiu mamica, ca astept vreo citiva ani

ana maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

sa dea DD!
daca e ar fi bine sa te linistesti ,si sa fi atenta cu tine.nu uita sa ne anunti.

alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ana Maria sa speram ca este bb.Sa ne spui si noua vestea cea mare.Pupici

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Pentru Pusichet:Poate nu ai ovulat in z10.
Fertility Friend-"Ovulation spotting: Some women see slight spotting at the time of ovulation. This is quite rare, but you may see that your cervical fluid is streaked with blood or has a pink tinge. If you do notice this, it should be noted. If it is heavy, unusual for you, or lasts longer than a day or otherwise a cause for concern, you should ask your doctor about it."
Irlandezo,munceste nu sta . Ovulatia se produce in 12-24 ore de la pozitivare si intr-adevar urmatoarele 3 zile de dupa sunt considerate fertile. Tine-ne la curent cu temperatura de maine.Si eu m-am chinuit ca tine in fiecare zi dar luna aceasta o sa prestez din 2 in 2 zile.

MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Spun fetelor care se confrunta cu lipsa de ovulatie si mai ales, obisnuite sa aiba ciclu neregulat sau menstra la 3-4-5 luni.

Am ramas muta de uimire si bucurie sa aflu despre o prietena cu astfel de probleme pe care nici un medic si nici un endocrinolog nu i le-a rezolvat, ca este gravida in luna a 4-a;
Marele Doctor a fost Dumnezeu; s-a dus la dr. asa de rutina ca nu era prima oara ca dura 4-5 luni ciclul ei si este si f. ocupata si ce credeti ca dr. o felicita ca este gravi in luna a patra !?!
nimeni nu se astepta; nu a facut nici un tratament, nu a luat naturiste, nu a ramas niciodata in vreo 5 ani de cand e maritata, avea mari dereglari gormonale si endocrinologice; s-a intamplat pur si simplu
PS-are vreo 29 ani, adica foarte tanara (pana la urma asta este cheia)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Dj-mama,
ai dreptate ce ai scris la PS.,,da tineretea rezolva mult mai repede problemele,sperantele sunt mult mai mari,asa ca fetelor nu va lasati mai ales ca sunte-ti mult mai tinere ....
,,luptati si iar luptati si poate D-zeu se indura sa va asculte inima.''
,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merdan spune:

Andra M eu cand imi provocam ciclul cu progesteron imi venea cam la 2-3 zile dupa ce intrerupeam pastilutele nu in timp ce luam.

Pusichet dea DD sa fie bine!

Acu sa va zic depre mine: fertility friend m-a cam bagat in ceata si anume dupa ce mi-a detectat ovulatia in z24(cand am avut crestere de temp de la 36.3 la 36.7 in z25) acum imi zice ca am "triphasic pattern"(adicatelea ciclu trifazic).Mai pe romaneste a crescut asa:
z0-OVULATIE-36.3
z1 dpo-36.7
z2 dpo-36.6 CS
z3 dpo-36.6
z4 dpo-36.8
z5 dpo-37.0
z6 dpo-36.75
z7 dpo-36.9
z8 dpo-36.8
z9 dpo-369
z10 dpo-36.9
z11 dpo-37.0
azi z12 dpo-37.1-cea mai crescuta din intreg ciclul!

Acum eu ce sa mai cred ca faza luteala se va lungi mai mult de 14 zile? Ca daca ar fi venit maine-poimaine la o faza luteala normala de 13-14 zile temp ar fi trebuit s-o ia in jos sau cel mult sa se mentina nu s-o ia in sus, nu? Nu sunt racita si nici insarcinata ca n-am avut contact sexual in preajma ovulatiei(doar cu 4 zile inainte si 2 dupa ovulatie si nu se pun).
Ce-i mai fetelor cu ciclurile astea trifazice cine a mai avut asa ceva si de ce oare?
Sunt eu defecta total sau se mai intampla si asa?

merdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra M spune:

Buna fetelor am facut sambata un test de sarcina de la ozone si a fost negativ.

Dar ciclul tot nu vine.. azi sunt z33 in cel mai prost caz si am 7 zile de duphaston.
Fetelor care luati duphaston, eu stiu ca asta ajuta sa vina ciclul daca nu e sarcina, nu-i asa? Mai am doar 6 pastile pe folie, dupa ce le termin daca nu vine ciclul ce fac?????

Se pare ca m-am dereglat cu totul.

Andra si Adelina Dora (26.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:

Irlandeza, daca ai prestat in fiecare zi, nu aveai cum sa ratezi momentul! Sotul cum sta cu ? Banuiesc ca ati cam epuizat stocul!

E cam obosit , dar mai avem 2-3 zile si apoi il las in pace vreo 2 sapt. (da' nu rezista el asa mult fara

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Meda , si azi temp. e tot 36.2 , Fertility Friend mi-a aratat ca am ovulat in Z 14, azi sunt Z 17 , a treia zi dupa ovulatie. Il mai chinui pe sot poate 2-3 zile si gata , apoi astept. Macar de n-ar fi fost in zadar toata munca de luna asta.
Saptamana asta trebuie sa-i vina rezultatul de la spermograma , si mie de la testul de sange din Z 3. Vineri merg din nou la luat sange.
Tu cum stai ?

Noi 2 singurei

Mergi la inceput