FIV in Ungaria 3
Raspunsuri - Pagina 27
pussi spune:
adica, mie nu o sa-mi faca AHA????????? la auburn i-a facut din prima.. eu parca sa stiu..
PUSSI
Kariris spune:
mai dar figuri sunteti... daca tot mergeti pe meleaguri straine si nu va face AH din primul spuneti si voi ca sunteti la al treilea ca nu au cum verifica!
Crinuta azi am inceput injectiile...singura de la prima injection! pup dulce fata.
crinuta71 spune:
Pussi scumpa, nu stiu, mie asa mi-a spus dr.. Dar mai bine sa-l intrebi data viitoare. Poate tie iti face cu blastocist. La Auburn i-a facut hatching?
Lachi prima injectie e mai greu de facut. O sa inceapa sa-ti placa pana la urma sa ti le faci (glumesc, dar daca te obisnuiesti sa ti le faci tu, nu o sa mai vrei sa ti le faca altcineva, la mine asa a fost). Iti doresc din tot sufletul sa reusesti de data aceasta.
poze
andicu spune:
Valoare beta hcg 360.4 + test sarcina clearblue pozitiv ( facut azi-dimineata inainte de test) !!!
Imi vine si mie randul... /Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!
internet spune:
Andicu felicitari , ma bucur din suflet pentru tine,ai grija de . Te pupam
Pussi, Crinuta, urmati voi
Tia si Daria
Delia21 spune:
PUP si felicit graviduta si i urez o sarcina usoara ,cu nastere usoara si bebe sanatos si norocos.Si pe cand vei merge la doctor ca sa-i auzi inimioara?Poate in -3 saptamani?cat timp ti-a zis sa continui cu progesteronul?Sunt asa de fericita pentru tine,caci doar am deschis petrecerea pe pagina trecuta.
FELICITARI DASHA SI ANDICU!!!
andicu spune:
Multumesc mult, dragelor!
Delia, a soptit bine Rudy al tau la Doamne-Doamne, ca uite, mi-a dat si mie un ingeras in burtica! acum sa dea DD sa ramana acolo bine si sa creasca sanatos!
Mi-a zis dr sa repet luni beta hcg-ul, si la eco sa merg de azi in 2 saptamani. si inimioara se va auzi peste 3 saptamani. Mi-a mai spus ca e f fericit, ca sunt a4a astazi care-l suna si-i da vestea cea mare! asa ca fetelor, fiti super-optimiste, ca reusesc o gramada de fete acolo! inclusiv prietena unei cunostinte din Timisoara, care tot cu el a facut FIV cu 2 zile inaintea mea ET-ul, a reusit! prima data si cu 2 embrioni; si , Pussi!!!- era dupa 5 inseminari, la primul FIV!
Imi vine si mie randul... /Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!