Mamici de sept-oct 2006 (83)
Raspunsuri - Pagina 4
GETY spune:
Alexxia, bine ai venit acasa! Ma bucur si eu ca s-a terminat totul cu bine. Ai acum doua printese, sa te bucuri de ele!
GETY 38 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
putzuruca spune:
Buna dimineata fetelor,
Felicitari celor care au nascut si refacere rapida.
Despre bagajul pentru bebe este de discutat deoarece fiecare maternitate are alte pretentii. La noi au cerut pampersi, servetele umede, baneocin, unguent de galbenele, sapun. Hainute nu am avut la spital pentru ca bebelusii erau infasati cu scutece sterile.
Pentru mine luasem doua pachete mari de vata si fasa de tifon insa nu am folosit nimic din ele pt ca aveau ei torsoane sterile si ne dadeau de cate ori aveam nevoie.
Eu am inscris-o pe Andreea la pediatrul din spital, cel care a preluat-o la nastere. Acolo vom face toate vaccinurile.
Putzuruca mamica de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
poze cu dragoste
GETY spune:
Ileana, ii urez 'LA MULTI ANI'! baietelului tau LUCA, sa creasca mare si voinic. Sa va traiasca!
GETY 38 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
adameasca spune:
Multmumim frumos de urari!
Am si eu o intrebare intrebatoare ptr mamici: fetii i s-a inflamat vaccinul din manutza, are in varf un punct de puroi. Stiu ca e normal, insa nu stiu dc trebuie sa-i curatz locul cu ceva... Voi ce stiti?
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
gripo spune:
ADAMEASCA, mie mi s-a spus clar sa nu ating cu nimik, sa las asa, ca trece singur.
DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
http://community.webshots.com/album/554276987vjVEbc
martha78 spune:
Ileana, la multi ani pt Luca sa va traiasca si de asemenea si micuta Ilinca!
La locul vaccinului poti da cu spirt sau alcool iodat sau pudra de baneocin
Alexxia, bine ai venit acasa!!
Martha & Darius
adameasca spune:
Gripo, multumesc frumos de raspuns! Oare in cat timp se vindeca?
N-am idee, ca la Luk nu s-a intamplat asa...
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
eloise spune:
ILEANA, LA MULTI ANI lui LUCA , sa creasca mare, sanatos si voinic si sa va faca sa fiti mandri de el in fiecare zi!
Eloise 37+ cu
EU
Virsta bebe
putzuruca spune:
Adameasca, LA MULTI ANI!!! lui Luca, sa fie sanatos si sa aiba o viata frumoasa.
Putzuruca mamica de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
poze cu dragoste
MamiLili spune:
Neata!
Alexxia, bun venit acasa!
Gety, Alina Morostes, multumesc pentru raspunsuri!
Ileana, sa-ti traiasca Luca si sa va bucurati de el, ca si de Ilinca! La multi ani!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili in sapt 38 cu