Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (86)
Raspunsuri - Pagina 3
lavi02 spune:
Asa ca eu m-am lecuit sa mai intru la capitole sau topicuri de 'dat cu parerea" in mod gratuit. N-am mai intrat la discutii generale decateva luni...... intru pe unde mi- util si aici, ca ma simt tare bine intre voi
Anda draghe (cum zic unguroaicele care "eu nu stii bine romaneste la mine" - am avut o vecina in copilarie) n-ai tu chef sa scapi odata de astrograma aia care te bantuie de vreo 8 luni incoace?!
Ripley si eu de la tantari/paianjeni/purici fac umflaturi din alea meseriase si vad ca ambele fete m-au mostenit. Virgil n-are nici pe focu.
anda77 spune:
off topic total: nu cititi, e pt mama di tutti si sar peste mail, sorry: mama di tutti, as avea chef sa-ti determin odata ora aia, dar trebuie sa ma lansez intr-o chestie care cere niste timp. adik, cum am facut pentru altcineva de aici, care nu stia ora bine, sa fac trei variante de previziuni pentru anul care a trecut, trei variante ca si cum ai fi nascuta la 3 ore diferite, pe care le banuim noi pana in acest moment, si tu iti alegi (dintre alea trei) varianta care a reflectat anul tau trecut. altfel bajbai rau in previziuni viitoare, adik ar fi eronate, cu o ora (minut adik) incorecta. lasa-ma sa ma apuce cheful de asta si fac asa.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
lavi02 spune:
mesaj pt Anda: aoleu, daca stiam ca e asa complicat o lasam balta! Tu ziceai ca mai sunt doar cateva intrebari si gata. Vezi ca ora o determinasem, mai ramasesera fineturi. Anul trecut - il stii si tu: mi-a mers bine, am nascut-o pe Nati, a fost un an bun cum n-am avut de mult. Linistita si fericita.
Madutza10 spune:
Mai fetelor ,are 38.6 acum ,deci i-a scazut dar putin ,ce ma sfatuiti sa fac acum?I-am bagat Eferalganul la 21:30 ,ii mai pot baga si Novocalmin??Daca da ,cind ,la cat timp dupa Eferalgan???
Iar Nurofenul sa fie la 4 ore dupa Panadol???Sau 6?VA ROG SA-MI RASPUNDETI !!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE DE LA MUNTE
anda77 spune:
mama di tutti, ai mess? ca m-am saturat de gmailul ala-chat
mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
lavi02 spune:
Anda, cred ca pot face rost de pe laptopul lui V.
Zice Virgil ca are probleme cu laptopul, nu prea merge sa si-l conecteze. Zice sa-mi instalez un client de mess.- trillian-ul. Imediat, numa sa-i raspund madutei
Maduta iti raspund imediat!
tania-z spune:
MADUTZA da-i supozitorul cu Novocalmin la 4 ore de la Efferalgan, adica la 1:30. Nu mai da Panadol, cum zicea si Lavi, nu are sens la febra asta.
Multa sanatate si ia maine dimineata legatura cu un dr. NEAPARAT sa-i puna un diagnostic corect.
Tania & BB Stefan (17.12.2005) Nazdravan
anda77 spune:
madutza, cum zice tania.
mama di tutti, trimite-mi pe gmail un id de mess
mami de poet(09.12.2005)
lavi02 spune:
Maduta, daca pana in 4 ore face peste 39, poti sa-i bagi atunci Novocalminul. Daca nu, lasa-l in pace si verifica inca o data peste 4 ore. (la 1.30). Daca doarme, nu-l trezi, apreciaza tu cu mana.
Asaaa. Peste 4 ore, daca are intre 38 si 39 da-i nurofen (nu mai ai voi sa-i dai paracetamol decat peste 6-8 ore de la precedentul); daca are peste 39 baga-i novocalminul.
Apoi, peste inca 4 ore de la ultimul antitermic luat (la 5.30) ai voie iar sa-i dai paracetamol. Sau una dintre nurofen si novocalmin, aia pe care nu i-ai dat-o la 1.30. Alegi in fctie de temperatura.
Scara eficientei este:
paracetamol < nurofen < novocalmin
Morgano spune:
Ia uitati o statie orbitala recomandata de cuscra Tania pt Anutzache.... mult mai devreme dar si acum radem cu tati
http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=359
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)