Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 141
Raspunsuri - Pagina 15
Laura Ioana spune:
Meey fetelor, n-ati inteles nimic: Noela e "duamna cu inca doua gauri" Asa caaaa putem s-o invidiem mai tare
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
catty spune:
Fetelor, iata ultimele vesti de ieri.
Eu am fost vineri la Bucuresti si am luat o parte din analize, respectiv analizele la secretiile de col si mi-a iesit pozitiv mycroplasma. Iau tratament timp de 9 zile un medicament numit azitrox care costa 50 ron 3 pastile si mi-a venit sa lesin cand am aflat.
Spermocultura sotului a iesit bine, dar trebuie sa ia si el medficamentul respective preventive.
In rest s-a renuntat momentan la laparoscopie si o sa fac inseminari probabil din noiembrie cand voi avea si rezultatele la analizele hormonale pe care trebuie sa le fac cand vin rushii. Am stabilit sa fac 3 inseminari si daca nu merge sa fac laparo. Intre timp astept, mai ales ca azi trebuia sa vina ciclul si nu a venit inca. Poate nu mai vine deloc. Deocamdata azi nu am facut nici un test, dar am unul pe care o sa il folosesc maine dimineata.
Daca e de bine va anunt.
Va pup si week-end placut in continuare.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
amameda spune:
Irlandeza , iubita ai ovulat deja. Temperatura bazala creste dupa ovulatie.Cu testele cum stai?
Floricico, am 'teles io cum ii cu programul artistic, dar eu nu am inteles de ce acum? Si mai am o problema , nu gasesc tractor sa ar .Oare ce ma fac, ca de semanat as gasi sa angajez eu pe cineva...
Mami, da' tu cu ce te mai ocupi? Pe cand procedura cea mare (ca sa-i spunem si noi cumva)? Numai muraturi si alte cele...Eu am asa un fel de bucurie neinteleasa cand ma gandesc la Avalon, parca ma umplu de lumina (am luat-o razna?) si cred ca va reusi.
Noela, uite ce spun copiii despre tine , ca te-ai transformat in cascaval Madrigal.Cu fiecare zi iti creste nr de gaurici...Lasa ca ii bat io...
Shehe, mi-a placut tare mult ce spune acel "clasic" mai mult ca sigur in viata... I-am citit si sotului si suntem amndoi pentru..."marele adevar".
MEDA
dj_mama spune:
Meda, dak ma primiti p'aici cu subiecte murate, bine! Altfel, va trebui sa-mi schimb ID-ul si sa zic ca am 20 ani ca sa va pot povesti despre cati cm are mucusul meu .
Stiu ca te referi la FIV. Acum n-am sanse sa-l presez pe sotz. Da io voi tot spera pana o voi ajunge pe d-na Iliescu cu varsta .
Nu-mi donezi si mie neste oo? ... evident, sa-mi fac omleta. Da' ce credeai?
noela_carmen spune:
buna seara, buna seara, am venit cu sanioara
mai fetelor da ce povesti ati mai tesut in jurul gaurilor mele!!!
desi nu am intentioanata asta, ma bucur ca v-am pus o tzar pi jar...
puteam sa lansez un concurs!
beey!!!!programul meu artistic se referea la asta
perverse mici ce sunteti numai la prostii va ganditi...lusinicaaaaaa!
am muncit pana la 12 noaptea sa adun praful pe care mi l-a bagat ala cu scula lui de gaurit prin toate gaurile ( ale mele si ale sotului si ale matzei)
de atata praf nici n-am mai gasit loc pentru
floricico,meda da di ci mama ma invidiati ca am doo gauri??? da ce voi aveti numai una!!!???
valeleuuuuu saracutele de voi, ce chinuite mai sunteti!!!
uite na , ca sa va ofticati si mai tare,adevarul este ca eu am cel putin 10 gauri...ma rog, de atatea stiu eu...poate or mai fi si altele.
voi sunteti di vina ca m-ati provocat!
mai mami ce saramura la borcan zici ca ai facut? invata-ma si pe mine, sa ma dau si eu mare!
laura, floricico , hai nu mai fiti suparate . ce ziceti bag un program artistic special pentru voi, ca sa uitati de suparare?
va pupa pe toate duamna cu 10 gauri(sic!)
zouzounaki spune:
fetelor...revin si eu dupa un repaus de 2 sau 3 sapt de la esec...multumesc tuturor fetelor pt sustinere si incurajari...a fost o perioada horror dupa aflarea rezultatului....dar merg mai departe si mi-am planificat a doua incercare in ianuarie...fetelor sint disperata ...vreau sa ma ajutati putin..nu mai stiu ce sa cred....ieriam fost la echo sa vedem situatia cum sint dupa fiv...si in timpul tratamentului pt fiv mi-au zis ca situatia e excelenta toate perfecte...ieri mi-a masurat endometrul care cica este f subtire(cum asa???daca inainte cica a fost perfect??/)pe foto echo scrieuterus endometrius +D 0.88cm...iar medicul a zis ca o sa-mi puna la z2 CM o spirala ca sa-mi mareasca endometrul...nu stiu ce sa cred..cum adica acuma e mic si inainte nu a fost???oare spirala aia n-o sa-mi faca rau???spuneti-mi va roogg ca simt ca innebunesc....morr de nervi...cica toate perfecte..si rezultat fiv negativ...aaa si calcularea endometrului este cam la o saptamina dupa ovulatie..nu stiu daca e important sau nu,dar am specificat in caz ca puteti sa ma ajutati cu un raspuns...fetelor e posibil oare pe timpul trat.pt fiv sa nu fi dat medicul importanta la endometru???sa fi fost mic si din cauza asta nu am pastrat bebeii???sint in ceata...
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
Alé spune:
Fetele mele, ma pregatesc de plecare.
Ne vom reauzi de abia vineri, asa ca pina atunci va rog sa nu va indepartati prea mult de la subiect, sa primiti cum se cuvine noii veniti, sa fiti cuminti si sa nu vorbiti prostii.
Altfel, va urez bafta la ovulatii sau la bebei, dupa necesitati.
Io plec cu ou' la purtator, ca nu m-am indurat de el sa-i dau drumu... cu alte cuvinte, n-am ovulat, asa ca de-acum nu pot decit sa ma rog sa ovulez dupa ce ma intorc, dar nu prea crez... azi e z17, pina joi sa face z21, deci... Sincer, mi-am pierdut speranta penrtu luna asta.
Va pupa fata si sa aveti grija de voi si la ce faceti.
nikole spune:
Am inteles, multumesc mult MEDA.
Va pup fetelor, si sa fie cu mult spor !!!
http://photos.yahoo.com/frezia_2004
amameda spune:
Sar'na ,Ale pentru urari.Noi iti dorim calatorie placuta si sa te intorci in aceeasi stare in care ai plecat ,adica cu tot cu out.Promitem ca vom fi cuminti si nu te vom dezamagi.si te asteptam.
Mami, inghitim orice muratura experimentata. Chiar ,cati cm se intinde ? Daca vrei de-o omleta, cred ca e pacat sa ai asemenea asteptari de la mine,dar daca te gandesti la niste icre cred ca te pot satisface...Nu-s negre, dar cu cele rosii de Manciuria cred ca seamana putin din profil.Aoleu ,uitai sa-ti spun ca trebuie sa le colectezi lunar,bob cu bob, mai ceva decat pe ochii de hamsie.
Auzi Floricico, Noela a spus ca eu sunt divina si tu la fel! Ce ne mai intereseaza cate gauri avem!!!Cu toate astea incep sa inteleg de ce ovulez, prestez si nik rezultat.Gaura existenta nu se preteaza! Si mai inteleg si de ce Hormonica si cu Iri...Vezi daca nu avem toate 2 gauri!
Noela, ma gandeam ca tu circuli doar cu sanioara din cauza numelui.Dar nenea acela avea liofilizati de baga praf cu ..Si cu sotul ce-a avut,dar cu matza? Zoofilul!!
Si zici ca eu nu merit o bucatica acolo de program...Ne mai intalnim noi pe fundul butoiului...
Zouzounaki,imi pare rau pentru situatia nefericita prin care a trebuit sa treci.Vom incerca sa-ti fim alaturi.Nu stiu raspunsul la intrebarea ta.Cred ca numai doctorul iti poate spune cum era endometrul inainte de FIV.Uite o de la mine ca sa mai uiti de rele.
MEDA