FIV in Ungaria 3
Raspunsuri - Pagina 17
profa spune:
daniela 76
merci mult de tot pt informatii.Astept sa treaca luna asta,sa vad ce se intampla,ca in z 13 am avut un ovul de 23 mm si un endometru de 9mm,in 3 straturi,si dr. zicea ca e super,desi eu cred ca ar fi fost si mai super un endo mai maricel.Sper din tot sufletul sa am un test cu 2 liniute,dar daca nu,voi lua calea Szegedului,ca aud tot mai multa lume in jurul meu laudand profesionalismul celor de acolo.Merci mult de tot!
andicu,
Mama,ce embrioni super ai avut!Sigur sigur o sa ramana 1 bb!!imi amintesc de vara-mea ,care prin 99 a facut FIV la TM,si i-a pus 3 embrioni ,2 de 7 si unul de 5cel.,si a ramas unul...!!!Bafta multa,tinem pumnii!!!
Bata multa la toate fetele!!!
pussi spune:
Saluti!!!
a mai trecut o zi fara ..., deja ma simt bine, nu-mi mai sta capul acolo si sunt asa de mandra de mine... dar ce ma enerveaza ca toata lumea ma intreaba daca sunt gravida
Mai am o problema care imi umbla prin cap... de ce vrea Chivu sa produc numai 5-6 foliculi??? Nu o sa am o productie prea mare si ce mai lege din ei??? Voi cati ati avut la primul FIV???????
Andicu stai acolo cuminte cu puiutii tai...
Crinuta sambata astept vestea buna....
Zorinu mai stiu exact cand trebuia sa mergi la eco...BAFTA!!! si astept vesti si vreau sa vad si pozele cu BBica
Jubica atunci cred ca dr. tau stie mai bine... sa nu-ti fie frica de laparo... e super simplu
va pup pe toate
PUSSI
steliana04 spune:
pussi, eu la primul FIV am avut 6 foliculi cu 5 ovocite, la cel de al 2-a am avut 5 foliculi de unde au rezultat 3 ovocite. Asa ca 6 foliculi este bine cred eu, pentru a fi si calitate.Bafta maxima.
Pumnii stransi pentru crinuta si andicu, sa veniti cu vesti bune.
Pentru toate fetele care acum sunt in tratament, muuuuuuult noroc!
cornelianeli spune:
quote:
Originally posted by pussi
Saluti!!!
a mai trecut o zi fara ..., deja ma simt bine, nu-mi mai sta capul acolo si sunt asa de mandra de mine...
stiam eu ca vei reusi!!!!vezi nu-i chiar asa greu si daca treci de faza de 2-3 saptamani va fi foarte usor
felicitari
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
SA O AJTAM PE BARBYE
POZE
Avalon spune:
Crinuta, ma gandesc la tine si iti doresc din tot sufletul sa reusesti
Pussi, bravo, tine-o tot asa ca esti pe drumul cel bun
Andicu, sa fie cu noroc! Poate ai parte de gemeni, ai sanse mari! Tu ai stat in Timisoara intre punctie si ET? Cat timp inainte de punctie se face monitorizarea la Szeged?
Fetelor, tot citesc ca unora vi s-a prescris progesteron injectabil, la noi in farmacii cum se numeste, progesteron, sau e vorba de gravibinon?
andicu spune:
Avalon, multumesc. Eu am stat tot timpul in Timisoara.
Chiar si inainte si dupa ET am revenit in aceeasi zi in Timi. Dr a zis ca nu e nici-o problema. Prrogesteronul chiar asa si se numeste, insa l-am luat din Ungaria, nu stiu sigur daca se gaseste sub acelasi nume in tara. Monitorizarea o incepem de obicei in a5a zi de tratament si continua cam la 2 zile. Punctia vine dupa 7-10 zile de tratament, depinde de cat iti prescrie dr , iar ET aproape intotdeauna la 3 zile, in rare cazuri cu 1 singur embrion, chiar la 4 sau 5 zile. Mika a facut ET la 4 zile, la fel si Auburn.
Imi vine si mie randul... /Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!
Liana30 spune:
bun venit jubica
va tin pumnii stransi stransi!!la toatee!!
sunt pe fuggaaa..plec acum spre unguri..maine dimineata imi recolteza pt hepatita..sa'mi tineti pumnii..am mare nevoie!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu...sufla..."
"Nimic nu-i imposibil!"
pussi spune:
LIANA stai linistita, pe langa legatura deja ff stansa am si eu nevoie de o colega de stimulare
o sa fie bine..
Andicuma gandesc la tine, si nu-mi place ca pleci si nu pot sa beau dupa tine
Avalon, cornelianeli, Steliana multumesc pentru incurajari
Zorice face Bebica???
Stie cineva cand isi face Crinuta testul???????
PUSSI
andicu spune:
Pussi, Crinuta face testul sambata.Daca iese cu bauta,
rezolvam noi cumva!
Liana, bafta multa maine!
Imi vine si mie randul... /Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!
Laura Ioana spune:
Liana tin pumnii stransi, stransi pentru maine
Andicule Doamne ajuta sa ramana bebeii in burtica
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye