Mamici de martie - aprilie 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Tzuna, iti inteleg emotiile, si pe mine ma apuca grijile chiar inainte de vizita la dr; cred ca maine o sa elucidezi misterul si o sa ne spui si noua ce culoare sa punem caruciorul in listuta in dreptul tau.

roxana & the baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Tzuna, Elyanne, ce va doriti sa aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Fetelor, multumesc pentru informatii. Chiar imi faceam probleme ca nu stiu sa umblu cu mesajele pe forum dar... acum am inteles. Deja citind si ce au mai scris celelalte fete am "invatat" si ca la 100 de mesaje primesti o steluta. La cat mai multe! Nu sunt singurele lucruri pe care le-am invatat ci si o gramada de multe altele despre evolutia sarcinii, ceea ce conduce la cresterea multumirii de sine ca am descoperit forum-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Va salut burticilor....nu am mai intrat cam de mult ca am fost 2 sapt in concediu....suntem bine si eu si bebe desi de sapt trecuta iar m-au apucat greturile...sta e sper sa treaca cat mai repede....am fost azi la control si desi statea f bine cracanat(a) doctorul a zic ca ori e fetitza ori inca nu i-a crescut nimik intre picioare si ca mai multe vom stii dupa o luna...asa ca inca mai astept...desi tati e bucoros sa fie fetitza.....si deja de cand ne-am haot amndoi la un nume de fetitza incep sa-mi doresc si eu sa fie fetitza....ca la inceput numai baietei vedeam in fata ochilor si deja credeam ca e baiat....
asta e ce o vrea sa fie numai sa fie sanatos.Daca nu se vede nici peste o luna ii zic la doctor sa nu-mi mai zica nimik pana nasc.
Va pup pe toate si chiar daca nu scriu asa de des va urmaresc in fiecare zi.
Karra 16+

Karra http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;17;29/st/20070319/dt/-4/k/1de9/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Buna prea de dimineata,fetelor!

De cateva nopti vad ca nu mai trece Ene pe la gene,cred ca a uitat adresa,asa ca ma trezesc pe la 4 si stau...si stau...si astept sa se faca zi.Dragut,nu?

Roxanici,sigur ai simtit bebelul,doar ca la o intensitate mult mai mica.Nici eu nu mi-am dat seama prima oara.Acum deja de 2 saptamani ne-am imprietenit bine,noaptea ma lasa sa dorm,in schimb ziua...e in elementul lui...da din piciorute la greu,si se muta cand pe dreapta,cand pe stanga.M-am uitat pe ce mi-a scris Dr.Iosup la morfo fetala si piciorusele sunt mai lungi cu 2 saptamani...decat ar trebui sa le aiba acum...face mama un baschetbalist,ca doar taica-su asta a facut.

Karra si Tzuna,sigur o sa aflati astazi ce aveti in burtici.Depinde foarte mult de ecograf,cat de performant este.Va tin pumnii.

Raluca,imi pare si mie rau ca treci prin asa ceva.Daca ai nevoie de sprijin,suntem aici.

Paula,nu stiu nimic personal despre acesti noduli,dr iti tin pumnii,sa dea DD sa fie bine si sa ajungem toate la sfarsitul celor 40 de saptamani.

Hai ca sunt vorbareata in dimineata asta.
Va pup pe toateeeeeee,
Mada18+

http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Buna dimineata fetelor,
eu va scriu mai rar dar va urmaresc zilnic. Ieri am fost si eu la ecograf si l-am vazut pe bebe, se misca in toate partile, ne-a facut cu mana, i-am vazut si inimioara cum bate si m-am emotionat toata. Dr. a zarit si o puta dar a spus ca e cam devreme totusi sa zica sigur ca e baiat. Am pus si ceva poze in albumul meu.
Imi pare rau pentru Raluca si toate fetele care trec prin momente mai putin fericite, as vrea sa le pot ajuta cu ceva.
Va doresc multa sanatate si va pe toate.

cria 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Arissa eu nu prea sunt hotarata ce vreau ... as vrea o fata si un baiat ... dar nu prea am sanse, ca sunt gemeni identici (inca nu's convinsa... ca un dr. a zis ca sunt in acelasi sac si celalalt a zis ca inca nu se vede...). Cred ca mi-as dori un pic mai mult doua fetite... dar si daca sunt baieti nu m-as supara... Am deja o fetita... asa ca am cui sa-i fac codite

Roxanici si eu sunt in dubii daca simt bb-ii sau e altceva ... dar totusi zic ca's bb-ii... ca la fel de derutata a fost si la prima sarcina... Eu m-am convins atunci ca simteam mandra cand am fost la o eco la 16 s. si am vazut ca se zbenguia pe acolo si in timpul asta am simtit-o... asa mi-am dat seama ca ea era...

Karra bine ca mai dai un semn... sa stim ca esti ok. si cand ai timp mai scrie-ne.

Zilele astea ma gandeam la Suzy... n-a mai scris deloc pe forum de ceva vreme... Deci, daca ne citesti... spune-ne cum esti

Mada chiar ca esti matinala... mie si la 6 mi se pare devreme rau... Mai imi da trezirea mandra la ore de-astea... si incecr s-o conving sa mai doarma putin cu noi in pat... Uneori reusesc... Eu nu pot sa ma culc devreme (de obicei la 12-1 e ora de nani) si normal ca dimineata nu imi vine sa ma dau jos din pat...
Dar de cand stau in pat... mai ma ia somnu' la pranz si sunt mai odihnita.

Monica bine ai revenit acasa (Katink multumim ) si asteptam sa ne dai un semn... sa ne spui cum esti... cand poti.

Eu sunt mai bine... adica am scapat si de scurgerile alea... de ieri... si nici contractiile n-au aparut (un pic ieri... dar a trecut repede cu no-spa)... Sper sa fie totul bine si sa se ridice odata placenta aia... ca eu vreau sa nasc normal

Eliana (15 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna dimineata la gagici

Am intrat fuguta sa va multumesc mult pentru raspunsuri, acum trebuie sa sun si sa ma programez la laborator...vorbim mai tirziu...

Ma bucur sa aud ca Monica a ajuns acasa...le tin pumnii celor care merg azi la dr...si va pupic pe toate sa aveti o zi minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Ieri m-am apucat sa scriu um mesaj lung si bineinteles ca s-a blocat calculatorul,asa ca am sa reiau astazi lista cu analizele:
-hematologie:RBC,HGB,HCT,MCV,MCH,MCHC,RDW,PLT,PDW,,PCT,MPV,WBC,GR,NE,EO,BA,LY,MO.
-biochimie:creatinina serica,glucoza serica,sideremie,TGO,TGP,uree serica.
-imunologie:anti virus rubeolos IgM,antiCMV IgM,TOXOPLASMOZA,ANTI hcv,Ag HBs.
grup sanguin si rh.
-bacteorologie:sumar de urina
-serologie si electroforeza:testare HIV si VDRL.
-culturi din col.
Cam astea sunt analizele pe care le-am facut eu.Sper sa va foloseasca listutza,nu toate analizele au fost gratuite,pt cele pt care nu am avut trimitere de la dr de familie ,am platit.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 16+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

psttt Ellyanne tu vrei sa fii soacra cu trei nurori?

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 16+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput