Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (97)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Am terminat si noi cu baita si o sa-i dau sa manance, sper sa vrea ca a mai manact si pe la 19 cand ne-am intors.
Giova, cred ca au si ei nevoie de diversitate alimentara, sa experimenteze gusturi noi.In ultima vreme si eu i-am facut in fiecare zi altceva sa descopar ce-i place.Lui Marco inceraca sa-i faci un ritual seara de seara, noi pe la 20 incepem joaca, ne tavalim prin pat si ne prostin in chip si fel, la 20,30-21 facem baita, ne gugurim si ne imbracam de culcare, il mai las sa se joace putin in patut, papam masa de seara si la somn. O sa se obisnuiasac incet sa se culce devreme.E mai bine asa pentru ca vor incepe cu gradi, cu scoala si atunci trebuie sa se culce devreme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Da , asa e cu mesajele, o iau razna
Moni-sanatate multa ui Dia,sa fie ok maine!
Janina- te-am intrebat si pe mess, sunettzimai bine?
Eu am fost sa probez niste tzoale ca o sa avem 2botezuri si 1 nunta la anul si am gasit reduceri si am zis, why not

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Mi-a adormit stumful in patut cumintel, era mort de oboseala, cam liniste prin zona, cred ca e ora de masa.Eu am dat iama in niste alune si imi vine sa imi , noroc ca erau doar 50 de grame.

Mergi la inceput

Strumful vroiam sa zic....
Anda f bine stati, sa fiti sanatosi si sa cesteti tot asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hai ca bag repede nasu',cat pot (sunt pe hardu' cu conta reincarcat - dar tot imi apar alerte de virusi si erori ) sa va zic ca s-a intors diana din plimbari,febra era tot in jur de 38 ,i-am mai pus un supozitor si acum a adormit ... la tzatza,nici nu mai stiu de cand nu a mai facut asta! de papat ciuciu,doar vreo 3-4 biscuitzi pe traseu si cteva linguri de branza cu banana,aici e trei sferturi din farfurioaca pe care o topea altadata un-doi!
ANDA super fortzosu' de Mark la kg,barbat bine iasa din el,socrosenia Ursulina te orientasi pentru Raisa!
GIOVA si aici ploua,dar furtuna ioc.In schimb toata ziua a batut vantul en gros!
SILVI imi place stilul tau,cred ca tu si BEE tindetzi la titlul de mamici perfecte
Si io ar cam trebui sa fiu,dar ma tem ca si daca as sta acasa as profita sa mai citesc o carte,ca sa nu zic cat ma dau pe net dar tare mult imi place sa merg cu ea la leagane de exemplu,sau in parc,numa ca timpu' asta ma omoara Si imi place si sa ma joc si sa ma calareasca in pat,dar ma cam zdruncina si cu cele 7 kile de cat sare pe mine si ma trage de cercei,fermoare,sutien etc. Pe Ghitza numai de nas si de il trage!
Va las ca am ceva treaba urgenta,sper sa termin repede.

MONI de DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI

Mergi la inceput

Denisa, esti simpatica cu faza ca se ia Emma dupa Alain, eu sper sa fie invers, sa se ia Alain dupa Emma ca imi pare ca e mult mai cumintica si papa mult mai bine.Eu imi doresc sa pape bine si sa fie sanatos si sa fie asa toti bebelinii din trupa noastra si din lume. F frumos program are si Emma, dimineata la ce ora se trezeste?
Am pus si eu niste poze cu distractia din parc http://www.dropshots.com/silvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

am aparut si eu, m-am apucat de spalat asa ca ma timp de DC pana pe la 12
Mai fetelor, cred ca eu plag mai mult decat copii!!, tot la ei mi-e gandul toata ziua......ufffff mi-e asa dor de ei,Deea , am incredere, e matusa mea cu ei, doar ca nu se cunosc prea bine, ea a ajuns duminica sera din Ro si eu luni la 7 am plecat, pana so-r obisnui va trebui sa plece.
cand ajung acasa tabarasc pe mine, nu mai ma lasa nici sa respir. Selin e totala, rade si tremura de numai poate cand ma vede, ii trece pe moment orice suparare sta si singurica numai sa ma vada pe langa ea, altfel tot in brate sta!....David ma intreba in fiecare seara daca manie mai merg
De azi merg cu trenul, asta era si ideea mea dar nu cunosteam orasul pana am gasit gara, am masurat distanta pana la firma, de azi mi-am facut abonament si e mult mai bine
......si culmea sunt mai odihnita cand ajung acasa decat cand stateam toata ziua acasa, cred si eu daca abia imi misc fundul de pe scaun si asta numai ca sa merg in pauze......cel putin nu mai rontai toata ziua la prostii, beau aprope 3 litri de apa, manac fructe (are grija firma sa ne vitaminizam!!)...poate s-or duce si ale mele 2-3-4-kg care au mai ramas!
...dar cred ca voi renunta la 1-2 zile e prea mult vreau sa stau si cu copii.

Va pupacesc pe toti, si mai revin

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Franta aug-sept 2006

Mergi la inceput

Da chiar apar aiurea unele mesaje, trebuie sa caut si in spate sa vad ce s-a mai postat.
Moni, eu ma straduiesc sa-i ofer lui Alain tot ce pot si cat mai mult din timpul meu.Daca tot stau acasuta pentru el....macar aceasta perioada sa fie fericita ca nu stiu cum va fi dupa ce va merge la gradi si ii voi da drumul in populatie. Ca sotie insa mai dau rateuri mai nou ca nu mai apuc sa le fac pe toate, am restante majore la calacat haine, imperecheat sosete, curatenie ca lumea...si lista ar putea continua.Alain ma solicita tot timpul si apuc sa fac ceva treaba cand doarme el, mai e si DC-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

seara buna fetelor!
MIRA,ITI doresc multa putere sa continui si cu munca si cu copiii acasa.sunt convinsa ca poti desi e tare greu.ma bucur ca ai inceput sa muncesti,si sa vezi cum ai sa slabesti...
ca si NICO de altfel.dar cred ca e si de dorul nostru...
MONI,multa sanatate dienutzei.dar nu am inteles daca face febra de la dintzi sau e racita.
PISOI,mai scrie,poate iti apar bine mesajele pana la urma.ce mai face scumpul de mark?
DENISA,mananca tare bine emma,si ce te mai chinuiai cu ea la inceput...
ALI,ce sa zic,si dani a avut o perioada de 5 zile cand am fost in rom,cand refuza lapticul si atre ma mai amaram.ii dadeam ce stiam ca-i place,piure de fructe si apoi peste 5 zile i-am dat iar laptic si a papat.hai nu mai fi amarata
IOANA,ce ai cu baiatul mai,DACA E ENERGETIC,de unde sa fie si grasun,nu vezi si dia daca face aerobic?hai,capul sus si fii barbata
SILVI,chiar ca esti o mamica model.mi-ar place sa am rabdarea ta,sau a lui BEE(unde estiiiiiiii?)
ANAS,vad ca intri rar,rar,rar si scrii in codul morse.ce mai face tiberica,a citit eminescu?
URSOAICA,intra numai cand gandeste ceva(despre vacanta denisei).mai zi si tu ceva despre raisa si motani
GIOVA,gata doarme marco?i-ai facut program?
va PUP PE TOATE ,nominalizate si nenominalizate si ma duc la soamne,ca maine o iau de la capat la muncca.tre sa plec la 6.30,sa fiu la 8.00 acolo

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Denisa acum ti-am vazut mesajul...offf ce faze aiurea. Alain acum incepe sa se obisnuiasaca cu trezirea la ora 8 ca ne facea desteptarea la 6,30 apoi la 7. Sper sa se schimbe ora si sa doarma pana la 9

Mergi la inceput