Matreata-ajutor! sfaturi, masti, sampoane, orice!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

WOW matreata se ia?!?!?!....

sotul meu face daca schimba samponul...si se spala numai cu head&shoulders...ca nu aibe probleme...eu ultima data cand am avut a fost cam acum 13 ani.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

quote:
Originally posted by vladis

nadia, incearca gama www.pharmadiscount.com/index.htm?prod=cat/c1s28.htm#5087" target="_blank">node, la sotul meu a dat rezultate mai bune decat nizoralul.

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Am vazut site-ul, dar se pare ca e in Europa. Nu stiu daca aici exista. Am sa incerc Sensun. Sa vedem daca are vreun efect. Cred ca e singurul sampon pe care nu l-am incercat inca.
Aseara am vb. cu o coafeza si mi-a spus sa amestec balsam de par cu ulei de masline si putina apa si sa pun pe scalp, acoperit parul cu o punga de plastic si incalzit cu foehnul, cu vreo jumate de ora inainte de a ma spala pe cap. O sa incerc si asta, si Sensun.
Ralu, cum am spus... abia mi-am cumparat sampoane profesionale, recomandate de coafeza mea, zice lumea ca-s fff bune (ar si trebui sa fie la $20/sticla+ $20 balsamul), dar la mine nu dau rezultate.
Va pup si va multumesc ptr. raspunsuri.

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."

"Fereste-te de a da sfaturi. Problema e prea grea si raspunderea prea mare."
Titu Maiorescu.

http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/vreausatevad/album?.dir=/7f73re2

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralu

Da NAdia pe fata, cand mi-a aparut prima oara, aveam exact ce ai tu-piele uscata. Deci sunt absolut convinsa ca este dermatita seboreica (NU se ia si apare datorita stresului.Poti sa dai o cautare pe google. Este din familia psoriazisului deci NU se ia-asta mi-a spus-o chiar doctora).

Te pup!

Ralu-mamica de 2 printese (Ioana si Maria)

Am dat cautare, am citit si trebuie sa recunosc ca ai dreptate. Doar ca la mine, unde se ia pielea nu raman pete rosii... dar ma mananca (,) capul mai rau probabil decat daca as avea paduchi. E chiar jenant.

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."

Titu Maiorescu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Annie80, uite ca la mine nu a mers deloc samponul Head&Shoulders. Parca faceam mai multa matreata decat sa scap de ea.
Nadia, eu nu am fost multumita de Paul Mitchel.
Aseara m-am tuns scurt de tot ca imi cadea parul de groaza si sunt curioasa cum va fi de acum incolo.
Dar stiti ceva tratamente naturiste?
Multumesc.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Ciuf, daca vrei, poti incerca cu ulei de ricin (Castor Oil); la mine nu a mers, dar nici Paul Mitchel nu a mers, asa ca... E foarte bun, face parul sa creasca mai repede, sa fie mai sanatos, mai lucios... daca functioneaza, bineinteles. Mie uleiul mi-a facut gene super (lungi si intoarse) dar la par nu a a vut rezultat.

Titu Maiorescu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayarna spune:

Pentru matreata uscata ( cade pe umeri ) Selegel firma Ducray France cu formula 2-3-6 : de doua ori pe saptamana timp de actionare 3 minute si tratamentul timp de 6 saptamani.

Pentru matreata grasa ( coji care stau pe pilea capului ) Kertyol aceeasi firma, aceeasi formula.

Alte recomandari : folositi ACELEASI PRODUSE pentru spalatul si intretinerea parului, nu le schimbati.
Clatiti-va parul uneori cu o lingura otet diluat in apa.
Folositi ulei de ricin pentru par, ca o masca la 3-4 luni pe care o mentineti cateva ore ( in week end atunci cand nu iesiti din casa ).

Uleiul de ricin se poate aplica pe spancene timp de 4-6 luni zilnic si reface sprancenele "disparute" = multa rabdare si fara pensat in aceasta perioada pentru a va reface forma pierduta.

Daca aveti pielea grasa folositi balsam pentru par doar pe par, exclus radacinile.
Daca aveti pielea uscata, spalati parul mai rar.Pana se regleaza seboreea va trebuie 5-6 luni de imensa rabdare.

Toate bune,

maya

Mergi la inceput