Mamici de ianuarie - februarie 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 16
Daconst spune:
Michelle,La multi ani si sa-ti dea DD cadou cu un bb sanatos.
Durerile de spate le am si eu,doar in zilele cind merg prea mult pe jos sau exagerez cu miscarea.Si le am doar seara.Dar dimineata trec,deci tot e bine.
Cu mancatul stau cam rau ca nu pot sa vad carnea.In rest incerc multe lactate si oua cind imi amintesc.
Noroc ca am pumnul de pastiele dimineata si asa sunt sigura ca bb are parte de toate vitaminele.![]()
V-am mai intrebat,cred daca ati facut analiza pentru diabet gestational???
Ioana,te-as ruga sa ne lamuresti cind trebuie facuta analiza asta?Eu aici o fac ca vreau eu,dar nu este obligatorie.
Hainute bb
Dana 27+ 
Michelle81 spune:
Fetelor va multumesc pt urarile de ziua mea.Da astazi este ziua mea,implinesc 23 de ani si sunt foarte fericita ca fetita este in burtica mea si sarbatoreste cu mine.Este cel mai frumos cadou pe care il puteam primi.
Messa spune:
aelita, zau daca mai conteaza daca "buba" ramane la cap sau la "pasarica" dupa nasterea natur... eu tin la orgasmele mele si nu le-as da pentru nimic in lume... burta nu are orgasm, ba ma mai si enerveaza ca se umple de grasime cum vrea ea si cat vrea ea (ca si aripioarele), asa ca pe ea as taia-o
daca tot e de taiat ceva...
Catalina, cand mai ai stari din astea, zi-le pe forum, te linistim noi! 
Michelle81 spune:
Fetelor am o rugaminte la voi.Ma puteti adauga si pe mine pe lista viitoarelor mamici de februarie?De ce date aveti nevoie?
Catalina spune:
Va multumesc pt sustinere fetelor. Oricum cred ca de multe ori mesajele mele par mai mult decat sunt de fapt. Nu am stari de disperare sau panica, Doamne fereste. Doar asa, mancarici in fund sau bazdaci.
Oricum, multumesc mult de sustinere.
Cata 27+
Amaya spune:
Buna dimineata burtici.
Michelle, La multi ani! sa ai parte numai de sanatate, bucurii, multa-multa fericire si o bebita sanatoasa si frumoasa.
Apropo de controversa asta cu nasterile imi aduc aminte cat de vehementa eram eu la prima sarcina pentru nasterea naturala! Imi imaginasem de un milion de ori cum imi vad piticul nascandu-se si cum asistentele mi-l pun in brate si ma pe mine ma busheshte plansul de cat de frumos si perfect este! Ar fi minunat ca totul sa se petreaca asa cum stabilim noi insa, din pacate (sau din fericire), viata este imprevizibila si este de ajuns o secunda ca sa se schimbe orice plan oricat de bine pus la punct ar fi el. Acum, dupa o cezariana nedorita, insa o experienta care pentru mine nu a fost nici neplacuta nici traumatizanta, sunt mult mai retinuta in afirmatii si nici nu ma simt in masura sa dau un sfat cuiva (nu din nestiinta ci pur si simplu fiindca fiecare suntem persoane unice, cu experiente unice, si ceea ce este bine pentru mine nu este neaparat bine si pentru altcineva). Sa fiu sincera, sincera!?! tare mi-as fi dorit sa pot naste natural macar o data, sa-mi vad puiutul nascandu-se, dar poate la nasterea asta voi face epidurala in loc de anestezie generala, cu toate ca mi-e o frica de mor cu acul ala in spate, mai ales ca la prima cezariana, sub anestezia generala, am sarit de 3 ori de pe masa de operatie, imediat dupa ce l-au scos pe bebe. Ioana, tu cum crezi ca as putea face? N-as vrea sa fac rahie fiindca am inteles ca riscul de a ramane mult timp cu cefalee este mare, dar as vrea sa-mi vad copilul si sa-l pot alapta cat mai curand (acum daca tot ne-ai dat detalii o sa abuzam putin de cunostiintele tale
).
Intrebare: sotii vostri s-au ingrasat de cand ati ramas voi insarcinate? Sotul meu, cu toate ca mananca normal, asa cum mananca de cand il cunosc (si pana acum a stagnat la aceeasi greutate de 3 ani si jumatate), s-a ingrasat aproape 6 kg in conditiile in care eu am luat abia 1,5 kg. La prima sarcina insa nu s-a intamplat asa, insa atunci am luat eu cat pentru 3 persoane la un loc.
Oana
22+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
gio spune:
Buna fetele
Vroiam sa va intreb pe cele cu tangente cu medicina(Megbeng, Criss, Ioana) daca stiti ce inseamna asta:
"epicriza:
ex clinic si paraclinic nesemnificative
col scurtat, permite indexul, fat viu, prezentatie craniana, OIS, MRS de 2 ore.naste spontan in op dupa epiziotomie fat viu masculin 2750, IA 10"
Incerc cu o prietena sa deslusim un mister (noi si cu Scooby Doo)
, pt ca banuim ca nasterea ei a fost asistata (vacuum) si au incercat cumva sa-i ascunda asta - nu intelegem faza cu nastere spontana in op - . Daca ma puteti lumina, mii de pupici.
23 +
hermanadela spune:
MICHELLE LA MULTI MULTI ANI, MULTA SANATATE SI PUTERE SI O FETITA FRUMOASA SI SANATOASA.
.
VA
PE TOATE
22
adela2006 spune:
liuda ce fel de intrebare e asta ? NORMAL ca ne-a fost dor de tine ! eu azi fac fasole cu ciolan ca asa pofteste sotul meu ; cum a fost ieri la eco ? 
am aflat aseara ca vestitul nostru dr budau care spune "sigur" sexul lui bebe si mai ia si bani ptr asta cristiana stie tocmai s-a inselat cunosc o tipa la care i-a spus ca va avea fetita de era aia numai in depresie si plangea toata ziua culmea a nascut si
era baiat , acu e super happy si ea si sotu
ma tot gandesc cat m-am chinuit eu sa-mi obisnuiesc sotul cu ideea ca va avea fetita si o va chema alexia oare am voie sa-l dau in judecata ?!?
in rest astept sa vina ora 7 sa merg la gimnastica 
ralu

sotul tau e un scump
va pup