Mamici de ianuarie - februarie 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simkat spune:

Buna fetele!

Ce mai faceti, cum va mai simtiti?

20+ & Raducu(19.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

buna dimineata!
gio, scuze ca nu ti-am raspuns mai repede, nu am prea avut timp sa citesc din urma..in legatura cu biletul acela de externare: OIS se refera la prezentatie, adica occipito-iliaca stanga..de obicei se scrie OISA sau OISP, adica occipito-iliaca stg anterioara sau posterioara..e cel mai frecvent tip de prezentatie si in mod normal nu pune probleme..acel "op" chiar nu-mi dau seama ce vrea sa zica, dar dupa cum spunea cineva pe aici..daca vroiau sa ascunda ca au folosit vacuum, nu scriau nimic despre asta.

sper sa reusesc zilele astea sa mai recuperez ceva din ce ati scris..am umblat 2 zile de nebuna sa-mi fac dosarul de inscriere la un examen (de aia ziceam de cozi), apoi ne punem termopane, intre timp ne-a inundat nitel si vecina de sus...in fine, nu stau degeaba nici o clipa.

aseara insa m-am relaxat..am fost la o comedie frantuzeasca (preferatele mele) si chiar am ras cu pofta...si desi sala nu era plina si mai era si mica pe deasupra, am vazut in afara de mine inca 3 gravidute....toate venite probabil la "terapie prin ras"

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

buna dimineata !!!!
bai ce faceti, o cafea ceva ati facut si voi ca vad ca santeti matinale rau!!!
Despre somn - eu am inceput sa dorm sau chiar nu mai am stari de insomnie - dar cand ma trezesc - sant obosita in ultimul hal - parca ma batut cineva toata noaptea si imi ia juma de ora sa-mi revin si sa cobor totusi din pat.

dar in rest ma simt - CA O GRAVIDA !!!! pe cuvantul meu ca asa ma simt. Adica intre bine si rau, traiesc cu ideea ca o sa scap si eu odata de greutatile sarcinei, cu ideea ca este un sacrificiu facut pentru bb!!! asta este

bai bafta si dispozitie buna la toate bortoasele!!! sa zambiti si sa glumiti !!!

si cand mancati sa va ganditi la EU !!! (adica la mine)

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 25 sapt si 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

.

Mergi la inceput

.

Mergi la inceput

Bine v-am regasit...si sper ca sunteti bine cu toatele. A trecut vreme buna de cand nu am mai intrat si nu cred ca voi putea relua din urma ce am pierdut. Viata nu uita sa ne reaminteasca ca surprizele nu nile aloca dupa plac...
Dupa ce pana la 4 luni am avut o perioada de sarcina nemaipomenita lucrurile au inceput sa se cam complice. Asa ca, pe scurt, revin dupa o perioada de o luna si 3 saptamani de stat la pat, din cauza intaririlor de sub burta foarte dese, in care pe rand am avut tratament cu no-spa si scopantil, apoi cu ginipral la 3 ore, utrogestan...in final am dat de infectie cu e-coli si ureaplasma urealitycum (eu care nu am avut nici o candidoza simpla la viata mea)...si apoi internare 2 saptamani in spital cu perfuzie cu ginipral de dimineata pana seara, utrogestan, urinex si cefort...si cerclaj desi eram in sapt inaintata de 24. Ieri seara am iesit din spital ...si speram sa mergem cu bine inainte. Cu ginipral, utrogestan, colul uterin cusut si repaus la pat avem sanse sa ducem sarcina la termen. Daca pana acum speram macar sa ajung in luna 7 acum mi s-a pus piticul ca duc sarcina pana la termen si ma incapatanez pe ideea asta.
Mi-e dor de o plimbare...cine stie!?...poate cand merg la consultatii voi putea face si cativa pasi in plus ca sa ii savurez.
In rest am ramas iar singurica pe acasa (in timpul sapt mandrul e la bucuresti) dar am un tonus bun moral si sper sa il pastrez asa.
Va pupacesc pe toate...m-am mai gandit la voi...si sper sa nu se fi intamplat nimic neplacut si iremediabil cat am lipsit.
Cu mult drag

Burtica

Eu si Noi
24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Oana, Doamne, prin cate ai trecut!!! de aia nu ai mai intrat tu. noi tot ne gandeam pe unde esti, speram ca esti ok... oricum bine ca totul e bine acum.

Ada proteus e coli??? adica si proteus si e coli sau cum? tu ai simptome? adica te ustura la urinat si nu numai? daca nu, incearca sa repeti analiza, fa asta inainte de a incepe vreun tratament.

feteleor, care suferiti de infectii urinare, intrebati-va medicul de Urinal (ii face si reclama zilele astea pe la tv). cred ca v-am mai spus, la mine a functionat f bine si se poate lua si preventiv. DAR nu eram gravi si nici fostul meu medic (Ion Ionutz) nu a stiut sa imi spuna acum. eu oricum o sa il intreb si pe al meu (Nayel) maine.

multa sanatate!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

BUna fetele,

Multumim pt aprecieri; Aelita, eram in vizita la Radu (finul nostru), aceea e camera lui.

Megbeng
, mersi pt raspuns

23 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada1976 spune:

Mi-a iesit la urocultura infectie urinara cu proteus e coli, sensibil la ciprofloxacin si gentamicina. Inca n-am fost la medic cu rezultatul de la analize ca doar ce l-am luat, da' stateam si ma intrebam daca antibioticele astea sunt permise in sarcina. Aaaaa si mai am o problema: mi se umfla picioarele si sunt asa "gratioasa" ca un elefant. Voua vi se umfla? E adevarat ca stau si pe scaun 8-9 ore la serviciu si cat stau acasa intinsa sau cu picioarele in sus e ok... Cel mai tare ma roade infectia asta urinara...Poate ma lamuriti, in special Catalina ca ea e "veterana" infectii urinare. va pup si zile usoare la burti.

Ada 25 + si bebe Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simkat spune:

Am reusit sa citesc cateva din paginile anterioare si mi-a atras atentia mesajul scris de IoanaN in legatura cu nasterea naturala. Se vede ca nu a nascut niciodata. Eu nu as dori nimanui sa treaca prin ce am trecut eu la prima nastere, pentru ca am fost "desteapta" si nu am cerut cezariana. "Experienta" mea de atunci nu o sa o uit toata viata si nici ceea ce am tras dupa, si eu si copilul.
Ma intreb, cum poate sa "explice" asa bine starea prin care trec mamicile care nasc natural, niste persoane care "stiu" acest lucru doar din auzite? Si eu am fost una din cele care am mers pe "natural, dom'le, ce e natural e natural!" Ei bine alegerea mea nu a fost cea mai buna ... Faptul ca mamele tipa in timpul travaliului doar de frica de nastere, mi se pare o jignire totala. Oricum, nu pot convinge pe cineva ca este usor sau greu, nici nu imi doresc acest lucru, insa, lasa pe fiecare sa spuna cum a fost dupa ce a trecut prin aceasta experienta si nu inainte (as vrea sa vad si eu cate din cele care vor naste natural vor simti acele contractii ca niste dureri mentruale, cum a fost descrisa starea pe forum).

Eu va doresc tuturor nasteri usoare, indiferent pentru ce optati! Cat despre mine cred ca v-ati dat seama ce optez!(desi am vazut link-urile puse de Ioana).

21+ & Raducu(19.02.2004)

Mergi la inceput