PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

si vreau sa va delectez si eu cu o poza !
http://www.flickr.com/photos/ami_si_cip/261275167/in/photostream/

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

monicutza felicitari pentru decizie si sper sa ne dai in curand vesti bune! Te admir pentru curaj. Eu sunt cam epuizata pentru ca nu am absolut nici un ajutor (sotul meu a inceput acum o afacere si vine in fiecare noapte pe la 2-3). Asa ca, desi mai vream si eu un bebe o sa-l las pe mai tarziu.

amiss_zip super poza cu Petra. E atat de dulce. Daca mai ai loc pe lista pretendentilor as vrea sa-l inscriu si eu pe Luca. Din curiozitate am intrat si eu la ciresici. Mama ce de polemici...Nu stiu daca te ajuta la ceva opinia mea, dar mesajul tau nu mi s-a parut deloc rau intentionat. Cred ca de vina e oboseala acumulata, cand nervii deja nu mai pot fi tinuti in frau.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

Luca iubitu'

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

sabana nu fi suparata. eu iti citesc intotdeauna mesajele, dar mi-e lene sa raspund. tu esti o dulce si chiar te rog sa nu renunti la bunul obicei de a ne informa. stiu ca e urat din partea mea, dar cateodata sunt atat de obosita as vrea sa scriu atatea, dar ma apuca o lene. oricum singurul moment cand as putea sa scriu e noaptea cand ma apuca somnul.
Ma duc sa ma culc ca ma asteapta o noua zi de socializare cu Luca, care de vreo 2 zile nu mai doarme deloc in timpul zilei.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

Luca iubitu'

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Fetele, ma lasa rabdarea, e 1 noaptea si Petra mea nu vrea sa doarma!!!!Acum se da utza in leagan ca nu ami stiam unde sa o pun.
Miti ce storcator ti-ai luat ca ma bate si pe mine gandul?
Monicutza felicitari! Eu sunt cu doi si nu e deloc usor, noaptea stau cu Petra si ziua cu Tudor, de fapt Petra nu prea e cu somnul nici ziua.

Tudorel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Andreea multumim de aprecieri. Da e pumpkin cu Maia. Dar pozele sunt mai vechi trebuie sa ma mobilizez si sa mai pun altele noi. Eu o admir demult pe Petra. E o scumpica si imi place cum scrii tu o descriere la fiecare poza. Pai dupa ce trec ploile astea poate ne mobilizam sa ne vedem mai multe ca si mie imi e dor sa va vad cu bebei.
Monica pai ce sa zic succes in noul demers. Foarte frumos si foarte curajos.

Miruna + Alexei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Monicutza si Andreea, felicitari! Sa va dea Dzeu al doilea bb cat mai repede! Sunteti de admirat, sincer. Eu sunt praf de oboseala si mi-e jena sa recunosc ca am si bona, care ma ajuta mult. Sper sa ma adun soon si sa facem si noi bebe2 peste 1-2 ani...oricum cu ceza nu pot sa fac nimic mai devreme...
Miruna, mistoace pozele din parc. Pupici lu' Pumpkin!
Andreea, cum eu o vad mereu pe Petra dormind, sunt marcata rau de poza asta...este dulce rau!!! Dar am inteles ca e cam bataie pe ea, banuiesc deci ca Lucu meu nu mai are loc in competitie

Cristina lui Luca (21 jun 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

quote:
Originally posted by amiss_zip

Miruna whau ce bebel scump! Am vazut-o in poze si pe pumpkin?? Mi-e dor sa va vad cu tot cu bebei!!! Superb
miti delicioasa poza .
Pediatra mi-a spus ca durerile abdominale la bebei (colicile) pot dura si pana la 4 - 5 luni.
Petra are in ultimul timp niste crize.... Nu cred totusi ca sunt de la dinti. La dinti nu urli ca din gura de sarpe.

Sarilla esti mai bine? Si eu si Cipi am fost raciti 2 saptamani!! intai el si apoi eu. Petra a avut intr-o singura seara nasul infundat si am rezolvat cu Karvol! Si asta a fost tot. Nu stiu daca ii mai dai san la bebe sau nu.

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Multumesc pentru grija,eu mai sunt putin racita, dar din fericire Razvan nu a prins raceala, asa ca e bine. Da, ii mai dau san, de asta si intrebam ce as avea voie sa iau in afara de paracetamol, pentru ca stiu ca nu sunt multe optiuni cand alaptezi.
E super poza cu Petra, mi-a placut mult de tot,ai o mandrete de fata...sa-ti traiasca!
Pup si mai asteptam poze din astea frumoase!

SARILLA si RAZVAN, bebe perfect

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yanis spune:

Nu e nimeni pe forum azi?

Mergi la inceput

Nu e nimeni pe forum azi?

Mergi la inceput

Fetelor,dupa ce Ianis al meu a fost racit acum sunt si eu(de fapt inca mai este),si ma simt tare rau.
AMISS ZIPP si MONICUTZA felicitari pt decizie.Si noi progamaseram un puiut mic repede,imediat dupa asta mic,dar nu a fost sa fie asa ,acum la anu`.
Cand se prinde, ne dati si noua de veste nu de alta da` sa ne aducem aminte de perioada cand ii aveam in burtica

Mergi la inceput