Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (143)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

catush, e super fain tortul ala in forma de masinuta. Sper sa ii gasesc si eu prin Cluj ceva asemanator..:)
nanadana, nasol cu raceala...Sanatate
Si acum, ca sunt mai linistita cu raceala Petrei, am sa felicit si eu sarbatoritii zilei La Multi Ani!!

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

,

asa crestem noi

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna Seara si La Multi Ani la toti copilasii!

Am intrat si v-am citit din urma dar chiar nu am timp sa scriu.
Una peste alta, am taiat si motul copilului cu o petrecere in familie de vreo 40 de persoane (ma gandesc ca daca era sa invit si prietenii se mai strangeau inca 40). Copilul a ales celularul, parfumul si mouse-ul, pe mouse chiar l-a ridicat in mana si il arata la toata lumea deci va fi urmatorul Bill Gates, hehe.

Gina imi pare rau de cele petrecute, nu stiu ce cuvinte sa mai scriu.

Si eu am sperat sa se intample o minune prin concediu dar nu s-a concretizat in ceea ce imi doream. Nu e timpul pierdut, pana in ianuarie sunt dispusa la incercari libere dupa o iau iar pe calea controalelor sa vedem ce mi se mai zice acum.

Vladut e un copil cuminte si imi dovedeste asta in fiecare zi. Invata foarte repede toate lucrurile noi si fara sa insistam prea mult din pacate noi stam prea putin cu noi dar incercam sa recuperam si in cele cateva ore care le petrecem impreuna.
Nu reusesc sa ii schimb somnul care il apuca pe la ora 6 dupa amiaza asa ca seara ne prelungim cu programul si uneori nici la 11 nu vrea sa doarma.
Ni s-a stricat si baby monitorul si nu am ajuns sa il ducem la reparat asa ca de 3 zile ori nu il aud cand plange noaptea ori chiar nu plange si am reusit sa dorm si eu in patul meu. In schimb dorm mai prost decat atunci cand dormeam cu el, se pare ca grijile imi umbresc somnul.

La servici urmeaza o perioada aglomerata si iar nu stiu cum voi face cu Vlad dupa amiezele. Bona inca este intelegatoare. Pe socrii nu ma mai pot baza, am avut un adevarat show cu ei saptamana trecuta si prefer sa nu mai apelez la ei. Cu mamele ma mai scot, mama2 va veni in perioada 20-25 si cred ca o voi chema si pe mama1 cu o saptamana mai inainte ca sa pot sa stau mai tarziu la servici.

Va pup si un weekend placut!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Codruta - daca nu-l gasesti,teleportam unul de aici caci in pachet se strica
Fetelor cu cupili mucosi - nu ati incercat Sterimar sau Humex spray nazal cu apa de mare?!!!!!!!

Sunt putin suparata - am impresia ca vorbesc (ma rog, scriu) si nu ma baga nimeni in seama..........

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Ptiu ce mesaj decent am scris .

Si nu il ultimul rand o salut pe Inoasa - buboasa si ii spun ca si fratele meu a facut varicela la 37 de ani luat de la fata lui si avea bube si in gaura dosului. Asta daca o consoleaza cu ceva!

Aidi pa!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Catush,mersi de sfat.Eu ii pun Marimer si ser fiziologic.
Acum insa are muci care nu reusesc sa-i scot,mi-e groaza la noapte.

Ioana .

Codruta,ce inhalant ii dai fetei?

Mergi la inceput

Catush vrei cearta? Ca ma bag si eu scurt pana plec acasa .

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Too late, plec acasa!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Catush,nu vorbesti singura,noi te ascultam

Eu n-am cumparat batista bebelusului ca lui Bia ii este frica de aspirator,cum il aude cum plange.Si acum sufera copilul din cauza mucilor,cu pompa ies tare greu.

Revin cu intrebarea:ce cadouri ati luat la copii cand au facut un anisor?Sau n-ati luat nimic?

Mergi la inceput

Jadi - da vreau cearta dar cu tine ca tot ai plecat....

Mergi la inceput

Deci ma "citeste" cineva.....asta e am impresii gresite...mea culpa asa pe romaneste

Mergi la inceput