Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (97)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Si eu lucrez ce lucrez si mai bag cate un ochi ,inclusiv din urma,Irina,Denisa v-am depistat
Mira asa e,sunt mai odihnita peste saptaman decat in We si m doar una acasa
Doar ca acum am fugit de 2 ori ca a inceput sa planga,odata si-a scapat suzeta,acum se rasucea prin patutz de numa

MONI de DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Moni dar ce a patit Dia, draguta de ea? Lui Alain cel mai bine ii merge cu Panadol cand e racit.
Mira, spor la treaba. Se vor obisnuii copii cu programul tau si veti avea sfarsiturile de saptamana pentru distractii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

SILVI e de la febra,evident.Eu supozitor cu paracetamol i-am pus,tot din ala i-am dat intotdeauna,ca asa mi-a scris retzeta la inceput,asa am continuat...
Janina n-ai mai zis cum mai sunteti tu si Carlila?

MONI de DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Moni, sper sa aveti o noapte linistita si sa se faca bine micuta ta. Pupici Dienutzei sa-i treaca febra, vezi de care sunt supozitoarele, ca sunt doua concentratii, unele pana la 6 luni si unele pete 7 luni.Multumim de aprecieri.
fug si eu la culcarica ca maine iarasi imi da Alain desteptarea in zorii zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

uitati cat a papat azi Iarina:310 ml. laptic, 10 lingurite de mar cu biscuite si 6 lingurite de macaroane cu carne .... Interesant e ca nici macar nu ar da semne de foame. Oricum maine dupa-amiaza am plecat cu ea la dr. sa vad ce are ca asa nu se mai poate ,ma stric de cap.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 7 luni
Sarbatoarea Castanelor 2006

Mergi la inceput

Faza ca sa-i dau sa pape cu degetul sincer nu am mai auzit-o pana acum maine am sa incerc si asa.
Mai fetelor a inceput sa ii curga nasucul la Iarina dar e asa apos...oare care sa fie cauza? Daca ii fac cu pompita nu iese nimic dar de auzit se aude ca are ceva pe acolo.De tusit nu tuseste,nu stranuta si nici nu are febra. Sa inceapa acuma sa raceasca?Voi ce stiti? asa se manifesta?

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Ali asa a inceput la noi, curgea apa din nas asa ca baga repede Nurofen, calpol.
Moni suntem bine, CArla tot are muci dar a scapat de diaree, azi a manact un pic mai bine deci suntem pe trend ascendent - hihihi.
Pup toate fetele.

J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)

Mergi la inceput

Giova ca ai trecut datele.
Monica sa va treaca raceala.
miraklucker te cred ca ti-a greu dar o sa va obisnuiti voi,
Silvi tie si lui cumintelul Alain.
Denisa tie si frumoasei Emma.

defapt la toate gagicile cu bebei frumosi. La noi s-a apucat o ploaie de m-am speriat,nu am stiut ce se intampla afara.
Plec la ca vad ca e cam pustiu pe aici si maine dimineata tre sa ne trezim devreme ca mergem sa ne schimbam adresa pe buletine.

la mamici si bebici

Sa aveti o noapte buna si linistita.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Denisa, Silvi cu dormitul in seara asta am reusit. L-am tinut treaz panala ora 21.30, am facut baita, papa, somn la ora 22. s-a trezit la ora 23 si l-am adormit iar.
Si noi ne jucam cu el seara, mama ce facem cu el, il fugarim prin casa, prin pat. In plus e si afara de la ora 16-19.30-20. Umblam, ne dam pe leagane, deci eu incerc sa-l obosesc, dar el nu oboseste.
Denisa papuceii astia sunt mai inalte, gen ghetute, din piele, inafara si inauntru, fara blana. eu zic ca pot intra si in iarna cu ele, numai sa-i mai fie bune.Prin ianuarie mai cumparam ceva cizmulite, ca doar va merge in picioare.
Mario e un frumos si un bb mare, daca la Marco ii dau 1 an, lui cu siguranta ii vor da 1 an jumatate.
Ali nu mai sunt reduceri la Leonardo. Sunt niste cizmulite misto, dar scumpe rau.
Moni nici aici nu a tinut furtuna mult.

va , ma bag si eu la citit. Imi place la nebunie: Memoriile unei gheise.
usor.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

scutec nou

de cu multi !

Mergi la inceput