FIV in Ungaria 3
Raspunsuri - Pagina 26
laviniaN spune:
Magda imi pare tare rau ,dar gandeste pozitiv si mergi inainte...o sa reusesti.
te-as ruga sa-mi spui la ce medic ai fost la budapesta cred ca voi merge si eu acolo.
Fetelor multa bafta.
Va pup LAVINIA.
Mi-Ka spune:
andicule iti tin si eu pumnii pe maine si ma rog la Doamne-Doamne pentru tine
auburn, trebuie sa fii optimista si sa nu mai citesti toate tampeniile asa cum facut si eu si sa te stresezi degeaba...crede-ma ca nu face bine .
pussi, Liana30
crinuta71 si zori pentru voi pupici multi de tot
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mika_2702/album?.dir=/4894re2
magda76 spune:
lavinia eu am fost la Dr. Kovacs Peter. E un super doctor, tinerel... si are niste ochi albastrii...
chivutamonica spune:
Magda,...doct.numai cind se uita la tine cu ochii aceia,poti ramine ,ai mare grija...
pe toate,MONI
Delia21 spune:
Chivuta,iubita,nu am inteles intrebarea pe email,te rog sa revii sa ma luminezi.
Pussi,si eu sper sa fii urmatoarea, dupa Liana,deci...vezi ce faci!lianoooo,care-s noutatile,ca fusei plecata si nu uramrii chiar tot.deci,te rog pune-ma la curent,nu electric,cu ce mai facusi.Pup fata de tei si tei ori.Magda,nici eu chiar nu inteleg de ce doctorii astia nu fac tot ce e posibil ca sa maximizeze sansele de a ramane gravidute pacientele.da defapt,cred ca stiu,la urma urmei pentru ei este o afacere si....de ce sa ramana toata lumea chiar din prima.Aici la toata lumea de exemplu se da progesteron numai si numai injectabil,tocmai pentru ca e cel mai eficient,desi doooare si te saturi de facut vreo 12 saptamani cate una in fiecare zi.Capul sus si sa fie cu noroc data viitoare.Pup fata.Andicule,eu sunt 100% ca vei primi o veste buna,asa ca eu incept cu galeria si felicitarile de pe acum
pussi spune:
Andicu
Magda, lavinia cititi in spate la, tot la capitolul 3, mai e o fata Norasorana carea fcaut FIV la Budapesta, din pacate rereusit, pe ea a programat-o deja dr. pe 09.11, va da ea mai multe detalii
Magdaeu o sa-l intreb clar pe dr. meu de blastocist si o sa-ti spun si tie, sa ne spui ce ti-a raspuns medicul la mail
Crinuta vreau mai multe detalii despre urmatorul FIV
Zori, Auburn vreti sa ne vedem maine acum incep eu sa va stresez
Mika, Leliuta ce fac bebicele???
PUSSI
Kariris spune:
Andicule NOROC CU CARUL iti doresc sa ai parte de un rezultat pozitiv azi, iubita! eu am inceput azi injectiile.
Magda imi pare rau ca nu ai reusit si sper ca a doua oara sa fie cu noroc! asa este cum ti-a spus "ochi albastri": AH si transfer de blastocyt (dar mai ales AH) se face la femei trecute de 35 de ani care au deja in istoric 2-3 fiv nereusite. Blastocytul are sanse mult mai mari sa se fixeze dar pentru asta trebuie un pic riscat la embrion, pentru ca unii nu rezista asa multe zile si se opresc in evolutie, deci e preferabil sa se puna mai mic si nu blastocyt; Nu sunt foarte documentata cu blastocytul dar am inteles ca e mai delicat decat cu embrion mai mic.
Fetelor bafta multa!
Crinuta o mie de
crinuta71 spune:
Magda imi pare rau.
Andicu te astept cu vestea buna.
Lachi iti tin pumnii sa fie bine. Ai inceput tratamentul?
Pussi sa-mi spui si mie ce iti zice dr. in legatura cu blastocistul. Mie mi-a spus ca face doar la femei de 20 si ceva de ani (deci sub 30) si e preferabil ca sterilitatea sa fie de natura tubara. Desi si eu stiam ca si Lachi, din ce am mai citit.
Hatching mi-a facut si mie ca ma apropiu de 35 de ani si mai am un FIV nereusit, dar am insistat si eu sa-mi faca (mi-a spus ca face peste 35 de ani si mai multe FIV-uri nereusite; insa depinde si de cum se dezvolta embrionii).
pentru toate
poze