Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 141
Raspunsuri - Pagina 16
irlandeza spune:
Meda, azi dimineata (14.oct) la 11 testul de ovulatie a iesit pozitiv. Ieri la ora 16.00 a fost doar pe jumate' pozitiv.
Iar temp. ieri a fost de 35.9 iar azi de 36.2
Deci , cand am ovulat totusi ?
Noi 2 singurei
noela_carmen spune:
Irlandeza,
hi,hi,hi, n-ai ovulat inca, sau poate ca ovulai in timp ce postai mesajul cu nr.1003 pe DC in loc sa prestezi!!!
Meda , am deptate?
felicia_ spune:
zouzounaki, imi pare tare rau pt rezultatul de la FIV... . Nu stiu cum se prodedeaza la Fiv, dar cand ai fost la controale pt a vedea foliculii, nu ti-a spus cat e endometrul? Nu ai nici o foicica pe care sa fie scrise valorile? Te-ar ajuta sa afli daca a fost mic inainte de ET... iar daca a fost... stiu ca e f important pt implantare...
Incearca sa iei MACA , toate fetele au spus ca au avut enometru f bun de la ea! Noi luam de la firma Inovatics, nu stiu daca e si acolo..
Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye
pusichet spune:
salut
sint in z 17 si din z 15 am niste pete maro.
daca nu e de la implantare inseamna ca a venit menstruatia la 15 zile ceea ce nu este normal deloc, si sint foarte speriata.
daca stie cineva si poate sa ma faca sa inteleg ce se intimpla cu mine ii multumesc din suflet.
pupici
daca e ciclu ,la 15 zile, de la ce poate sa apara asa de repede???
ana maria
zouzounaki spune:
felicia multumesc frumos pentru raspuns....faza este ca medicul mi-a spus ca imi va pune o spirala in endometru..una speciala pentru a-l mari..ai mai auzit de asa ceva de spirala pt endometru???eu tare ma tem sa-mi puna ceva in uter...m-am uitat si peste pozele de la echo din timpul tratamentului,iar acolo difera de la un echo la altul...inainte de ovulatie,in timpul stimularii etc...dar mereu raspunsul aceluaiasi medic si nu numai(si a celor ce m-au consultat pt ET) fost...uter stare excelenta...fara probleme..etc...si acuma colac peste pupaza...nici n-am dormit noaptea asta..caut ca disperata,pt ca medicul nu mi-a zis sa iau vreo medicamentatie..el a fost cert pt introducerea de spirala in endometru...mi-a zis ca a mai fost o tipa,care a avut fiv nereusit,din cauza endometrului mic,iar dupa aplicarea de spirala in endometru,care va fi tinut cel mult 3 luni,fata la urmatorul fiv a ramas gravi...pe mine ce ma framinta acuma,este,oare nu au obseravt endometrul in timpul terapiei de fiv(nu prea pot crede asa ceva) ori,ceva s-a intimplat acolo dupa tratamentul de fiv....ciudata treaba...hmm poate exista si o mafie in toata treaba asta...inchis ochii la probleme(de ex endometru mic) si medicii intelesi intre ei...stiu eu?poate sint numai fantezii...in orice caz eu am cerut schimbarea medicului ce va face ET...si am zis ca daca nu prind nici a doua oara vin in ro la medicul care a ajutat-o pe batrinica de 67 de ani sa aiba bebe...(pot avea legatura directa cu dr)...si dupa amenintare sa zic asa,dr meu a zis ca de data asta va face absolut orice sa ramin gravi...poate am devenit si paranoica de la suparare si ingrijorare...de asta intreb ca poate medicul nu va fi 100% sincer..stiu eu?oare mai stie cineva ce-i cu spirala pt endometru?pupici
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
amulis spune:
buna fetelor,
vin si eu cu o intrebare: ai folosit careva test de ovulatie pe baza de saliva? ca sa vedeti momentul ovulatiei si sa evitati a merge la eco pt foliculometrie?
pt ca am citit pe net, despre un test de ovulatie pe bz de saliva, de la "madalina..." nu stiu cum se mai numeste site-ul.
eu una m-am saturat sa ma programez la dr,pt foliculomtrie, vreau ceva mai simplu dar si eficient.
care stiti o metoda de stabilire a ovulatiei, n-o tineti pt voi.
va si va doresc cat de repede sa fiti , asa cum imi doresc si eu.
bafta
amameda spune:
Ai dreptate ,Noela.
Irlandezo,esti pe cale sa ovulezi. M-ai dus in eroare cand ai spus ca ti-a crescut TB cu 0.5 si de aia ti-am spus ca ai facut outul. si succes la si la stat cu vreascurile pe pereti.
Cu mare placere Nikole,sa-ti foloseasca.
Fac cinste la toate opimistele cu o ca tare-i urat afara. Dar se pare ca e vreme de produs bebei asa ca spor si sa fie gemeni!
MEDA
Editat pt Amulis: Eu am cumparat asa ceva.Am incercat singurica de capul meu si iesea feriga de aiurea. Am batut-o la cap pe Ale, ca ea stia mai bine ce si cum.Tot aiurea iesea.Nu a concordat niciodata cu TB si testele de ovulatie.La mine au fost bani aruncatipe fereastra.Dar am inteles ca ar fi persoane care au rezultate. Stiu eu ce sa-ti spun...Poate ca e bine sa incerci..
Roxali spune:
Irlandezo are dreptate Noela si la mine s-a intimplat la fel(logic) dupa pozitivarea testului am ouat.Cred ca pana duminica seara era mai mult ca fertila.
Rox dox te-ai mai linistit??Cred ca depinde mult si de starea tatalui tau...offf pe al meu la luat boala secolului(cancerul)si nici nu fuma.
Pupici la toate fetele "harnicute" si la furnicute(cele care se ocupa de muraturi, gauri...)
Ali
ancadragoman spune:
Buna fetele.
Sunt in z16 si am pana acum 3 teste de ovulatie negative.Mai fac 3 sau abandonez ideea?
anca
Bianca B spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
[brown]Shehe Eu nu mai vreau nici sa sper, macar! Nu pe fatza, ca in sinea mea licareste Parca mi-e frica sa sper! De cate ori mi-am dorit ceva foarte, foarte mult si mi-am imaginat cum va fi...nu mi s-a indeplinit ba kiar am patit lucruri rele in loc
Daca voi fi insarcinata nu voi mai indrazni sa-mi imaginez copilutul meu si nici cum va fi dupa ce se va naste si vom fi trei
Acelasi lucru mi s-a intamlat si mie, de cate ori imi doresc ceva fooooarte mult, acel ceva nu se realizeaza, de aceea nu vreau sa sper prea mult acum poate ca atunci cand voi avea un nou esec dezamagirea nu va fi asa de mare.
Fetelor pana mai ieri am fost bine dar atunci cand CM imi intarzie fara motiv intemeiat, simt ca ma afund tot mai atanc, fara scapare, si asa am un CM de 30-32 zile nu-mi trebuie unul mai lung de atat, simt ca nu e drept.
Si apropo de vise si mie mi se intampla sa ma visez cu copilas in brate, si sunt atat de fericita si il iubesc atat de mult, dar ... e doar un vis din pacate.
Va doresc o zi mult mai buna decat a mea
Bianca
http://www.costinkara.go.ro/Ai_sa_fugi/