Vine barza? 27
Raspunsuri - Pagina 11
iuca spune:
Chiquimultumesc, sper si eu. Fetelor care asteptati II, va doresc sa le vedeti cat mai repede.
vio
irlandeza spune:
Alina sunt bine , Z 10. Nu prea mai am timp sa intru ca merg si la scoala dupa servici . M-am uitat putin sambata sa vad ce ati mai scris.
In rest alte noutati nu am. Incerc sa ma detasez putin de probleme de masurat temp. , teste si restul... ( desi nu reusesc intr-u totul),nu prea am nici timp, dar nu am incetat cu .
Sper sa auzim vesti bune.
Noi 2 singurei
X-ray spune:
irlandez-o cu sa nu te lasi....ca e pacat!
stiu cum e sa nu ai timp,am avut si eu o saptamana ...si a inceput una la fel.
acum macar nu prea am timp sa vad ce simptome am sau nu am,dar tot sper sa se intample minunea...
alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
Roxali spune:
Sper ca sa prins si la mine ceva luna asta , daca nu atunci testez gigei -spermograma.
Ali
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Fetelor, la mine vine...bebe! Sa va ajute Cel de Sus si pe voi!
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!
Uraaaa,uraaa ce bucurie.Pupici si sa fiti sanatosi amandoi.Sarcina usoara iti doresc.
anca
Raza de soare spune:
Fetelor, la mine vine...bebe! Sa va ajute Cel de Sus si pe voi!
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!
anaoi spune:
Buna fetelor!
Desi am scris si la o alta tema m-am gandit ca ar trebui sa postez si aici.
Nu stiu ce sa zic dar ori imi vin musafirii nepoftiti ori ... . In afara de durerile de burta, de san, de spate, eventual pofta de mancare (nu stiu daca e de la asta dar am luat si nicste VITAMAX) putin somnic (asta sigur ca sunt cu mai multe pe cap, am ajuns sa dorm 6-7 ore / noapte si cateodata desi, este ora inaintata nici nu pot dormi) mai mi-a aparut o pata pe chilotel azi; este de culoare roz-portocaliu, sunt in Z27 si teoretic azi maxim maine ar trebui sa-mi vina. Prin Z20 m-am mai trezit cu o pata rozalie pe chilot si in Z26 cu o pata roz-portocalie; zilele trecute am mai observat ca parca am avut o secretie mai abundenta fata de alte zile; nu stiu daca aceasta pata este tot un fel de secretie sau nu cert este ca este destul de uscata. Am uitat sa va spun ca parca simt ca ard ori oi avea temperatura ori nu stiu. Se aproprie "scadenta".
In Z26 am facut un test dupa amiaza si a iesit negativ. Voi ce ziceti? Sa fie oare ceva sau tot fel de fel de semne premenstruale. Nu stiu.