V-a contactat un redactor?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Un raspuns obiectiv si coerent

Nu certati copiii cand viseaza!
..............................................................................................
Greva japoneza : Impotriva banarii lui Jocelyn

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Tocmai am citit un raspuns al vrajitoarei, care mi-a placut mult de tot si...nu mai este! Ce s-a intamplat cu el? Spuneti-mi ca n-am visat, va rog frumos!

Claudia

greva japoneza-sunt contra banarii lui Jocelyn
o carte pentru un copil-si tu poti ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Si eu tot raspunsul ei il apreciam... si a disparut.

Nu certati copiii cand viseaza!
..............................................................................................
Greva japoneza : Impotriva banarii lui Jocelyn

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Da ,si pe mine m-a contactat aceasta stimata doamna azi - 11.10.2006 in urma cu exact 30 minute .

Primul mesaj trimis de ea:
Draga Alina,

Te-am contactat pentru ca mi-a placut modul in care ai raspuns mesajului postat de mine pe forum referitor la cat de mult mai conteaza lectura in zilele noastre. Nu intamplator am postat. Pur si simplu am fost surprinsa sa descopar, lucrand la un material, ca sunt foarte putini aceia care mai citesc acum o carte. Multi se bazeaza doar pe ce au citit in scoala sau cu ani in urma. Fiind redactor la revista Libertatea pentru femei, mi-a venit fulgerator ideea de a publica un material pe aceasta tema. Crezi ca ai vrea sa apari in paginile revistei cu cateva comentarii pe aceasta tema? Desigur, daca esti de acord, voi avea nevoie si de cateva fotografii cu tine (2-3), de numele complet, varsta si localitatea. Pentru mai multe detalii ma poti contacta pe yahoo messenger la id-ul mirelabarba sau la mail mirela.barba@ringier.ro
Ma gandesc ca poate in felul acesta vom determina oamenii sa se axeze mai mult pe lectura si mai putin pe presa de scandal. Mi-ar face o deosebita placere ca materialul sa intre in numarul de martea viitoare si pentru asta as avea nevoie de un raspuns de la tine astazi, cat mai urgent.

Cu mult drag,
Mirela

Am trimis inapoi email in care am intrebat ce obligatii implica pentru ambele parti publicarea unui astfel de articol si ce contract se incheie.
Am vrut sa aflu aceste lucruri ,ptr. cititsem subiectul despre ea ,de aici ,pe forumul DC.

Raspunsul ei venit la nici 5 minute :
Draga Alina,

Revista noastra a implinit curand un an si face parte dintre multele publicatii ale Trustului Ringier (www.ringier.ro). Este o publicatie saptamanala, destinata exclusiv femeilor de orice varsta, orice statut social sau nivel intelectual. Materialul despre care iti vorbeam s-ar transforma in realitate in urma unei idei de moment, aparuta in urma comentariilor de pe forum. Este vorba despre o tema a saptamanii, in care eu voi face un comentariu in care voi insera citate ale unor persoane, cum ai putea fi, de exemplu, tu. Pentru acest lucru am nevoie de cateva fotografii cu tine (vor aparea publicate maximum doua, insa e nevoie de mai multe pentru a se putea alege cea mai buna la tehnoredactare) si un comentariu al tau referitor la cine mai citeste azi, ce te-a determinat pe tine sa-ti placa lectura si ce crezi ca i-ar determina pe altii s-o indrageasca... In fine, este vorba despre lucruri foarte generale, ce trebuie concentrate in cateva sute de semne si nimic mai mult. Imi mai trebuie varsta, locatia, numele complet si profesia. Cam asta este. Nu stiu ce altceva te-ar interesa, asa ca daca mai ai nelamuriri, contacteaza-ma.

Cu drag,
Mirela

Unde sunt raspunsurile la intrebarile mele ?
Nu imi dau seama .........

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Super tare gagica... Cat tupeu tre' sa ai !

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Sigur citeste acest topic si cu toate astea insista cu racolatul de subiecte de pe DC! Ma gandeam ca macar o perioada se potoleste, dat fiind faptul ca s-au sesizat si moderatorii si unele persoane chiar au fost deranjate de interventia ei.
Iar faza cu "ideea fulgeratoare" spusa lui lulu77 n-o cred! Femeia stie ce face. Vine cu temele facute.
Pt. ca in momentul in care s-a lovit de refuzul meu a sters-o. Nu mai prezentam interes. Punct.

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Lulu77, nu ai intrebat-o de ce ii trebuie atitea date depre tine????
Ca eu nu vad legatura. In mod normal ar fi putut sa dea niste date gen initale, virsta si profesie, ca sa se vada care e "fondul", dar poze? Pentru ce??? Eu nu as fi de acord niciodata sa mi se publice poza in vre-o revista pentru asa ceva.

Culmea culmilor: sotul meu care, citeste ziarele pe net, a citit intr-o zi un articol publicat in ziarul local despre "copii" plecati prin strainatatzuri si care s-au realizat foarte frumos pe unde au plecat si, cu mare uimire, a citit un interviu luat mamei sale despre el! Cu tot felul de chestii care le-ar fi spus mama lui! Evident ca a intrebat-o daca a vorbit cu cineva de la ziar si raspunsul a fost afirmativ doar ca cel care a scris articolul a schimbat foarte mult cele spuse de ea si raspunsurile ei erau foarte departe de ceea ce spusese de fapt!
Nici vorba de revazut textul si aprobat inainte de publicare!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Mai, eu de obicei ma enervez rau cu presa romana, ca stiu mult prea bine cum se face. Dar cred ca in multe situatii pe care le citati voi nu aveti nici un drept sa va suparati.
M-am uitat peste toate postarile de la topic-urile legate de indignarea DC-istelor care au fost contactate de jurnalisti.
Este strigator la cer cind se publica vorbe si poze "furate" fara acordul personajulu din poveste.
Dar, papadie, sorry de multe ori sint de acord cu tine, dar nu de data asta.
Un jurnalist bun casca ochii si urechile peste tot si cauta subiecte oriunde. Nu este absolut deloc ne-etic. Forumul asta este o sursa extraordinara de inspiratie si mi se pare absolut firesc sa fie contactate unele participante care au ales sa-si faca publice povestea, pe DC. (Chiar daca avem sentimentul ca sintem intre noi, gagicile, asta este la urma urmelor un loc public unde se poate inscrie oricine.)
Este dreptul jurnalistului de a aborda pe cine are el chef si este dreptul abordatului sa refuze, daca nu i se pare potrivit.
Este ne-etic sa folosesti povestea asa cum a aparut pe DC. La urma urmelor incalca legea copyright-ului, daca nu orice alta lege morala.
Un jurnalist bun, insa, va sta de vorba cu persoana care a acceptat sa-si faca publica inca o data povestea, de data asta intr-o revista, si va scrie propriul lui articol. Nu mi se pare nimic nelalocul lui.
Din perspectiva meseriei, mi se pare scandalos ca intervievatul sa ceara sa vada textul inainte de publicare. Asa ceva nu se face decit in Romania. Daca sursa poate influenta articolul final, ala nu mai e jurnalism, ci transcriere de pe reportofon, dupa bunul plac al sursei. Intr-o lume ideala, jurnalistii respecta un cod al eticii astfel incit, in majoritatea cazurilor, sursa are incredere in puterea de selectie a jurnalistului si in puterea lui de intelegere a unei probleme complexe. Aceeasi etica il face pe jurnalist sa revina cu intrebari la sursa, daca un aspect al problemei nu a fost pe deplin inteles.
Din pacate, stiu ca in Romania exista jurnalisti care NU fac asa, si trintesc ce-au inteles sau mai degraba ce NU au inteles ei dintr-o poveste, fie pentru ca le e lene, fie pentru ca le e jena sa mai intrebe inca o data sau pentru ca un redactor sta cu paru' in urma lui.
Uf, m-am descarcat.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput