Centura prenatala

Centura prenatala | Autor: monu

Link direct la acest mesaj

Buna,
sunt mami de bb mic - 1 an si 4 luni, iar acum sunt gravida in 5 luni. Simt nevoia unei centuri prenatale. Ati mai folosit asa ceva? Care e cea mai buna marca? Nu as vrea sa imi cumpar una si sa se strice imediat.
Ma punteti ajuta cu un sfat?

20+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Eu am folosit o perioada o centura care era exact asta: o banda lata cam cit trei sferturi de palma si care se inchidea cu scaiet. O perioada mi-a folosit pentru ca imi sustinea spatele, dar apoi am renuntat la ea ca mi s-a parut ca ma stringe prea tare si am corolat eu purtarea centurii cu niste dureri de ovare (?) pe care le-am avut la un moment dat.
Am mai vazut si altele mai sofisticate formate din doua curele: una vine sub burta si alta deasupra.

Fiecare femeie e diferita si e greu sa te iei dupa ce i-a placut altcuiva.
Cred ca una buna e facuta dintr-un elastic suficient de tare ca sa sustina burta si spatele, dar in acelasi timp destul de flexibil ca nu te simti ca in chinga.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

m-ar interesa si pe mine informatii despre centurile prenatale, care model este cel mai bun, la ce pret sunt, cam de cand pana cand pot fi folosite?

iriss

Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Eu am primit o centura prenatala, marca Anita parca (sunt cele mai bune si sunt si cele pe care le gasiti la 1 milion si ceva pe site-urile noastre), insa din pacate nu mi-a fost de folos. Desi am fost entuziasmata, cand am inceput sa o port (luna a 7-a) ma durea rau rau spatele de la ea...cum o dadeam jos, cum dispareau durerile...Nu inteleg, caci in mod normal trebuia sa fie invers...am insistat io vreo cateva zile, ca am zis c-o fi chestie de obisnuinta, insa nu s-a putut nicidecum...ma durea tot mai rau spatele...asa ca am renuntat la ea...Prietena mea,in schimb, cea care mi-a si facut cadou aceasta centura, mi-a spus ca pe ea a ajutat-o tare mult...asa ca depinde de fiecare cred...

Oana 30+ cu Denis Cristian

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Eu am avut centura prenatala de la Anita, cumparata de la magazinul Rococo. Pretul, din cate imi aduc aminte, in jur de 1.500.000 lei. Dar mie mi-a fost de mare ajutor. Chiar m-am felicitat ca am achizitionat-o. Apoi dupa ce am nascut i-am imprumutat-o finei mele, care a fost tare multumita.

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput