Cirese de Mai-Iunie 2006 (15)
Raspunsuri - Pagina 16
andreea25 spune:
quote:amiss_zip si noi am fost ieri la vaccin insa cel de 2 luni! si sa stii ca mi s a parut ca te stiu de undeva si chiar i am zis sotului care ii admira freza Petrei ca sigur te stiu de pe forum
Originally posted by amiss_zip
Salut!
Dupa un smotru prin casa de doua ore, raportam si noi:Cucuieta mea are la 4 luni 5400g / 59cm. Mica, mica dar voinica.
Am facut vaccin si ma rog la Dumnezeu sa fie bine pentru ca maine plecam la drum lung!Mai am de
de
si apoi la nani. Mai eu sper sa se mai vorbeasca de divesificare si in decembrie pentru ca acum imi intra pe o ureche si iese pe cealalta .
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra
.Sa sti ca si Ariana a luat 1.100kg in 2 luni si 10 cm si eu ii dau lapte praf.nu e o mancacioasa dar si a stabilit ritmul ei si nu am ce sa i fak.de vaccin si eu sper sa fie bine ,iti tin pumnii sa fie bine si la tine si sa aveti un drum bun .
andreea25 +ariana-irinahttp://photos.yahoo.com/andreeadm2511
Steluta spune:
quote:
Originally posted by Ema79
Doamnelor, daca la voi bebelusii vostri isi duc manuta la gura, aflati ca al meu si-a descoperit degetul mare de la ambele maini si le suge cu randul,cand de la o mana cand de la cealalta. I-am pus manusi in maini, gandindu-ma ca cu asta o sa-l impiedic, dar smecherul a invatat sa si le scoata si....victorie!!!..degetul e iar in gura. Nu mai stiu cum sa-l impiedic, poate imi dati voi un sfat caci nu as vrea sa recurg la metode de genul: sa-i ung degetele cu ardei sau fel de fel de chestii. A! am uitat sa spun ca unele manusele fiind cam mari a reusit sa-si suga degetele prin manusa.
Ema cred ca toti bebelusii trec printr-o astfel de etapa. Totusi nu cred ca e cazul sa apelezi la metode asa de dure cum ar fi ardeiul iute. Poate il vei mai pacali cu suzeta. Insa va trece si perioada aceasta, si va renunta singurel la supt degetele. Ah, si mai poti incerca cu niste inele gingivale. Posibil sa il manance gingiile pur si simplu.

Steluta cu
Andrada Cristina (17 iunie 2006)
Steluta spune:
Andreea, Ralucutza, Diana, merci pentru raspunsuri. Mie mi s-a parut cam putintel, caci ea luase in primele 2 luni cate 1kg/luna. Sper sa continue sa ia in greutate doar cu papa de la san, pentru a nu incepe diversificarea mai devreme de 6 luni
.
Steluta cu
doroti_5 spune:
Buna ciresele si mame de ciresele si desigur tatic de ciresica.
Nu te speria Lyly, nu sa intimplat nimic, doar ca am foarte mult de lucru la servici si abia mai apuc sa citesc ce scrieti.Am trimis si eu o poza pebtru clubul rizaciosilor te rog sami zici daca a ajuns.
Puiu de Danuta eu am insemnat performanta voastra de la 5luni si o voi trece numaidecit, dar cid vom deschide capitolul nou pentru ca acum e deschis de pe alt user si nu pot sa fac modificari acolo.La fel si datele pentru mirage,shoricutza, vivi, amiss si Steluta.
pe toate.
Steluta te rog sa nu ma bati dar eu am trecut poveste lui Alex Superstar, mam chinuit jumate de zi acolo, am puso pina in final (ca sa nu se supere Arleena
ca la noi sunt multe suparacioase si nu mai stii cine se supara si cine nu, si tu nu mai apereai), dar acum sa ma apuc sa mai pun una sigur imi mai trebuie jumate de zi
.Apropo imi pare rau ca ai trecut cu micuta prin asa nebunie si
Andradelu sa nu mai fie bolnavior si pe mamica ei care are atita tarie de caracter si nu so dus sa dea in cap la cei de la spital ca nu au dezinfectat bine inainte de a intra voi acolo.
Despre cereale.
Mamica mio luat si mie Miluvit si Guguta mea le maninca cu mare placere, asta ea care pina minca o portie de cereale trebuia sa facem "zboaie linguita", "pentru mama una...", sau sa o sustraga cineva si ea nici nu observa ca maninca.Deci de la mine aveti unda verde in ceea ce priveste gustul, cit despre constipatie nu pot sa zic nimic ca a mea fata ptiu ptiu ptiu nu sa constipat decit o data cind era mica(de parca acum e tare mare) si minca numai sin.
Am citit tot dar din motiv de lucru mult la servici nu am raspuns si acum nu mai stiu ce si cui vroiam sa zic.
Doar atit ca nu e bine sa dispara unele din persoane de pe forum, iniferent daca cineva cu cineva nu se impaca, se impaca cu altcineva, va rog eu mult intrati pe aici, si daca aveti ciuda pe cineva ignorati mesajele ei pentru ca eu sincer va citesc pe toate.
Si acum am si eu o intrebuta: copilul meu noaptea se foieste de parca ar visa cosmaruri, nu se trezeste, nu plinge, doar ca are morisca la cap.Vreau sa stiu mai face cineva asa, ori e bolnavioara a mea Guguta de ceva.
Va
pe toate si mai revin pe parcurs.
P.S. miam amintit. Eu am schimbat parola la contul comun de pe DC si mi se parea ca am zis asta, imi cer scuze daca nu am ziso, cine are nevoie de ea sami zica si io trimit pe PM.Dar totusi as vrea sa stiu cine sia batut joc de listuta atunci, nu ma cert, nu zic nimic, doar vreau sa stiu, atit.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
Anileda spune:
Si la mine merge f greu DC, nu pot sa intru decat cautand pe google. Mesajul asta e de control caci am fost instruita sa-mi schimb semnatura, sa vad daca am reusit.
poze
amiss_zip spune:
Ema stai linistita! E normal suptul degetului la copii asa mici! Nu le face rau asta! Nu ii da suzeta daca nu vrea. E grav degetul dupa 1 an cam asa, dar daca ii oferi jucaria potrivita la momentul potrivit nu vei avea nici o problema. Eu sincer o las pe Petra sa se delecteze cu el cat vrea, nu ii dau suzeta (de la suzeta am un verisor cu dintii si maxilarul deformat, e un subiect controversat dar eu personal am ales sa nu i-o dau niciodata). Am sa incerc sa ii ofer ce pot eu mai mult si sa nu se simta frustrata. Ei sug degaetul din dorinta de afectiune, din cauza frustrarii etc...sau pur si sipmlu ca le place(asta daca nu au altceva mai bun de facut)
.
Andreea
! de ce nu m-ai tras de maneca? Acolo sunt inscrisa, da! E f f f departe de mine
eu stau in zona Titan. Poveste lunga.
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
amiss_zip spune:
Doroti sincer eu nu cred ca cineva s-a trezit de dimineata si si-a pus in gand sa iti faca rau si sa isi bata joc de lista. Mie mi se intampla sa investesc f mult timp in ceva si sa mai vina cipi sa ma ajute si sa strice mai mult
...si nu o face cu rautate ci o face din stangacie sau pur si simplu din greseala.
Poate a vrut sa te ajute. Si cum tu strigi pe cineva care si-a batut joc de lista...nu cred ca se va anunta nimeni. Cine sa vrea sa isi bata joc de lista? Nimeni! Eu vreau sa fie buna lista nu mai rea
.
Felicitari pentru munca Doroti!!!

Eu mi-as prinde urechile acolo! Nu e de mirare ca nu reuseste la toti!
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme![]()
LYLY809 spune:
Salutare ciresici!
Dupa cum va spusei in postarile mele anterioare, dimineata lucrez si nu am cum sa intru pe acest forum. Deci, scuze pentru primirea cu intarziere in Clubul razaciosilor a urmatorilor pretendenti(acum deja membri cu drepturi depline):
O GUGUTZA DRAGUTZA, UN COCONASH DE PE IMASH si UN MICUTZ LICURICI
Bine ati venit!
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
CLUBUL CIRESHELOR RAZACIOASE
ALBUM POZNE 
Steluta spune:
Doroti, sa stii ca nici nu am bagat de seama ca ai pus deja povestea lui Alex. Nu e nici-o suparare. Felicitari ca ai reusit!!! Oricum eu am impartasit tuturor parola si userul. Asa ca orice este binevenit sa modifice pagina web
.
Steluta cu
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by Steluta
Doroti, sa stii ca nici nu am bagat de seama ca ai pus deja povestea lui Alex. Nu e nici-o suparare. Felicitari ca ai reusit!!! Oricum eu am impartasit tuturor parola si userul. Asa ca orice este binevenit sa modifice pagina web.
Steluta cuAndrada Cristina (17 iunie 2006)
Dar tias zice ca mai intii sa salvezi totul undeva la tine, ca daca se gaseste cineva sa strice ce ai facut tu, intentionat sau din greseala, o sati fie ciuda ca teai chinuit atita.

doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

de
si apoi la nani. Mai eu sper sa se mai vorbeasca de divesificare si in decembrie pentru ca acum imi intra pe o ureche si iese pe cealalta .