Inimioare de iulie-august 2005 (4)
Raspunsuri - Pagina 11
Monica-Elena spune:
emaaimee si Mihnea exact la o saptamana de la Priorix a facut reactia.L-a tinut 3 zile temp. Slava Domnului ca a facut doar temp, altceva nimic si am rezolvat cu antitermice la 4 ore si impachetari cu otet. Multa sanatate lui Oana!
Pupam piticii si mamicile!
Laura o sa vin saptamana viitoare la Iasi la sfanta Paraschiva cu Mihnea ptr ca ani de-a randul am venit la Iasi si m-am rugat numai cand am fost gravida nu am fost ptr ca am stat la pat si acum vreau sa merg cu Mihnea.
Giana spune:
Simona,fetelor,Nu eu am trimis acel virus ci chiar VIRUSUL.De la mine de pe ID a fost trimis la toti din lista.Nu stiu cum l-am capatat si doar ce-mi formatasem pc-ul.Cred ca nici nu maiintru ca ma doare capul...!!!IMI PARE RAU!!!
GeorGiana de Dani
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine
pisicut spune:
Laura, felicitari pentru progresele puilor. pe Bianca sa-i treaca repede cucuiul. Si Alex mananca doar daca ii dau si lui o lingurita in manuta sa amestece in mancare si din cand in cand o mai baga si in gurita ( goala, pierde continutul pe drum).
Caterina, multumim pentru reteta, dupa masa o fac si eu.
Luminita, si eu mai alaptez. Desi am multi contra, nu vreau sa renunt. Parca si Joker mai alapta (sper ca Edutz este bine si voi la fel si ca ne mai citesti, chiar daca nu mai scri).
emaaimee felicitari tie (este si meritul tau, ca te ocupi si ai rabdare cu fata) si Oanei pentru vocabular asa bogat. Si Alex nu tace toata ziua din gurita, dar nu spune asa multe. fata carliontata.
Gesi si de voi ne e dor, va dorim numai bine.
Numai bine si fetelor care ne scriu mai rar, asteptam vesti de la voi.
caterina71 spune:
Briana, e super buna, am gustat si noi ce-a ramas de la ea, data viitoare am zis ca fac dintr-un kg de dovlecel, sa mancam si noi masa de seara in familie, meniu identic…
Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)
Alexa mititica
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze... din primul an
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan" target="_blank">Alexa, dupa 1 an
caterina71 spune:
Albinutzza, ai ceva vesti? Pupam Luca voinicutz si strengar!
Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)
Alexa mititica
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze... din primul an
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan" target="_blank">Alexa, dupa 1 an
lulu75 spune:
quote:
Originally posted by Simonaci79
Am mai revenit putin pt ca am citit ceva care m-a ingrozit pur si simplu..... La un sub despre divort, o fata (evident dupa ceea ce spune ca fara copiii....) spune:quote:Doamne!!!! Eu nu am rezistat fara sa spun ceva... Pai dupa divort am suferit 2 luni sa zicem ,dar dupa moartea unui copil????????? Doamne fereste!!!!!!!!!!! Cred ca as muri!!!!!! Cum sa spuna asa ceva?????????? Asta te traumatizeaza pe viata! Gresesc eu? Sunt prea exagerata? Am crezut ca innebunesc cand am vazut comparatia...... Poate am luat-o pe aratura dar asa simt eu......
divortul este considerat a fi la fel de traumatizant ca si moartea propriului copil
gata, nu va mai stresez, plec la culcare.... Pupici!
Simona mamica lui Mario-Gabriel, praslea cel vesel si voinic - 22.07.2005
Poze Mario Gabriel
Ai dreptate! Nici nu cred ca se pot compara ca grad de suferinta.
Luminita, Gabi si Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)
Album Andrei
Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774
lulu75 spune:
Eu cred ca voi suferi foarte tare cand nu voi mai alapta, desi Andrei are 8 dintisori si 4 maselute si ma musca de titi de imi vine sa plang. Dar e asa de scump cand papa. Ma mai gandesc si la faptul ca decat sa ii dau alt lapte, mai bun e de la mami. Ei daca nu pot renunta la alaptat, il alaptez pana se insoara si gata. Ce mare tragedie?
Luminita, Gabi si Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)
Album Andrei
Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774
Monica-Elena spune:
Laura apropo poti sa imi dai idei de pensiuni din Iasi si preturi? Te rog daca ai timp. Si inainte sa plec o sa te rog s aimi zici si mie vremea la Iasi ca sa stiu ce hainute ii iau lui Mihnea si daca este cazul sa imi iau un radiator cu mine ca stiu din anii trecuti ca deobicei de sfanta Paraschiva era f frig.
palmyrah2002 spune:
quote:
Originally posted by Monica-Elena
Laura apropo poti sa imi dai idei de pensiuni din Iasi si preturi? Te rog daca ai timp. Si inainte sa plec o sa te rog s aimi zici si mie vremea la Iasi ca sa stiu ce hainute ii iau lui Mihnea si daca este cazul sa imi iau un radiator cu mine ca stiu din anii trecuti ca deobicei de sfanta Paraschiva era f frig.
Monica mamica unui globulet de aur - Mihnea-Gabriel
Esentele tari se tin in sticlute mici.
Monica cind ajungeti la Iasi?Acum ploua, e urit si rece!
"relatare in direct din Iasi...."
Pupici!
palmyrah2002 spune:
Monica,acum am citit pagina 7 si am inteles ca vii la Sfinta Parascheva;poate reusim sa ne vedem chiar daca sint pina la 5 la serviciu!
intra pe www.laiasi.ro,sau www.inoras.ro,poate gasesti ce te intereseaza , ma refer la preturi.Incerc eu acum sa caut ceva!