Mamici de ianuarie - februarie 2007 (24)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A.Alina spune:

Azi am stat toata ziua la calculator. cica ma odihnesc dupa o saptamana la servici unde am stat numai in fata laptopului.
Sotul meu a mers si azi la servici si l-am rugat sa-mi tipareasca macar o carte de la Ylilimic. Sper sa reuseasca sa am ce sa mai citesc. Am cautat azi pe net poze cu mobilier pt copii si am gasit un site cu decorari camere de copii. cine are chef sa vada sa intre pe : www.cameredecopii.raco.ro

Noi tocmai ne-am apucat de renovat apartamentul vecin, unde o sa fie si camera BB-ului.Avem noroc ca stam in primul nostru apartament si legatura intre ele o sa o facem doar la sfarsit, dupa ce se termina de renovat.

Cu mobilierul pt camera copilului stau mai prost la capitolul idei dar mai sap.Daca gasiti ceva d-abia astept sa-mi spuneti si mie.

Alina 23w5z

Mergi la inceput

am reusit sa-mi pun caruciorul la semnatura. Mai am nevoie de ajutor la lista, va rog.

multumesc

Alina 23w5z

Mergi la inceput

Am ramas singura?

Alina 23w5z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Hai mai ca ma speriati cu nasterea asta zau.oFFFFF imi e asha de fricutaaaa de numai de astea visez.Nu stiu cum sa o sa fac sa fie bine zau.

20saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu74 spune:

Alinatxa - noi fetele care locuim in state nu avem de ales, aici medicii prefera nasterea naturala si numai in caz de complicatii se face cezariana, ca si ecografiile care nu se fac ca in RO cand vrea mama ci numai daca sunt complicatii sau max 3 pe toata sarcina. Ambele nasteri au avantaje si dezavantaje, eu o sa urmez calea naturala ca asa a fost data de Dumnezeu si asta vreau eu , o sa sufar un pic sau nu daca fac epidurala si gata iar vaginului, ca o sa ramana deformat zau daca dau doi lei si nu prea cred, doar nu o sa raman deschisa ca usa de biserica sa fim seriosi. Insa prefer sa nu raman cu taietura de uter si muschi pe care mai tarziu o voi resimti, ca e taietura nu mai esti cum ai fost.
Dar fiecare e liber sa aleaga si sa puna in balanta avantajele si dezavantajele.

Ralu 27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Ralu m-am linistit cand am vazut mesajul tau.Ioana cred ca ar putea sa faca lumina si sa ne ajute sa decidem.Eu am decis asha 70% naturala si 30% cezariana.

20saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput

Alinatxa- iti spun sincer ca si mie imi e frica , nu sunt o viteaza si pe cand visam sa am copil, eram mai tanara, imi spuneam mereu, cand o sa am copil o sa fac cezariana ca nu vreau sa ma chinui, dar uite acum nu mai gandesc asa. Acum sunt pregatita pentru orice, naturala ca asta vreau dar si pentru cezariana daca e absolut necesar.

Ralu 27

Mergi la inceput

Alinatxa- iti spun sincer ca si mie imi e frica , nu sunt o viteaza si pe cand visam sa am copil, eram mai tanara, imi spuneam mereu, cand o sa am copil o sa fac cezariana ca nu vreau sa ma chinui, dar uite acum nu mai gandesc asa. Acum sunt pregatita pentru orice, naturala ca asta vreau dar si pentru cezariana daca e absolut necesar.

Ralu 27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Si eu am zis mereu ca vreau cezariana, dar pentru ca nu am stat in viata mea la spital prefer sa nu stau nici acum. Ca la noi, pe langa ca nu e voie cezariana (dar te lasa daca ei considera ca nasterea naturala te va afecta psihic...) ne da si drumul la 3 ore dupa nastere, daca totul e ok. Si prefer sa stau cu bebita si cu sotul acasa decat prin spital...Plus ca mamele noastre nu au avut de ales, si ne-au facut pe majoritatea, natural si fara anestezie, si uite ca si noi, si ele suntem bine...Sper sa fie totul bine, pentru noi toate!

Va pup,

Ivona 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

buna la burtici, vad ca discutati de tipurile nasterii, eu sunt 100% pt nasterea naturala insa pot recunoaste ca mi-e frica rau,
am o prietena care a nascut in mai 2006 si vrea sa va zic ca tipa o finuta, sensibila si gingasa .... nu m-am gandit nicioadata ca va opta pt nastere normala si fara anestezie, cand mi-a povestit nu mi-a venit sa cred ca in 2 ore a nascut fara nici o complicatie fiind si cu bazinul ceva mai ingust, cred ca important este incurajarea pe care noi trebuie sa ne o sugeram, si speranta ca totul va fi bine, nu trebuie sa ne imaginam tot ce este mai rau, daca sunt ca si durerile menstruale doar ca ceva mai intense pai nu noi am trecut in fiecare luna prin ele?

pupicii si curaj
nadiutapm 21+

Mergi la inceput