Prichindei martie - aprilie 2005 (112)
Raspunsuri - Pagina 29
raresionut spune:
'neata....
Ana,multumim,
.... poate ai dreptate ca transaminazele marite pot indica si prezenta parazitilor, dar coproparazitologicul e ok ( intr-adevar nu i-am facut decat o singura proba) si ajung de-abia luni la medicul pediatru. Oricum o sa facem o cura cu Helmiflores si ulei dovleac.
Mi-a placut cum ai descris-o pe Eva
in concurenta acuta la birou cu Victor
.
Mamacita,
vizionat link-ul si cum noi suntem la achizitionat ghetute mi-am luat punct de reper un model de pe site. Mi-e teama sa fac comanda pe net, Rares are piciorul putin mai lat si poate nu o sa-i vina.
Ionela,
ce se simte Dora, cum a trecut noaptea?
Zuzu,
cum te mai simti?
Andruzza, Catxo, Coco , Carmenduta nici un semn?
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
andira spune:
Mamacita, multumim pt link, chiar trebuie sa le iau ghetute la amandoua, in pauza imi arunc si eu un ochi.
N-am apucat sa-ti spun ca-mi pare rau pt cazatura lui Alexut, stiu cum te simti (cred a fiecare dintre noi a patit-o la un mom dat), si ma bucur ca i-a trecut si ca n-a fost mai rau.
Banuiesc ca intre timp ochisorul si-a revenit de tot, asa-i?
pt amandoi!
Eu, mama toanta, i-am facut alt pocinog Irinei: i-am pus niste totosi ca sa nu-i fie frig la picioruse (ea de obicei sta in casa cu niste tenisi, dar am zis sa mai schimb) si nu mi-am dat seama ca alunca zdravamn cu ei.
Si era la noi in dormitor, pe parchet, si nu stiu cum s-a repezit sa ia ceva din pat, a alunecat a cazut lovindu-se cu gurita de marginea patului. Am zis ca innebunesc cand am vazut-o cu sange in gura. Nu era mult, dar indeajuns cat sa ne speriem. Pana la urma am rasuflat usurati ca era nitel gingia lovita, dar nu si dintisorii, care au scapat intregi si nevatamati. Insa mi-a ajuns, imi venea sa mor cand mi-am dat seama cat NU m-a dus capul....
Va mai povestesc de ele dupa ce mai fac ceva pe aici, am si vesti mai bune...![]()
ligia13 spune:
Neatza! 
danutza, imi pare rau pt ce s-a intimplat, te cred ca esti necajita, dar sunt sigura ca nu e nimic, bb acolo in burtica e protejat!
zuzu, am vazut pozele si v-am adimirat. Ce-mi place de Bubu si ce imi vine sa o maninc pe Sofia!
Mersi de info c lintea, me-a dat mamacita o reteta si mai demult, dar eu nu am inceract, deci pot sa declar ca nu am mancat linte niciodata
connie, pozele cu Raduc sunt aici
Ale voastre nu se vad din pacate!
Distractie placuta la Roma! Eu nu am vazut Italia (inca
).
E in plan pt anul viitor, nu stiu daca incape si Roma, noi vrem sa mergem de fapt la mare. Uite ce vorbesc eu, cand tocmai ne pregatim de iarna!
Va pup, ca de 1 ore cred ca ma chinuiesc la termin mesajul asta!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
ligia13 spune:
Ana, eu in primavara i-am facut o cura cu echinaceea,catina si propolis lui Radu . Acum am inceput din nou. Si atunci si acum i-a crescut pofta de mancare, de altfel citisem undeva ca si catina si propolisul cresc pofta de mancare!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
dariaevelin spune:
danuta intelegem lipsa chefului de scris,e si normal.
pt omu' cu proptitul "utilajelor" pe casa lu' bb mic,bine ca e ok,stai linistita sa nu transmiti stresul puiutului.
zuzu,linistire,relaxare,sanatate,tensiune fixa ,normala,neoscilanta!Somn lin lui Bubu.
nu cunosc nimik legat de linte![]()
andira,astept povesti despre surori
ana...saracutul Viktor!Dragul de el,oricum povesteai ca era destul de speriat dupa episodul precedent(*primavara,cred) de enterocolita si ca respecta toate indicatiile tale cu sfintenie.Sanatate si rezistenta cumintelului!Superba scena frateasca
!
alina- nu te ingrijora,vorbeste cu dr si vezi acre ar putea fi cauza. Pupici blondului frumos!
noi suntem bine,sanatosi,grasi,veseli si frumosi
. Episodul de laringita a trecut ca si cand n-ar fi fost
.Nici de tusit n-a mai tusit,i-am facut un ceai de ceapa,da n-a prea baut.In schim a trecut...pe nesimtite
.
Poze frumoase cu noi
filmulete dragute
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
ligia13 spune:
azi scriu pe fuga, si nu pot decat measje scurte.
raresionutz, am vizionat ieri poze cu dragalasul de Rares, cam putine adevarat, dar mi-a placut de el.
daria, super ca s-a dus asha repede laringita lu Brien!
rrox, Radu maninca 3-4 mese pe zi, are zile si zile, deci nu pot sa-ti raspund exact! Uneori cand doarme mai putin, maninca mai mult, aletori doarme 4 ore la prinz, nu mai apuca sa manince decat 3 ore pe zi!
Da, de 3 zile doarme cate 4 ore la prinz!![]()
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
rrox3 spune:
Am deschis 113
Mai tarziu nu stiu daca mai apuc. ![]()
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi