Matreata-ajutor! sfaturi, masti, sampoane, orice!!

Matreata-ajutor! sfaturi, masti, sampoane, orice!! | Autor: Nadia1976

Link direct la acest mesaj

Buna! Stie cineva un tratament foarte bun pentru par? Parul meu este foarte uscat si am incercat toate (nu exagerez) sampoanele de pe piata canadiana, acum ma spal cu Paul Mitchel (sampon profesional, cumparat de la depozit ptr. aprovizionare sampoane). Orice as face, nu pot scapa de parul uscat si de matreata. Stiti cumva un tratament care sa functioneze sau un sampon miracol? Nu folosesc nici un alt produs, nu spuma, nu fixativ, nimic de genul, care poate stica parul sau usca... Va rog mult, un tratament, ca mi-e si jena de cate ori imi prind parul, ca se vede si nu stiu ce sa mai fac.
Multumesc mult!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."

"Fereste-te de a da sfaturi. Problema e prea grea si raspunderea prea mare."
Titu Maiorescu.

http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/vreausatevad/album?.dir=/7f73re2

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna Nadia!

Ce ai tu este un inceput de dermatita seboreica, sau dermatita seboreica in forma cea mai usoara. Asa aveam si eu acum cativa ani si nu am dat prea mare importanta, dar dupa ce am nascut si noptile nu le-am mai dormit, stresul din viata de zi cu zi, etc a inceput sa se intinda si pe fata. Am ajuns la dermatolog acum 2 saptamani si mi-a dat tratament. Inclusiv un sampon cu care trebuie sa ma spal timp de o luna (SEBIPROX 1,5%)+o solutie Diprosalic cu care trebuie sa te dai pe pielea capului inainte cu o zi de a te spala cu samponul respectiv. Dupa aia o sa mai vedem ce mai spune!

Eu zic sa te duci la un dermatolog. Si eu am incercat sa ma spal cu toate sampoanele existene cat de scumpe au fost-si rezultatul a fost cam 0. De abia acum am vazut o imbunatatire a lucrurilor. Pe fata nu mai am nimic, iar pielea capului este mult mai curata ca inainte.

Te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Ralu, pe fata ce era? Tot piele uscata? Ca eu am ceva ( a inceput sa apara acum cateva zile) piele uscata, pe frunte, chiar intre sprancene si oricata crema as pune, sa hidratez, tot asa e...
OK, o sa imi fac o programare la un dermatolog. Stii cumva care sunt cauzele ce provoaca?

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."

Titu Maiorescu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Nadia sotul meu foloseste cu succes Sensum blue tratamentul nu samponul. E chiar efectiv, asta dupa ce s-a chinuit ani cu altele. Nizoralul i-a facut bine dar usca excesiv pielea capului.
Cat despre regenerat parul... Eu folosesc Infusium 23 si e cu adevarat bun.

Olga

We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danavasile spune:

ai incercat cu sampon Nizoral?
asta a fost solutia pentru al meu barbat si a mers
se gaseste in farmacii si este un sampon tratament

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_2803 spune:

Si eu sufar de aceeasi problema . Matreata trece cu SELSUN. Petele de pe fata nu le-am tratat cu nimic. Apar si dispar ... Totul e de la stress .

Claudia, Melissa & Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Claudia, nu am pete pe fata ci piele uscata, pe frunte intre sprancene.

Titu Maiorescu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Nadia am citit ca in canada poate sa fie de la apa, mai ales dak esti de putin timp acolo, mai bine mergi la dermatolog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nume spune:

Matreata e o ciuperca(cum e de exemplu candida). Asta e si motivul pt. care apare si pe zonele apropiate de scalp. Nu e o problema a foliculilor de par ci a pielii. Produsele cosmetice nu ajuta in nici un fel. Stiam ca tratamentul cel mai bun e Nizoralul(pastile sau crema/sampon, in functie de gravitate) dar sigur exista si altele. Trebuie tratata, nu e grav dar jeneaza si se ia/da.

nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Da NAdia pe fata, cand mi-a aparut prima oara, aveam exact ce ai tu-piele uscata. Deci sunt absolut convinsa ca este dermatita seboreica (NU se ia si apare datorita stresului.Poti sa dai o cautare pe google. Este din familia psoriazisului deci NU se ia-asta mi-a spus-o chiar doctora).

Te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

nadia, incearca gama www.pharmadiscount.com/index.htm?prod=cat/c1s28.htm#5087" target="_blank">node, la sotul meu a dat rezultate mai bune decat nizoralul.

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput