Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (143)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Aoooleeuuu, sleroza e grea la batranete....
Am uitat sa-i scot ceapa din supa kupilului....oare are ceva,o sa o doara burtica?
Fetelor voi le-ati dat la kupii mancarica cu ceapa?
Please raspundeti-mi ca sa stiu pe ce picior dansez

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Maddy- noi ne-am gandit sa-i luam ceva gen DJ PIANO de la Chicco,un carucior de papusi,papusa mare Aradeanca...D-astea....

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

hai catush, ca sa nu te superi, iti spun eu merci pt link-ul cu cofetaria...super torturi! mie imi place buburuza!

ceapa eu i-am dat lui Milan, nu multa dar destul de des. nu a avut nimic.

Maddy, noi vrem sa ii luam o tricicleta, dar una care sa mearga si pt piticlonti! plus niste jucarii de pe net, de la crazy toys....

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Asa se numeste, Inhalant. Are esenta si de eucalipt, si inca vreo 3.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

,

asa crestem noi

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Noi i-am luat masa modo de la chicco. Nu prea se joaca de banii aia .
Catush, impresia asta o am si eu de vreo saptamana, dar nu zic nimik
Noapte buna!

off topic: in programul tv scrie ca e HBO necodat azi, maine si poimaine, la noi nu merge. La voi?

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

,

asa crestem noi

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

codruta,mersi.Credeam ca e cava special pentru bebei.Sta Petra la inhalatii?

Bianca,catush mersi de raspuns.Eu nu stiu ce sa-i cumpar,oscilez intre dj pian ,masa modo ,jucarii de la vtech.Tricicleta as vrea si eu dar n-am mai vazut.

catush,n-are nimic daca ii dai ceapa.Bianca a poftit azi la ceapa cruda,si a molfait un pic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Adica voi nu dati ceapa la copii???? Ana mananca zilnic, in fiertura aceea supoasa eu ii pun si-o ceapa mica... n-are nimic copilu' si-i dau de vreo 3 luni asa! Sa nu-mi spuneti ca nu trebuia!
Codruta, nu stiu sa-ti zic de HBO, la mine merge ca-l platesc in prostia mea...cred ca nu m-am mai uitat de ani la TV...
Catush, si mie mi-au placut torturile alea!!! Arata tare frumos! Unde e sediul?
Aaaa, si in topul jucariilor eu l-as pune acum pe DJ Piano; Ana mea s-a jucat ca lumea cu DJ-ul Mariei Ramonei, a facut o pasiune, ce sa mai! Ma tot gandesc daca sa il iau sau nu; ca fi-mea mai are o orga si parc-as vrea diversitate. Caruciorul de papusi iarasi e super, fetitele au predilectie spre carausie; Papusa Aradeanca e frumusica si mare dar atentie la par ca stiu ca nu sunt chelioase si fi-mea le-ar hali in 2 timpi si 3 miscari toata podoaba capilara; Acum nu stiu, poate Briana nu e atrasa de par si-atunci sunt ok. idee super misto mai e si cu saniuta, am vazut eu unele frumoase la targ, 1800000 bucata, cu spatar, din plastic; si inca, apreciate de copii: tobogan sau casute in care sa intre copiii sau tunel prin care sa treaca. Hai ca ti-am dat idei, bani sa fie!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Salut "huhurezu sef" ,si eu ii dau la ceapa lui Antoine cred ca in fiecare zi si nare nika

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

No,hai sa mai intru si eu ca prea am stat cuminte in banca mea.Acum sincer,abia reusesc sa va citesc ca banditul meu are nevoie de mine zi-noapte.E maraici,nu mai iese dintele asta nenorocit, ba mai mult ii sunt inflamate si maseleutele,primele doua de jos.E un chin pe mine.Nu prea mananca, chestie care ma enerveaza,in schimb bea apa si isi bea cele doua portii de lapte a cate 25oml.Sta ziua intreaga cu suzeta in gura,iar noaptea doarme cu doua.Doarme e mult spus ca e mai mult treaz.Eu imi fac manichiura ca sigur maine nu o sa vrea sa ma lase nici sa misc.Ce ma enerveaza este ca sta cu mama,bine mersi, nu zice nici "mac" si cand ma vede il apuca plansul.Ieri a plans dupa tat'su si nu l-a lasta sa iasa din casa.Se strange de picioarele noastre si sta asa pana il luam in brate.

Gina,[flo],cuvintele sunt de prisos.
Jadi, mai incercati,poate,poate.... Ma bucur ca ai mai trecut pe aici,ne e dor de postarile tale.
Raluca, bine ca e bine, saptamana viitoare va fi sapt. cu noroace.
Catush, Iaris papa ceapa de mic,mic,la un moment dat ii mirosea gurita si credeam ca e bolnav si era de la ceapa
Codruta,sanatate Petrei,vor trece si mucii si noi am avut probleme,dar ne-a trecut.La un moment dat Iaris era fericit ca-i scoteam mucii,nu plangea decat asa de moft,dar apoi imi radea.
Maddy,noi i-am luat multe hainute ca trebuia sa trecem la garderoba de toamna, o masinuta si un dinozaur cu coada bat cu inele pe care Iaris mai arunca cate un inel,asa sa nu zic ca am dat banii aiurea.
Eu merg la somn ca maine e o zi plina.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput