Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (97)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:


Salutare,


Denisa, se vade si poza, se vede si flmul. Ce-mi place ca merge intr-o parte. da' am cam incremenit cand si-a pus scaunul in cap. Nu s-a lovit?


Fetelor, multumesc pentru raspunsurile la sondaj. Ca este un sondaj, nu ceream un sfat. Relatia mea cu soacra-mea nu este nicicum, nici buna nici rea. Ea este cam bolnava, este si nevazatoare, si incerc sa nu bag in seama rautatile pe care mi le tranteste. Ma gandesc ca poate nici nu-si da seama ca uneori ma jigneste, desi am oarecari dubii. Eu nu eram in dilema, daca sa o sun sau nu, evenimentul a avut deja loc, ieri. Dar am avut o disputa cu cumnata mea (fata buna, de altfel), care a sunat ieri sa ma felicite si m-a cam calcat pe coada. Desi i-am spus ca vorbisem cu maica-sa la telefon cu o zi inainte (sunase ea pentru altceva, a venit vorba si de ziua lu fi-su si ne-am firitisit reciproc), m-a intrebat: si daca te-a sunat ea ieri consideri ca nu e cazul sa o mai suni tu azi? (ceva de genul asta). Pe un ton obisnuit, insa mie mi-a cam sarit capul si i-am explicat a mia oara (si cred ca am luat-o cam pe inalte) cum vad eu treaba cu familia (adica familia e formata acum din el, eu si bb). Odata ce s-a insurat, cea care primeste felicitarile (daca vrea careva sa ma sune, dar nu-i musai) sunt eu, nu ma-sa. N-a parut convinsa nici de data asta. Vad insa ca majoritatea e de acord cu mine, ca-i oaresicum absurd s-o sun eu pe ea. M-am gandit ca poate sunt eu rea (ceea ce nu-i chiar neadevarat, recunosc, cel putin uneori). Hai ca v-am ametit si sunt si off topic.

Vladimir si-a revenit din nebuneala de ieri. A mancat tot ce i-am dat, a tras o repriza de somn de 2 ore azi dimineata, am mers la plimbare si la terasa si acum doarme din nou (de o ora deja). Doamne-ajuta!

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

http://www.dropshots.com/pufumic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Pufulet daca iti spun cu ce propunere a venit si socra-miu ieri, te doare capul nu alta Stie ca ne da statul apt. cu mai multe camere, platim mai putin decat acum,el vine sa ne propuna sa stam la ei in apt. ca este ocazie buna sa il cumpere,timp de 7 ani sa stam la gramada in 3 camere, noi sa platim 10 ani 900 pe luna iar ei 300 I-am spus din start ca nici pt. 10 apt. nu accept sa stau cu ei in aceeasi casa si bineinteles fiecare copil trebuie sa aiba camera lui Vroia sa demonstreze ca e bunul Samaritean si ne cumpara el casa dar de fapt era 70% contributia noastra plus ca se alegeau cu menajul din partea mea si scapa de inca 400 pe luna ca are chiria 700 acum.

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Mirela stii ca facerea de bine e .... de mama Ai grija sa te odihnesti si le aranjati voi incet, incet Pupicei pt. fratelo Dani, sper sa se acomodeze repede in casuta noua

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Denisa, nu e cam devreme pentru ciuperci la micuta? Eu m-am interesat si mi s-a recomandat abia pe la 4 ani. Eu stiu ca nu o sa astept atat, dar .. macar pe la 2 ani...

Deea
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

salut gagici
noi tot la mama suntem,asa ca moni de ce imi dai cu ciocanul in cap,ca am zis ca dau raportul cand ma intorc la iasi,m-am suparat.
mai fetelor david al meu e tare marait si suparat nus ce are,se poate sa fie de la vaccinul antirujeolic sau are el alte indispozitii.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Seara buna mamici -iste si NE!
Ne-am strans si noi pe la casa noastra, ca am iesit sa plimbam puradelul prin fata blocului, cel mult in parc, si ne-au agatat niste prieteni si ne-au tarat cu ei la lac (vreo 5 km de la noi de la bloc). Evident ca acolo am inghetat de frig, fi-miu a facut un circ de zile mari, toata lumea a mancat ceafa la gratar si ciorbe de burta si mie mi se lipise burta de spate (ca n-am fost inspirata sa imi iau macar laptele batut cu mine). Acum a adormit in sfarsit copilul, dupa ce a mancat 3 felii de paine goala (una cu tot cu coaja) si eu imi beau laptele de seara (recunosc, m-am spurcat la o feliuta de kaiser mica si sravezie, ca imi ploua in gura............vad eu maine ce spune prietenul meu cantarul!)
Va pupicim si va dorim noapte buna!


Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">


"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

SALUTARE !
Si noi am fost la plimbare cum am stabilit,desi mai tarziu un pic,abia dupa 17 am pornit.Am trecut si pe la nasa,am sunat-o sa coboare in fazta blocului ca ne grabeam,voia sa o vada pe Diana,ca n-a mai apucat cam demult(si ea e bagata pana in gat in afaceri + divortzul ). Pe urma ne-am intalnit cu mami si tati,unchiul si matusa si am pornit toata haita in apropiere,pe malul Muresului,la plimbare si la leagane.O facuram si pe asta...
Acum Diana a adormit,dupa baitza si cred ca ii calc pe urme.
Se pare ca nu mai da nimeni raportul azi,dar macar vad ca cele disciplinate au si rezultate
MIRELA no coment
PUFUMIC noroc ca Ghitza e singur la parintzi si n-am cumnate ... Cine stie ce cumnata oi fi eu la fratelo,cand o binevoi sa se insoare
DENISA am vazut-o pe EMMA curat balerina in premergatorul ala Incep sa regret ca nu i-am luat si io unul Dianei,macar asa de proba Asa ca se plimba saraca de-a roata prin tzarc...cand nu binevoieste nimeni s-o plimbe (pe buni o exploateaza la maxim cu chestia asta )

si la restul,va cam las ca mor de somn,mai intru maine de la birou .... de maine sunt singuraaaa

MONI de DIANA (01.01.2006)


ALBUME DIANA

www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Oltean spune:

Salutare fetelor !
Noi suntem bine , Oana e din ce in ce mai mare , vesela si cuminte iar eu tot mai obosita.La 6 luni avea 6.8kg si 69cm iar la 7 luni 7.4 cm si cica tot 69cm ceea ce e fals. A gresit cu masuratoarea doctorita sau la 6 sau la 7 luni.
Eu vad dupa hainute.
Acum poarta hainute marimea 74.
Pe ea micuta o necajesc dintisorii dar deocamdata nu se lasa cu plansete.
Sa vedem ce va urma.
Altceva ce sa va mai spun?
Nimic deosebit de interesant pe la noi.
Cu lista faceti cum credeti, scoateti-ne de acolo daca asa simtiti voi nevoia.
Eu de cele mai multe ori pornesc dimineata calculiciul si atat, nu reusesc sa ma apropii prea mult si des de el iar seara citesc 3 randuri si adorm.
Imi pare aiurea , dar....... Nu prea inteleg ce va deranjaza.
Eu una nu prea am timp de povesti dar daca tot am pornit impreuna...
Scuze de deranj! si numai bine piutilor vostrii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni- mersi, somn usor si sa ai spor maine. Cu premergatorul treb sa ii iei ca e doar vreo 600.000lei si ar fi tare fericita, serios, nu ai regreta, ca la cablurile de pe jos de ex nu ar mai ajunge si nici la chimicale.
Mirela-si te rog sa ai grija mai de tine.
Deea- ciupercile maruntzite nu le-a vrut, doar sosul, si nu am vazut nicaieri sa spuan nu, pt ca astea sunt organice aici,si nu sunt din alea de pe camp, cred ca te referi ca se digera greu, dar oare usturoiul sau altele nu se diera greu si eu nu ii dau zilnic, ci la 3-4 zile si sosul ala a fost intr-o canutza de 150 ml,asacaeu vad ca e ok, nu are urticare, nu o doare burta, nu diaree, nika, deci cum mi-a spus si medicul si intuitzia mea de mama-continui cu ce ii place si e sanatos si organic.
V-am pupat ca se trezeste sa plecam.


Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Pufumic, Silvi si Moni-multumim de aprecieri-pupicei!
AncaO-sanatate si pupicei Oanei!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput