Vine barza? 27

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by geany_bc

quote:
Originally posted by ancadragoman

Am nevoie de voi.Povestea este urmatoarea:CM a venit pe 30 septembrie(dupa o intarziere de 9 zile)si a tinut 2 zile,urmatoarea zi nu am avut nimic ,iar dupa inca o zi s-a instalat dinnou doar ptr o zi,iar azi am gasit niste pete maro.Aveti idee ce poate fii?Pupici

anca dragoman

Cred ca ar trebui sa faci un test de sarcina pentru linistea ta.

M-am gandit si eu ca poate fii o sarcina,dar nu am nici o simptoma.Multumesc pentru raspuns.

anca dragoman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

buna seara fetelor!

da pe unde e toata lumea???
eu - Z 20 din un CM super-regulat de 25 de zile! sincer nu mi-am facut pana cum vreu teste de sarcina da` oare cate zile tre sa astept pana sa-mi fac unul?

ioana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ioanara23

buna seara fetelor!

da pe unde e toata lumea???
eu - Z 20 din un CM super-regulat de 25 de zile! sincer nu mi-am facut pana cum vreu teste de sarcina da` oare cate zile tre sa astept pana sa-mi fac unul?

ioana

Te pup si se pare ca suntem doar noi 2.
Testul poti sa il faci in prima zi dupa ce a intarziat CM ca sa fii sigura.
Sa auzim de bb.

anca dragoman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

fetelor nu mai vine barza la nimeni?
eu sunt z16 ,teoretic ovulatia s-a produs,si astept...
chiqui sper ca esti bine si ti si bb

alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

alina.a. Sper ca ti s-a prins ceva la ovulatie. Mamaaa de abia astept sa iti treaca astea doua saptamani sa te iau la mamici de iunie . Eu cred ca sunt bine, nu am simptome deloc, maine as vrea sa ajung la dr. As avea 6 saptamnai de la ultimul CM, dar cu ovulatie in ziua 20, deci bebe ar avea doar trei saptamani, nu patru. Nu stiu daca sa ma duc sau sa mai astept.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Chiquitita oricum varsta sarcinii se calculeaza din prima zi a ultimei menstruatii (UM) si la 6 sapt se vede si embrionul, asa ca poti sa mergi linistita la eco. La eco se vede embrionul de la 40 de zile de la UM. Sa auzim numai de bine

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Chiqi, eu ti-as zice sa te duci la dr.
Fetelor, eu sunt in Z14 DPO si mi-au venit rushii. Am stiut cand a fost ovulatia, am prestat si rezultatul ma face sa .

vio

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ioanara23

buna fetelor!
eu sunt Z23 din CM 25! tare mai sper sa fie samburelul mic si iubit plantat acolo in burticuta! luna asta sper ca DD sa ne aduca bebelinul pe care il dorim atat de mult! ah............stiu ca trebuie sa mai am rabdare........da abia astept Z25 sa fac un test de sarcina...sincer, nu am mai facut pana acuma nici unul, de aceea nici nu stiu care ar fi cat de cat mai clar...

ioana

sper sa fie bb si dupa ce faci testul sa ne dai de veste.Pupici

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

buna fetelor!
eu sunt Z23 din CM 25! tare mai sper sa fie samburelul mic si iubit plantat acolo in burticuta! luna asta sper ca DD sa ne aduca bebelinul pe care il dorim atat de mult! ah............stiu ca trebuie sa mai am rabdare........da abia astept Z25 sa fac un test de sarcina...sincer, nu am mai facut pana acuma nici unul, de aceea nici nu stiu care ar fi cat de cat mai clar...

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

chiqui si eu as vrea!!!!!
acum sa vedem poate pe miercuri apare o sangerare de nidare....mai sti..
draga mea dar tu trebuie sa mergi rapid la medic,nu neaparat sa vezi "patuta" la eco,cat sa-ti dea trimitere pt analize si tot tacamul....
irlandeza ce mai zici?

alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput