Prichindei martie - aprilie 2005 (112)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Ce am gasit despre linte,poate va intereseaza:
-se poate introduce in alimentatia copiilor dupa 1 an;
-este o sursa bogata de proteine.Contine fibre,complexul de vitamine B,minerale si fier.

Deci pofta buna tuturor!

Si un articol interesant aici:
http://www.jurnalul.ro/articol_2273/leguma_care_ii_imbuna_pe_zei.html

Mami de pufulet pufilos si Sofilina ursulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Pai, sa spunem si noi "La multi ani! an-k "

Pupici

Ionela si Dora

Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE DIN VACANTA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Am luat rezultatul de la anlize si intre doua cautari pe net, am facut o mica pauza, analizele in general sunt bune ( putin leucocitele marite - sigur ca si el e putin racit), dar ce ma "inspaimanta" pe mine sunt valorile crescute ale fosfatazei alcaline si doar a TGO, TGP fiind in limite.
Nu vreau sa cred ca Rares ar avea ceva probleme la ficat sau bila, caci altceva nu pot sa banuiesc.

Zuzu, am promis ca ma uit pe net la capitolul linte , dar sincer m-am apucat de invatat cursul la contabilitate si nu am mai avut timp, am vazut ca ai scris tu....multumesc, dar sa stii ca in general ma tin de promisiuni, daca gasesc ceva util, fac public.
Si , iti doresc o noapte linistita....sper sa nu se mai repete si va doresc sanatate( chiar si preventiv, pentru copii).
Ai grija cu tensiunea asta oscilanta.

Rrox , cand am citit respectivul citat si eu am gandit la fel, dar mi-a placut si am zis de ce nu....si sa stii ca sunt pe " baricade", dar nu mai am acelasi timp de dinanite...m-am apucat de treaba cu multe altele...v-am zis ca ne mutam si o luam din nou cu renovarea unui apartament mai mare si spatios?( asta ca sa caut motive).
Referitor la intrebarea ta, eu am optat( de fapt , Rares asa a vrut)pentru varianta cu doar 2 gustari si 3 mese principale.

Ionela, sanatate Dorei.
Laura, bine ca exista alternativa unei incalziri dupa nevoie si cerinta.
Mamacita, intorcem pupici de la blondut pentru ochisorul lui Alex.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

zuzu,ti-am raspuns pe YM,dar scriu si aici telegrafic,ca sunt in pom si pomul in aer cu timpul si toate treburile:o data/saptamana linte/fasole,cu urmarirea balonarii.Daca e dureroasa,amani o luna introducerea.
rrox,daca nu consider si laptele de seara,sunt 3 mese:mic dejun,pranz cu 3 feluri si cina cu 1 fel,fara gustari.dimi bea 250 lapte si seara la fel.Carne alternativ dupa program:2 zile pui,2 zile vita,1 ou,1 peste si 1 numai legume/mamaliga/eventual ficat,dar rar.

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Uitati ce am gasit nou:
http://www.pentrupici.ro/?p=p_6

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Se pare ca din cand in cand un episod fierbinte nu strica. Scoate topicul din amorteala. Intr-o zi, ditamai 3 pagini.

Desi mi-as dori, acum n-am nici un chef sa citesc. Va rog sa nu va suparati pe mine, nu e din nebagare in seama, dar nu-s deloc in apele mele.

Azi la lucru, am avut un banal accident, se fac amenajari in biroul in care stau, aparusera in lipsa mea niste echipamente stivuite langa biroul meu, eu am incercat sa ma strecor sa ajung la scaunul meu, iar o persoana care se ocupa de amenajari, a luat unul din echipamente si mi l-a proptit direct in burta. N-a fost o ciocnire frontala, dar m-a durut si m-am speriat cumplit. In asteptarea deschiderii cabinetului, l-am amenintat si pe director ca eu dau in judecata firma daca ceva nu va fi in regula. A fost de acord cu mine.
Dar dr mi-a zis ca e OK, sa stau linistita, la echo nu s-a vazut nimic. in neregula. Sper sa nu apara pb nici mai tarziu, ma intreb cam in cat timp ar putea fi sesizate pb.

In fine, am o stare de rahat, nu-mi vine decat sa plang. Sper sa fie totul Ok.

Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Danuta, cum am inceput sa te citesc am avut un presentiment ca ai patit ceva cu bebe, iti inteleg supararea si starea pe care o ai, dar daca medicul ti-a spus ca nu s-a intamplat nimic, daca nu ai dureri, nu sangerezi , linisteste-te si nu mai plange....nu stii ca si bebe sufera si plange si el?...si dupa un timp reia seria de investigatii.
Ai grija de tine, caci uneori din neatentia unora se pot intampla incidente de acest gen...si o sa ai parte de sustinerea noastra cu o mica rugaciune pentru bebe la DD.
Te pup si nu mai fi trista....multa sanatate.( sper ca am reusit sa gasesc cuvintele potrivite intr-o astfel de situatie).

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Am fost la medic cu Dora.Are rosu in gat.Ii dau antibiotic si picaturi pt nas,inca mai este infundata.

Pupici

Ionela si Dora

Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE DIN VACANTA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna,

Multumesc mult pentru gandurile voastre bune si pentru urarile de sanatate. Sunteti niste dragute, ca de obicei .
Mamacita, se pare ca aceasta colita a aparut din cauza enterocolitelor (explicatia dr. a fost ca probabil un virus/bacterie a actionat asupra mucoasei intestinale, eu -la recomandare dr.- i-am tot dat antibiotice, care si ele au contribuit la distrugerea florei, s-a pricopsit si cu candidoza ca urmare a antibiticelor si s-a declansat un proces inflamator). Sper ca asta sa fi fost cauza, mai asteptam si niste rezultate de la imunologie-sper sa nu fie ceva auto-imun (dr. bazandu-se pe experienta ei de 40 ani in rectoscopii a zis ca nu pare a fi ceva auto-imun). Oricum, a propos de antibioticele date pe cale bucala, multi copii am intalnit acolo cu probleme cu stomacul (chiar ulcer) cauzate in principal de excesul de antibiotice in timp. Am aflat si eu acum ca mult mai bine este sa-ti administreze antibioticul intravenos decat pe gura.

In alta ordine de idei, nu ne vedem capul de lectii, deja au inceput dictarile (bastonase, fundite, liniute), cam 2 ore pe zi ma ocup de Victor sa-si faca temele . Iar apoi cand terminam el vrea numai la computer, spre disperarea Evei care a facut o pasiune pentru Cleopatra Stratan si ar vrea ea sa stea pe scaunul lui cu ochii in computer (la Cleopatra). E fascinata cand vine Victor de la scoala sa-i umble in ghiozdan si sa-i studieze cartile. Inutil sa spun ca nimic nu este mai interesant decat sa stea la biroul lui Victor si sa-i studieze cartile (mai rau e cand el face temele si ea urla ca vrea in locul lui). Eu sunt intr-o pasa destul de proasta, cred ca pe fond de oboseala si stres, parca nimic nu ma multumeste. Simt ca devin extrem de ipohondra (mai ales cu Victor) dar mi-e greu sa ma controlez. Sper sa-mi revin cat mai curand...

Danuta, imi pare rau pentru patania de la firma. Te inteleg perfect ca esti in pasa nasoala. Din cate stiu eu copilul e bine protejat acolo in burtica, nu cred ca lovitura sa-l fi afectat in vreun fel. Incearca sa gandesti pozitiv mai ales pentru a nu-i transmite si lui starea ta.

Raressiionut, din cate stiu eu transaminazele un pic marite pot indica si o infectie cu giardia. Cu dr. ai vorbit? Am vizionat pozele voastre, ai un baietel taer scump!

Rrox, intrebai de mese- Eva are am 3 mese principale, intre ele mai mananca iaurt, uneori biscuiti - si daca Victr se aseaza la masa vine si ea imediat si vrea sa manance din farfuria lui. In ultima vreme mi se pare ca mananca chiar mult (in afara celor 3 mese, mai ia uneori o gustare cu cascaval, paine cu unt, Almette-depinde ce mananca Victor). Eu ii dau de vreo luna ulei de catina (la recomandarea pediatrului), oare asta i-o face pofta de mancare (chiar Adi imi tot spune ca prea mananca mult si e disperat sa nu-i calce pe urme- el are peste 100kg).

Gabrianah, felicitari!!!!! Sarcina usoara si un bebelus sanatos si norocos! Esti tare curajoasa ai toata admiratia mea!

Sanatate multa bebelusilor bolnavi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Danuta, te inteleg perfect!
Eu am cazut tot la servici de pe un scaun, care de fapt avea unul din picioare lipit la repezeala. Si era cand aveam eu 21 de saptamani si colul deschis, inainte de cerclaj, exact ce imi lipsea. Si eu la fel am facut scandal.
Si am mai reusit sa cad in fund, zdravan, pe gresie, cu toata greutatea tonajului de 9 luni, in saptamana 37-38 de sarcina. M-am dus la dr si m-a asigurat ca e totul ok.
Dar NICI UNUL dintre evenimente n-a avut urmari, totul a fost in regula, dupa cum stiti.
Normal ca-ti sare inima din piept, dar sunt sigura ca o sa ramai doar cu sperietura, bebe e in regula .

Mergi la inceput