Mamici de martie - aprilie 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 13
monica_b spune:
Imi cer scuze daca am jignit pe cineva. Intentia mea a fost doar sa mai descretesc fruntile. Da, recunosc, am ironizat ceva si imi cer iertare si pt. asta fiindca nu este aici locul de polemici socio-politice.
Promit sa ma conformez pe viitor normelor de exprimare in cadrul temelor specializate DC.
Monica x2 17+
paxela spune:
mai fetelor nu va mai aprindeti asa , discutii in contradictoriu vor fi multe, suntem aici sa discutam, sa ne ajutam, sa ne sustinem, ce sens are sa ne certam, la urma urmei fiecare face cum vrea, vor exista zeci de teme in contradictoriu, acum suntem inca la inceput , sper sa ramanem un grup vesel si unit
fiecare are dreptate in felul ei aia nu e buna , dar daca doar aia poti manca.... , eu am fost mereu pe principiul de ce iti e frica nu scapi , sau cum iti e scris asa va fi, corect e riscant sa mananci si sa faci anumite lucruri dar sarcina e o stare trecatoare nu o boala,
fiecare judecam in felul nostru, depinde de educatie, de mediu, de cat de panicoase suntem, vor aparea zeci si sute de pareri diferite stati sa apara bebeii, atunci ce mai facem?
eu am fost mereu de parere ca informatia o iei, o prelucrezi, o adaptezi stilului si persoanei tale si abia apoi o aplici
la toate
Alexa16+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
phili spune:
salutare mamici ,sunt noua pe aici,si sper sa ma primiti si pe mine cu voi,am 11\12 saptamani...
adelyna spune:
De branzeturile moi si cele cu mucegai stiam si eu ca sunt interzise in sarcina,dar ce stiti de cascaval ca din ala mananc zilnic.
14+
madmat spune:
daca este cineva din oradea as vreau sa stiucam cate se plateste la nastere normala si cate la cezariana.sunt la dr antal.multumesc
madmat
madmat spune:
buna phili me bucur ca esti din oradea as vreau sa te intreb la ce medic esti si daca sti cam cate se plateste la nastere normala si cate la cezariana. multumesc
madmat+15
Krissy spune:
Madmat si Phili, bine ati venit in grupul nostru si sa aveti o sarcina usoara!
quote:Adelyna, mananca linistita, cascavalul nu numai ca nu e in grupa branzeturilor-problema (se obtine diferit,prin presare la cald), ci e foarte recomandat datorita continutului foarte bogat in proteine (30%), calciu si zinc ! Pofta buna.
Originally posted by adelyna
De branzeturile moi si cele cu mucegai stiam si eu ca sunt interzise in sarcina,dar ce stiti de cascaval ca din ala mananc zilnic.
14+
Krissy 17+
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev074pf_.png
Babies are such a nice way to start people. ~Don Herrold
Sori1980 spune:
quote:
Originally posted by dani7asi
Sori nici nu stiu in ce constau altfel de "dusuri"facute cu tot soiul de produse dubioase
la mine dus inseamna spalaturi cu apa si sapun!in viata mea nu m-as spala cu otet!.oricum azi nu ma am deja nimik.nici o problema
asa ca si ma duc la cu lectia invatata
12+
aici se pot cumpara dusuri de unica folosinta pt spalaturi intravaginale (sunt ca niste irigatoare, cu o solutie ca sa te speli intern. Se cheama Massengil... nu stiu daca se gasesc in romania, dar aici dusurile asta contin solutii pe baza de otet. Se gasesc la farmacie. Dar, dupa cum zicea Monica, vaginul e un organ care se autocurata, si daca vrem sa evitam candidozele in special, mai bine nu facem spalaturi interne.
Eu una, pt ca am probleme cu candida in general si f. greu scap, le evit, dupa sfatul medicului. Oricum in cartea mea "Biblia sarcinii" spune ca e bine sa evitam spalaturile intravaginale in timpul sarcinii.
In alta ordine de idei, una din voi vorbea de cascaval, si am unul romanesc, mi s-a facut pofta, alerg la bucatarie sa mananc o felie
V-am pupat, nu fiti suparate, fiti vesele si weekend placut.
Sori 12+1
paxela spune:
madmat ,phili bine a-ti venit in sarcini usoare
Alexa16+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006