Inimioare de iulie-august 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Am revenit si eu, si vad ca sunt numai 2 mesaje noi.....

Dede- Doamneeeeee ce prgram ai si tu!!! Dar mai poti???????? Ai mare grija de tine!!! Sanatate multa si sa nu mai raciti!!!! Si succes la examene, sa terminati facultatea cu bine!!!!! Pupici multi! AAa, si sa nu uit! Multumim pt pont cu pilates, o sa ma apuc si eu sper!!!

Yasmari- Pai sa-mi iau si eu camera de filmat digitala si sa-l filmez pe mario cand papa poate poate papa si iubita ta mica!! Iar cu statul in patut, am baiat cuminte dar si smecher, chiar se joaca de multe ori in liniste totala, sa nu cumva sa ma trezeasca si sa nu-l mai las sa faca prostii... asa a facut azi, se juca fara sa scoata nici cel mai mic sunetel, si pana la urma a scapat pe jos ceva, si evident m-am trezit. Cand m-am uitat la el avea o fata care parca spunea "upssss, fir-ar sa fie, am trezit-o... ce faci mami, eu sunt cuminte pe aici..." Smecher mare baiatul meu... Sanatate multa Yasminei, sa nu mai aiba mucisori si sa nu o mai doara nici gingiutele, sa doarma fata bine in patutul ei!!! Pupam fata sa treaca si durerea de la lovitura (ca acum am citit ca a facut buf) si pe mamica ei!!!!

Fug si eu la culcare, o noapte linistita si frumoasa va doresc tuturor si weekend placut!!!!

Mergi la inceput

Buna seara!!!!!!!

NU-MI VINE SA CRED!!!!!!!!!!!!!!! NICI UN MESAJ DE IERI PANA AZI?????????

fetelor, voi ati deschis alt capitol si eu nu stiu????? Offff,ce e cu voi de ati disparut toate?????????????????????????????????

Mai intru mai tarziu, poate terminati baitele si veniti si voi la un pahar de vb! Pupici!

Mergi la inceput

Offf, chiar nimeni? Mie tot nu-mi vine sa sa cred..... Ma tot gandesc si uit pe aici, poate este alt capitol deschis si scrieti acolo.....

O sa mai intru maine, poate apareti..... Noapte buna si somn usor!!!

Mergi la inceput

Acum am intrat si eu la alt topic si am vazuy ca sunt probleme cu forumul, poate de-aia nu ati intrat...nu stiu! Dar daca asta e motivul, din ce spun ele am inteles ca numai de pe mozilla se poate intra, nu stiu de ce, ca de pe explorer nu se poate... Eu nu mi-am dat seama pt ca eu fol numai mozilla si la mine merge bine!

Va pup, chiar ca fug acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna serara, Simona!
Vad ca numai tu mai esti pe aici. Eu folosesc explorer si la mine a mers. Mai greu, dar a mers. Am tot asteptat si eu sa mai scrie cineva. Sper ca nu o sa trebuiasca in curand sa inchida moderatorii subiectul asta din lipsa de activitate.
Eu am avut niste zile cam nasoale cu gasca asta a mea. Nu stiu de ce, dar mi-o tin din moft in moft, numai urlete si tipete la cel mai mic gest care nu le convine, numai matzafeturi si crize de persoanlitate. Au inceput sa doarma bine noaptea si se dau in spectacol ziua . Eu sper sa fie doar o chestie trecatoare, ca mi-au cam pus nervii pe bigudiuri. Tot zic ca e de la dinti, dar nu vad nimic sa le iasa in gura. Azi au si mancat foarte putin.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Monica Elena chiar vroiam sa iti spun ca mai bine intrebi pe Cristina, dar am vazut ca ti-a raspuns ea. Eu am facut facultatea in Iasi, dar am stat la camin, apoi au ramas acolo multi din prietenii mei, am si cateva rude, asa ca de hotel sau pensiune nu am avut niciodata nevoie, nu as sti ca sa-ti spun. Daca spui ca ai mai fost, stii la ce sa te astepti. Vine foarte multa lume si e foarte aglomerat, se sta cu orele la coada. Eu cred ca asta se intampla mai ales in ultimii ani, de cand se si mediatizeaza asa de mult sarbatoarea. Imi amintesc acum 7-8 ani cand eram studenta am reusit sa ajung la racla cu sfintele moaste in seara cand le-au scos, in doar cateva minute, strecurandu-ma printre oameni. Acum sunt jandarmi peste tot, e inghesuiala mare. Despre vreme iti pot spune si eu, ca am pe cine intreba "la sursa". Va doresc drum bun si sa va intoarceti mai senini si mai impacati cu lumea si cu voi insiva.

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Emanuela multumesc pentru informatii! Bine ca i-a trecut burtica puiutei mici. Sa se puna repede pe mancat, sa recupereze!

Briana, inseamna ca eu trebuie sa ma simt super grasa ca am 1.60 si 58 kg. Oricum, iti doresc sa iti faci timp si pentru tine, sa reusesti sa faci tratamentele cosmetice dorite si sa arati ca o diva!

Delia sunt perfect de acord ca Pilates sunt f. bune! Am si eu 2 filmulete cu exercitii de 20 de minute care nu sunt foarte dificile, dar simti ca iti pun muschii la treaba. Am mai gasit pe net, in reteaua locala, un set de exercitii tot de 20 de minute, special pentru fund si picioare. Alea mi s-au parut mai dificile. Adica nu prea am reusit sa fac fiecare exercitiu corect, pana la capat. Eu am facut o perioada, inainte de a ramane insarcinata, acum ... parca nu mai am timp uneori nici sa ma pieptan sau sa ma spal pe dinti dimineata.
Nu stiu cum reusesti tu sa te descurci cu 2 copii, servici si acum si facultate. Esti tare ! Ai toata admiratia mea!

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput

Daca tot vorbesc singura, sa spun ce ma framanta. Mei... ma gandeam la Anca si la minunata ei Oani care stie asa multe si m-am apucat de vorbit mai mult cu copii. Ex: desupra patuturilor lor am pus niste stelute fosforescente (asa scria pe punga, dar a trecut fosforescenta demult), ai mei copii, cu ochii si degetele pe ele. Eu, insist, tare si clar, de vreo 4-5 ori : "stea". Primesc hilizelile de rigoare si atat. Vine soacra'mea in vreo 10 minute: "stelutzele, da, stelishoarele" Ce sa priceapa saracii copii? Si asta e un mic exemplu. Si daca nu i-as fi spus de mai multe ori sa nu mai foloseasca diminutive, dar parca anumit le scoate din ea. Ca si vorbitul peltic si cu strambaturi.
Am la mobila din sufragerie niste rafturi in spatele unei usi cu geam de sticla. La aia Rares nu ajunge inca sa o deschida,asa ca am pus acolo tot ce nu trebuia sa pice pe mana lor. Mai admira ce am acolo prin geam, cand il iau in brate se mai intinde, dar ii spun de cate ori am ocazia ca "nu,nu e voie". A inceput sa priceapa si el ca nu e voie. Vine soacra'mea, Rares tocmai se dadea cu fundul de pamant ca nu ii faceam nu stiu ce moft (eu il ignoram de zor, ca sa invete ca nu tipand rezolva treburile). Ea il ia si glontz la usa aia, o deschide, il lasa sa se serveasca cu ce ii poftit inima. Si eu ma chinui sa fac educatie cu copiii.

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput

Buna seara Laura! Am intrat si eu o fuga daca am vazut ca mai am si eu companie.....

Imi pare tare rau ca sunt maraiti puii tai mici, cine stie ce au... Si Mario ma ingrijoreaza putin, dar nu e marait, ci doar de destul timp face kk mai molicel, desi papa numai banana, orez cu roscove si supa mai mult din morcovi... cred ca i s-a si acrit deja... si are bubite la fund care nu mai trec odata.... si imi mai si face din cand in cand putina febra (38.2) Am crezut ca urmeaza iar un episod de rosu in gat, dar vad ca se prelungeste de o sapt starea asta si nu apare nici un element nou.... Si eu ma gandesc ca o fi de la dinti, desi ceva clar nu se vede in gurita, doar in dreptul a 2 masele este mai umflat dar sunt departe de a iesi... O fi tot rosu in gat dar o faza mai usoara datorita rybomunilului si a vitaminei c pe care i-o dau zilnic.... Habar n-am dar sper sa nu se agraveze!! Si va tin si voua pumni sa treaca maraiala si supararea puilor! Si pe tine te inteleg perfect cu soacra.. e tare nasol sa vina altcineva si sa faca pe dos decat spui tu..... Eu le-am interzis parintilor mei sa faca altfel decat l-am obisnuit eu, daca il cert si incepe sa planga le interzic sa-i caute in coarne si sa-l bage in seama ca sa stie ce are voie si ce nu (pt ca praslea stie f bine de cearta si cum ma ratoiesc la el vine si targe de mine si daca vede el ca nu il bag in seama se pune pe jelit...mama mama!!!!) E greu, si iti doresc multa putere sa suporti astea si sa treci peste!! Macar ai o consolare si tu, ca sotul te iubeste si te ajuta atat si merita sa o suporti si pe mama lui..... Iar cu timpul, pai te cred ca la 2 copii xare alearga fiecare in alta parte nu mai gasesti nici macar cand sa respiri! Esti o mama super! Te pup si eu acum si pe celelalte fete (care o mai citi pe aici..... ca vad ca s-a lasat o liniste......) si mai vb maine!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

MONICA,ITI SCRIU si pe PM ,in caz ca intri mai repede,din pacate la ambele variante nu mai sint locuri disponibile.
Doar la Pensiunea de care iti scriam mai au o camera dubla la 800.000 pe noapte pt.Luni,Marti si Miercuri
Mai e o pensiune in Piata Unirii si incerc sa aflu acum daca mai au locuri.

Mergi la inceput