sfat privind un prematur aflat pe muchie de cutit
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
malla spune:
catrinuta, stai sa iti zic ceva:
Am o cunostinta care a nascut un baiat la sase luni avand greutatea de 800de grame, l-au tinut la incubator pana a luat in greutate. A fost greu pt. parinti ca le spunea medicul ca nu o sa traiasca, si se asteptau sa moara de la o zi la alta. Dar daca are zile sa stii ca va trai:) Uite acuma ei sunt fericiti, au botezat de curand si nu mai e nici un bai cu copilul nascut prematur. Eu zic sa fii laturi de parinti si sa ii incurajezi cat poti de mult.
Alt caz: prietenul sotului meu s-a nascut cu 800de grame la sapte luni, si acuma e bine mersi sanatos, si mult mai implinit ca soptul meu care s-a nascut la termenul de 9 luni si cu o greutate buna. Concluzia e ca Dumnezeu ne da zile de trait si daca avem zile, traim, daca nu, nu! Nu conteaza ca esti nascut la sase, sapte luni:)
Andrei si Adriana
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Sheannamp spune:
Oh Doamne! Si eu chiar am intrebat ce mai face Stefan acum cateva zile pe celalat topic!
Imi pare tare, tare rau!
Condoleante parintilor! Sa le dea Dumnezeu puterea sa treaca cu bine peste aceasta tragedie.
Acum Stefan e ingeras si nu mai sufera si ii va ocroti de acolo de sus!
Stiu ca nu se poate spune nimic care sa iti dispara suferinta in aceste momente dar poate ca ce am citit eu despre copiii care mor foarte devreme sa ofere o palida consolare parintilor.
Se pare ca acesti copii sunt de fapt suflete foarte curate si foarte evoluate care numai au nevoie sa traiasca mult pe pamant ca sa atinga desavirsirea si atunci isi aleg niste oameni deosebiti drept parinti pentru ca scurtul pasaj prin viata asta sa insemne ceva. E cam budista teoria asta dar cand eram intr-o perioada foarte dificila cu baietii mei m-a facut sa ma simt mai bine si parca sa indur mai usor clipele acelea.
Dumnezeu sa-l ierte!
Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!