PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Si inca ceva vreau sa va zic (adica sa va tzip):

SUNT FERICIIIIITAAAAA!

Monica de Alex (18 iunie 2006) si taticul Marian

Pozici Alexutu

Ce mari suntem noi

www.babyhomepages.net/alexutu/index.php" target="_blank">Website Alexander Ryan

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

cum facem sa aducem piersicutele pe prima pagina? ca degeaba postez eu, tot pe a doua ramane... ce aiurea cum apar mesajele astea

Pozici Alexutu

Ce mari suntem noi

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anasia

monicuta, felicitari, ai sa rezisti? ca eu simt ca ma lasa puterile uneori;

anasia mami de Alessia Anca

pozici

Multumesc
Sper sa rezist (sau poate sunt doar inconstienta ) dar Alex este bebe ideal (fara colici, 8 ore de somn pe noapte de la 1 luna si jumatate, fara plansete, tzipete si alte alea... iar nasterea a fost ceva de vis, sublim, minunat... stiu, sunt norocoasa, poate de asta am atata curaj.

Pozici Alexutu

Ce mari suntem noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by arcenciel

Monicuta,
Eu abia nascusem si imiziceam ca daca a fost asa simplu o sa il fac iute si pe al doilea.
Eh, de atunci a mai trecut ceva timp, colici si nopti cu bb in brate. Dar as incepe repede din nou daca situatia noastra ar fi mai clara. Nu stim daca vom ramane in Franta sau daca nu vom face un salt peste ocean, in Quebec. E visul sotului si incet incet devine si al meu, fiindca Franta m-a dezamagit.
Bref, sper ca la anu' pe vremea asta sa fim veseli si pregatitit sufleteste si material pentru un nou bebelus (o Ines mi-as dori, o papusa cu rochita, sau daca nu un "smecher" cum e Lucas)
Imi pare rau pentru Amiss_zip, ea care e asa o draguta sa fie criticata! Ce gaite ciresicile!

Fotografii cu Lucas

Eu am avut noroc sa trec peste partea grea a rolului de mamica (nu stim ce sunt aia colicei).
Ref. la Quebec, nu va asteptati la minunatii, dar este intradevar diferit (si in bine, si in rau). Situatia s-a inrautatit in toata Europa (mi-as permite eu sa spun).

lui Lucas

Pozici Alexutu

Ce mari suntem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

monicuta, felicitari, ai sa rezisti? ca eu simt ca ma lasa puterile uneori;

anasia mami de Alessia Anca

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcenciel spune:

Monicuta,
Eu abia nascusem si imiziceam ca daca a fost asa simplu o sa il fac iute si pe al doilea.
Eh, de atunci a mai trecut ceva timp, colici si nopti cu bb in brate. Dar as incepe repede din nou daca situatia noastra ar fi mai clara. Nu stim daca vom ramane in Franta sau daca nu vom face un salt peste ocean, in Quebec. E visul sotului si incet incet devine si al meu, fiindca Franta m-a dezamagit.
Bref, sper ca la anu' pe vremea asta sa fim veseli si pregatitit sufleteste si material pentru un nou bebelus (o Ines mi-as dori, o papusa cu rochita, sau daca nu un "smecher" cum e Lucas)
Imi pare rau pentru Amiss_zip, ea care e asa o draguta sa fie criticata! Ce gaite ciresicile!

Fotografii cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

monicutza FELICITARI pt decizie, sper sa se intample minunea asa cum iti doresti :repede si cu rochita !!! si eu vreau o fetita...ma gandeam ca poate vrei sa facem schimb de Alexuti macar o saptamana si poate capat curaj pt un bb2 mai repede ...acum, lasand gluma la o parte sper ca pe la anul sa ma apuc si eu de bb2, pt ca am cezariana, desi stiu ca se poate si mai repede. Insa tare mult mi-as dori sa-mi permit o bona la copil aici in Cacanada asta...mi-ar fi mult mai usor...

Mai fetelor, al meu abia de vreo 4 zile a renuntat la una din mesele de noapte , si inca sunt asa de obosita...
De fapt aseara l-am culcat la 11 in speranta ca va dormi mai mult...da' de unde, la 3 noaptea eram cu biberonu' in mana ...apoi la 6 dimineata, la 9, iar acum la 12 jumate am terminat alt biberon...nu stui cum, dar copilu' asta cred ca are un ceas in fundulet...
Oare cand o sa dorm si eu o noapte cap-coada...???
Oare cand o sa scap de colicii de la ora 7 seara ???
Azi ne-am pupat, ne-am dragalit, ne-am ras...e o bombonica si el de baietel, numai eu sunt asa de obosita...
Hai ca m-am plans destul, capul sus !

Mikiion sunt multumita de storcator, inca morcovi nu am facut, pt ca el e cu constipatia, asa ca intai cu suc de portocale, pe urma o sa adaug de mere si abia dupa aia o sa pun si de morcovi...incet-incet.

pupici,

miti, mamica de
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

Monicutza, FELICITARI!!! Iti urez si eu sa il concepeti cat mai repede si sa iasa o don'soara. Te invidiez, sa stii. Nu pentru cumintenia lui Alex, ca nici eu nu prea pot sa ma plang la capitolul asta. Rares e un copil aproape perfect. Zic "aproape" pentru ca mai are si el, rar, crize de urlat fara motiv si a avut si un pic de colici, dar nu prea mult, doar asa, de control. Nu el e problema, ci faptul ca eu nu am avut curaj sa nasc normal si pentru asta te invidiez. Daca as fi nascut normal, poate ne-am fi apucat si noi acum de bebe 2, desi eu trebuie sa mai dau un examen la sfarsitul anului viitor si poate ca oricum am fi asteptat sa il dau intai. Nu stiu ce am fi decis daca aveam alternativa, dar asa, nu mai trebuie sa gandim prea mult si sa cantarim. Va fi la anul prin noiembrie (conceptia), iar bebe 2 probabil in 2008 prin august (daca "se prinde din prima" cum ai zis tu, ca asa a fost si la noi cu Rares).

luiza de mic si iubit si Rares (3 iulie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luizapadiu/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10501;117;1;1/c/72/t/60/s/77/k/cecd/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

mikiion am inceput sa citesc de la link-ul cu cartea despre bebe! ...in tumultul care a fost pe forum am uitat sa iti multumesc! E super!

Monicutza FELICITARI!!!! ca sa raspund in acelasi ton. Vom fi colege de burtica!

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Miruna whau ce bebel scump! Am vazut-o in poze si pe pumpkin?? Mi-e dor sa va vad cu tot cu bebei!!! Superb
miti delicioasa poza .
Pediatra mi-a spus ca durerile abdominale la bebei (colicile) pot dura si pana la 4 - 5 luni.
Petra are in ultimul timp niste crize.... Nu cred totusi ca sunt de la dinti. La dinti nu urli ca din gura de sarpe.

Sarilla esti mai bine? Si eu si Cipi am fost raciti 2 saptamani!! intai el si apoi eu. Petra a avut intr-o singura seara nasul infundat si am rezolvat cu Karvol! Si asta a fost tot. Nu stiu daca ii mai dai san la bebe sau nu.

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput