Mamici de noiembrie - decembrie 2006(45)
Raspunsuri - Pagina 22
saryta spune:
Salutare burtici cu bebici - raportez o noapte super am dormit de la 10 pina dimineata la 7 fara intrerupere(de Sara a avut grija taticutul) si sunt super incantata ca am putut sa ma odihnesc.
Asiza ma bucur ca esti optimista si nu mai gandesti negativ asa e cel mai bine pt. tine si pt. bb. sa fiti sanatosi.
Kokorina - superba camera in curand o sa fie si mai frumoasa cu cei doi harbujei gangurind in ea.
Mariana - 33+
cu
ANTONIA
Mamicuta de
-ANDRA si SARA
Raluca_u spune:
Neata fetelor,
raportam si noi o noapte groaznica cu dureri de burta aseara si de bazin spre dimineata. nu am dormit mai deloc.
Kokorina foarte frumoasa camera si de montajul prezentarii ce sa mai vorbim - jos palaria.
Dolores ai grija de tine si de Davidutzu mic. sa va faceti bine repede. 

Asiza da eu te-am sunat. ma bucur ca te-ai mai linistit. azi aveam de gand sa sun din nou daca nu apareai.

ma duc sa pap ceva ca ma roade stomacul.
Raluca
35 + cu
Adina Andreea
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
Raluca_u spune:
Ama.lia trimis PM cu parola. 
Raluca
35 + cu
Adina Andreea
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
ingeras26a spune:
quote:
Originally posted by chris80
eu am retinut ca la 32[quote]Originally posted by ingeras26a
chris31+
alexandra
Multumesc frumos!

Pupicei, Ingeras
29+
Maya
alexandra_25 spune:
Buna fetelor..........!
In sfarsit v-ati mai dat drumul...de la atata suparare ieri parca nimeni nu mai scria pe forum.....!
Azi noapte am dormit relativ bine.....fata de alte nopti...Marius mi-a adus in camera fotoliul...in caz ca nu am somn sa stau comoda la TV...am mai avut junghiuri dar am reusit sa ma odihnesc....!
Aseara am fost si noi la eco....eram nerabdatori sa-l vedem pe Mark.....si totul e ok...are 2,200 kg.....corespunde varstei sarcinii...e tot cu caputul in jos...dar inca nu pregatit de ieist din burta lui mami.....mi-a zis doctorita ca spera sa mai stea inca vreo 5 saptamani....a zis ca nu va pune mai mult de 3 kg si ceva....si tati i-a vazut foarte bine "bijuteriile"....
.....fara indoieli a ramas baiat.....
Dolores...ti-a fost dor de noi????.....am vazut ca nu ti-ai reparat calculatorul......
....ma bucur ca sunteti bine amandoi...si te asteptam cat mai repede pe forum.....

Adinutza....imi pare rau ca te tot doare burtica....sincer pe mine nu m-a durut asa decat o singura data....poate ca pentru ca stai in patut....nu stiu ce sa zic....sper sa fii mai bine....
Piscotica...ma bucur ca sunteti bine amandoi....si ca sunteti deja acasa.....sa ai un bebe sanatos si papacios....

Paxela...multumim de urari..
..eu chiar sunt surprinsa de cate incurajari am primit de la fetele care sunt deja
mamici...
Atudor....e grasunic bebe tau....ai incercat tehnicile fetelor prin care il faci pe bebe sa se intoarca?......si cine stie poate in ultimul moment sa se intoarca.....
Kokorina....pur si simplu am ramas fara cuvinte.....e superb clipul si ceea ce le-ati pregtit la pitici....va felicit...!
..
Porumbita...felicitari pentru rezultatele eco...
Asiza...ai refacut ecograful?...sa ne dai vesti...noi ne gandim in continuare la tine!!!!
...acum am vazut mesajul de la tine...ma bucur ca esti optimista si asa trebuie sa fii...sa-ti spui mereu ca bebe al tau va fi bine....
Mirona.....cum stai cu moralul?.....dar cu psihicul...gata esti pregatita?.....
V-am pupacit pe toate si revin mai tarziu......
alexandra
35 + cu
Mark Andrei
poze
"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."
danita spune:
buna dimineata dragelor ,
ieri am fost cam plangaciosa ......asa fara motiv ... dar nimeni si nimik nu mi-a intrat in voie .
dar .azi noapte am avut niste dureri de burta care m-au cam speriat . nu erau contractii , efectiv ma durea toata burta ....
voi suna azi dr sa vedem ce spune !
va pup pe toate
D 32+
BeBelusca
ingeras26a spune:
Kokorina, super frumoasa camera! de-abia astept sa o termin si eu si sa pun poze! 
Danita, incearca, scumpa, sa te linistesti! Starile de genul acesta sunt normale, cred ca ti-ai dat seama...si eu cand plang, cand rad :) cand sunt super nervoasa etc. 
Pupicei, Ingeras
29+
Maya
acs spune:
Buna fetelor,
Incerc sa tin pasul cu voi macar la citit, dar tot nu reusesc. In curand n-o sa mai am nici calculator in fiecare zi, caci intru in prenatal. O sa incerc sa va citesc macar o data pe saptamana si poate sa va scriu.
Felicitari Piscotica! Sa fiti sanatosi si tu si bebe si sa va intelegeti de minune! M-a emotionat faptul ca deja avem un bebe in grup!
Am vazut ca ati propus o semitema a zilei (nu stiu daca mai este de actualitate): unul sau mai multi copii. Stiu ca nu-mi este adresata, dar sunt atat de fericita cu puiutii mei, incat nu ma pot abtine sa va spun: macar 2 copii. Sper sa nu se supere fetele care nu-si doresc decat unul singur, caci nu vreau sa-mi impun punctul de vedere.
Relativ la somn: n-am mai dormit o noapte, fara sa ma trezesc macar o data, de aproape 3 ani. Ioana mea se scoala in fiecare noapte sa ceara apa sau doar pentru a fi mangaiata. Numai ca m-am obisnuit si nu mi se mai pare greu. In ultimul timp insa, trezirile mele s-au inmultit, caci fac si plimbari la toaleta :). Asa ca abia astept sa intru in prenatal (de luni) sa pot dormi macar o ora la pranz.
Si tot legat de somn: fetele mele dorm in aceeasi camera. De curand le-am obisnuit singure. De fapt singure jumatate de noapte, caci pe la 2-3 cand nu ma simt langa ele (mai mult Ioana) ma striga si trebuie sa ma mut. Dar sunt sigura ca incet-incet se vor obisnui fara mine in camera. Maria are patul ei (de o persoana), iar Ioana inca doarme in patut. Dar in curand vom avea doua paturi supraetajate si va trece si Ioana in pat de "oameni mari", iar patutul ii va ramane lui Victor. In primele luni printisorul va dormi cu mine (dar in patutul lui), iar tati va fi exilat (asa am procedat de fiecare data, ca sa poata merge odihnit la serviciu). Apoi o sa-l mut si pe Victor cu fetele. Ele dorm chiar daca e putina galagie, asa ca sper ca trezirile unuia sa nu-i deranjeze pe ceilalti. Dormitorul puilor e cam micut, dar tinand cont ca stau in el doar la culcare... In fine... V-am zapacit cu planurile mele :).
Joi merg din nou la ecografie. Poate-mi tineti si mie pumnii!
Multa sanatate tuturor si puiutii sa stea cumintei pana le vine randul sa apara in lista bebelusilor!
Manuela
32+, Maria (3.07.2002), Ioana (23.02.2004)
Raluca_u spune:
Buna ACS, te mai asteptam pe la noi cu vesti bune si stai linistita nu zapacesti pe nimencu planurile tale ci pur si simplu ne impartasesti experienta si planurile tale de viitor asa cum o facem toate. mai ai catevazile si vei fi acassa langa fetele tale si te vei si odihni cate putin. 

fetelor stiu ca s-a mai discutat dar era cam prea devreme si multe nu am avut raspuns la acea tema si as vrea sa o reluam pentru ca de acum suntem pe ultima suta de metri multe dintre noi.
Ati luat legatura cu vreun medic pediatru pentru bebele ce sta sa vina sau o veti face dupa nastere? Dupa ce criterii ati facut alegerea.
pupici
Raluca
35 + cu
Adina Andreea