Mamici de noiembrie - decembrie 2006(45)
Raspunsuri - Pagina 4
m_monique spune:
Mamistefi La multi ani! sa ai o nastere usoara, un bebe cumintel si mancacios.
29 + cu
Nunta noastra
ruxandra_sb spune:
Buna seara,
Ne-am intors de la medicul de familie. Am asteptat putin, doar 1 ora si.. de obicei la ea stai la coada pe la 2 ore..
Am luat prenatalul pt octombrie.
O mare si placuta surpriza: o doamna in varsta s-a oferit sa ma lase pe mine inaintea dumneaei, dar am pierdut randul ca sa zic asa, ca pe Matei tocmai atunci il apucase mersul la baie.
Poate este ceva normal, intr-o lume civilizata, dar cum nici in autobuz nu se grabesc sa se ridice cand te vad cu burta la gura si trebuie tu sa le reamintesti politicos ca-s anumite locuri speciale...
Zilele trecute am fost la Synevio pt luat sange, analize uzuale. Era super-full de pensionari, se pare ca e perioada analizelor gratuite. Nici unul nu s-a grabit sa-mi ofere scaunul, cu toate ca erau si unii zdraveni si vioi.
Noroc ca acolo femeile insarcinate au prioritate si am intrat repede. Ca am nimerit pe mina unei incepatoare, care dupa ce m-a invinetit a chemat-o pe una priceputa...si in final m-au intepat de vreo 3 ori.. asta-i cu totul altceva
Aka, si eu am remarcat cosuletul. Super arata. Daca am vazut bine, bebe poate dormi in el pana la vreo 4 luni, zic. Dar depinde si de cat de mare e bb.
Marcela mi-au placut cele scrise de tine, chiar daca teoretic nu ma intereseaza nasterea vaginala. Ce moasa super ai! Inca nu am auzit pe la noi sa fi asa "preparata" de moasa. Tu nasti cumva in sistemul privat?
Si multumim pt secret!
Totusi inclin sa-i dau dreptate lui Chris80 cu epidurala. Macar sa sti ca, la o adica, poti apela la ea, daca nu mai poti si nu mai poti. Pe bune, algocalminul nu tine cine stie ce..
32+
Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
dolores spune:
panaa bine ai venit, sarcina usoara, despre bucur sunt pareri impartite ca despre orice alt spital....stii cum e
asizuca..mii de scuze te rog..am ajuns acum la mama, pe o ploaie froaznica si am uitat tubul de Ca..il pusesem la vedere langa mobil sa nu uit sa-ti scriu si crede-ma ca am uitat..m-am grabit..promit sa ma revansez daca nu e prea tarziu maine..te pup. sa nu te superi
dolores 31+David Cristian
poze
poze dolores
"Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede."
dolores spune:
chinico nu stiu ce papuci pe varza tot are calc meu..si-a pus in gand sa ma scoata din pepeni..si reuseste in fiecare luna...imi vine sa-l arunc cu totul pe geam..posibil sapt viitoare sa vina cineva sa se uite ce doamne iarta-ma mai are de data asta..
poze
poze dolores
m_monique spune:
am si eu o intrebare: in cazul in care nu efectuez nici o zi de concediu prenatal, pot beneficia de concediu postnatal de 126 de zile?
29 + cu
Nunta noastra
doradora spune:
m-am documentat si cosuletul respectiv e pana la 3-4 luni, sau pana cand incepe bebe sa fie mai vioi, deci la fel ca si etajul superior de la patuturile trxtile cu saltea sus. dupa care bebe trebuie mutat la parter, sa nu o ia peste margine
chris 30+ alexandra
doradora spune:
adinazot daca cumperi cosulet, sa cumperi si suport, sau sa il pui pe un scaun sau pe un fotoliu. in orice caz sa nu il tii direct pe jos.
chris 30+ alexandra
ramsan spune:
Monique din cate stiu eu... se pot lua toate 126 de zile in postnatal... ideea este ca oricum sa efectuezi cele 42 de zile postnatale obligatorii. Nu bag insa mana in foc ... asa ca te rog sa intrebi pe cineva care sta mai bine la cap. legislatie decat mine.
Marcela e de nota 10 moasa ta... vreau si eu sa am asa cineva cu mine in sala. Ai incredere in ea, ca stie ce face, doar ea este toata cheia operatiunii, daca dr. mai mult vine la final cand se vede capusorul...La faza cu epidurala, stii doar ca parerile sunt impartite.
Si mie dr. mea mi-a sugerat sa nasc cu epidurala, dar am auzit doua variante de efecte asupra travaliului: una ca-l scurteaza, alta ca de fapt il prelungeste... Bine ar fi nici sa-l scurteze (ca nu se dilata toate alea cum trebuie) dar nici sa-l prelungeasca (sa stea bebe pe canalul de nastere o vesnicie).. Vom trai si vom vedea... Eu oricum sunt cam in capul listei cu burtoase, deci va voi povesti cum e cu nasterea naturala cu epidurala sau fara...
Ramona 35+ Rares
Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares
dolores spune:
Alexandra de piscotica , sa cresti mare si frumoasa.
danita , saftoiu_gina sa fiti sanatoase, sa aveti parte de multa iubire, implinire sufleteasca si multe bucurii in viata.
poze
poze dolores
bamboletta spune:
Buna seara burtici
wow da ce mult a-ti scris?nici nu mai stiu cate pagini am citit
TEMA ZILEI:-Am luat mai multe marimi si pt.nou nascut si pt bebei mai mari de 3 luni
GMOISI- prezetatie craniana sus inseamna ca bebe e cu capul in sus din cate stiu eu daca gresesc sa ma corectati
CHRIS80-si eu la fel patesc cu sotul ca nu pune lucrurile la locul lor sau nu le face cum ar trebui si el se supara ca zice ca ma iau de el degeaba tocmai cand vine si el acasa stiu ca sunt cam "pisaloaga" dar ce sa fac hormonii sunt de vine
MARCELA_C-super moasa ta,si noi am auzit la cursurile Lamaze despre scaunul cu colac de WC cica ajuta f.mult la nastere si durerile nu mai sunt asa mari,sa inteleg ca vei naste natural?
AELITA-imi pare tare rau pt Michelle mi s-a facut inima cat un purice cand am auzit,sa dea DD sa fie totul ok
DANITA,SAFTOIU_GINA,ALEXANDRA de piscotica-
RUXMAX-eu zic ca totusi ar trebui sa mergi si la medic da ai si febra,insanatosire grabnica
PORUMBITA80-am mai auzit si eu cazuri cand trebuia sa nasca la un spital si pt.ca nu era spitalul atunci de garda tre trimitea in alta parte mie doc a mea a zis ca data viit.imi da biletul de internare fara data
-SARYTA-super pozele si Sara e o scumpica ,dar cine ti-a desenat burtica? la expo kids?e f faina
DACONST-eu mi-am luat manusele pt bebelina chiar mai multe perechi,multumim de sfat e bun
LORYM-sa faci poze cu ce ai cumparat ca sunt tare curioasa ce carut si cadita ai luat
LAURA13-
in sfarsit ai hotarat sa spargi gheata bravo,auzisem si eu povestea cu prosopul si sapunul la moasa si chiar am intrebat da nu mi-a raspuns nimeni
MIO75-faine pozele si catelusul ce scump este
ufff ce mult am mai scris
acum ma duc in patut ca ma doare in partea dreapta
V-am pupat noapte buna
Bamboletta 34+ bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"